canım sıkkınken yarattığım saçma sapan ai fotoları
Gıbırnet alınır mı
Arkadaşlar şimdi ben 15 mbps adsl internet alıyorum memnun değilim gibirnete geçmeyi düşünüyorum
Deniyor ki biz uzaktan müdehale ediyoruz k. adı şifr. ile giriş yapabilirsiniz ekip falan gelmicek vs. benim vdsl modemim var 16mbps internet kullanıyorum dediğim gibi. Boş port sorguladım var gözüküyor. Fakat max hız 17 gözüküyor şimdi 35 hız almam gerekirken 16 hız alma gibi bir sorun falan çıkmasın? takıldığım tek nokta bu başka yok, bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
comnet'e geçilir mi (internet)
15 mbps göknet kullanıyorduk akşam 19 olduğunda hız 5'e düşüyor 57 lira ödüyoruz. Anlayacağınız bayağı düşük hızlar, neyse sözleşme bitmiş sözleşme yenileyin diyorlar ve biz sözleşmeyi yenilemicez. Neyse 70 liraya kadar comnet 35 mbps 6 upload internet buldum fiyatına göre uygun dedim. Hem zaten maks 70 lira ödeyebiliriz diğer sağlayıcılar 80 tl+ ve üstü. Her neyse çok uzattım Comnet alınır mı? ping değerleri nasıl hız vs. kopma çakılma zart zurt çok oluyor mu kurulum ücreti var mı, internet hattını değiştirmeden kullanmaya başlayabilirsiniz diyor ve bu çok iyi bence. Neyse kullanan varsa veya comnet nasıl nedir ne değildir bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
PCSX2 mavi ekran
3-4 saat GOW(2005) oynadım oyunun sonlarına geldim şimdi de yarım saatte bir mavi ekran veriyor 2 kere verdi. Emulator kapalıyken mavi ekran yok.
Anlayan varsa minidump dosyasını atayım.
skyrim her yaya uyumlu ok modu var mı
ok bulmak zor oluyor elimdeki yay her ok ile uyumlu olsun istiyorum. Bunu sağlayan bir mod var mı?
Running With Rifles TR yama istek
skyrim geçemediğim bölüm
1 ay önce geçemediğimden bırakmıştım, şimdi hepten unuttum hatırlayan varsa şu bölümü nereye gitmem gerekiyor
VLC PLAYER ALTYAZI BOZULUYOR KARINCALANIYOR
10 DK da bir böyle oluyor, format bile attım yine durum böyle. Herhangi bir dizide veya filmde, belgeselde vs. oluyor arkadaşlar. Yardımcı olacak kim varsa şimdiden teşekkürler.
İşletim sistemi : Windows 8.1 Pro | herhangi crack veya etkinleştirme yapmadım lisanssız kullanıyorum.
Başlangıç için MIZIKA seçimi ne olmalı?
Müzik bilgim yok, mızıka hiç çalmadım ve çalmak istiyorum. Başlangıç seviyesi için 10 delikli mi? yoksa 16 delikli mi almalıyım? çoğu müziği çalmak istiyorum hangisi daha uygun olur? Tabii ki 1 günde öğrenilecek iş değil, yavaş yavaş öğreneceğim.
rtx3060 aorus sistem 12k
Kasaya tek fanlı dandik bir RTX3060 modeli de koymamışlar. Basbayağı sağlam bir model.
Almayı düşünen varsa kaçırmasın.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 220
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 65.861 (Bu ay: 1.409)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun