Şimdi Ara

Skyrim'de tılsımlama nasıl kolay geliştirilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi tılsımlamaya el atacağım ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Tılsımlamayı nasıl kolay geliştiririm ve önce hangi itemlerden başlamalıyım? İşin ehli bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

• Onu kodu var, yaz 100 olsun.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    hileli oynayınca zevki çıkmıyor
  • Yapacağın şeyin bir zevki yokki hile yapınca zevki gitsin. Habire sağdan soldan item toplayıp tılsım basmaya uğraşacaksın. Bunun kolay bir yolu da yok ne kadar iyi tılsım basarsan o kadar çok seviye atlatıyor.
    Zaten amaç o. Sağa sola koşturmak. O zaman herşeyi hileyle son seviyeye getireyim hiç koşturmam gerekmesin. Eee ne anladım oyundan? Ben işin ufak püf noktalarını arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aynen şunları yapıyorum hangi karakter olursa olsun.

1- elimde gümüş ve altın cevheri bulunduruyorum bolca bunları külçeye çeviriyorum.
    2- madenlerden arada değerli taşlar düşürüyorum yada hırsızlık yapıyorum. Cevher ve külçeler için de hırsızlık yapıyorum.
    3- mini ruh cevherine abanıyorum, yayımı ruh kapanı enchanti uyguluyorum her hayvanın canavarın ruhunu çekiyorum.
    4- öğrenmişsem sinsiliği öğrenmemişsem kapasite artırmayı güçlendir seçerek enchant basıyorum. Bazen sinsilik işlemiyor okçuluk da iyi gelir.
    5- bunları satıcılara satıyorum hem "demircilik-tılsımlama-hitabet-pickpocket-sinsilik" de bunları geliştiriyorum.

Oldukça kârlı.

Edit, yüzük kolye yaptığımı anlatmamışım. Zaten gümüş ve altın cevherlerinden bahsettim birde en değerli taşlardan başlıyorum demircilik kasmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 12 Eylül 2016; 9:52:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Evet hortlatmak olacak ama RPG oyununda hile yapmak kadar saçma bir şey duymadım ben hayatımda. Oyunun amacı sana bir şeyler toplatıp dünyayı görmeni gezmeni oradan oraya gitmeni sağlamak adamlar hayvan gibi bir evren yaratmış sen hile yap diyorsun. Her şeye hile yapalım o zaman her şeyin en iyisini alalım en iyisini tadalım? böyle oyunun tadı çıkmaz ki.. Yavaş yavaş yeni itemler kazandığında oyunun tadı mükemmel şekilde çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.