Şimdi Ara

Aldatilan erkekler icin intikam önerileri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşk dediğiniz şey 3-5 aylık bişi. O 3-5 ay içinde her hareketini sineye çekersin her yaptığı yanlışa göz yumabilirsin ve bunu istersin. Gözün de ondan başkasını görmez onla buluşmak için görüşmek için can atarsın. İlişki devam ettikçe birbirinizin yüzünü sık gördükçe aşk biter. Hareketler batmaya başlamışsa, kavgalar başlamışsa aşk bitmiş demektir. Zaten sonra kendini kandırma evresine giriyorsun. Geriye sevgi kalıyor. Alışkanlıklar kalıyor. Artık yanlışlarına göz yumamıyorsun. Bazen daralıyorsun onun yanındayken. Kavga ettiğinizde haklı da haksız da olsan üste çıkma susturma çaban oluyor. İşte aşk bitmiş demek bu. Ve 1 yılı geçmiş her ilişkide olur bu aşk meşk yalan hepsi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danykoku

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

yoluna bak hocam. intikam almak istesem ben alırdım. kendi yoluna bak.

Sen ne yaşadın hocam ?

karımı başkasıyla yakaladım.
  • Hocam özür dilerim. Biz de derdimizi dert sanıyoruz.

Ancak benim demek istediğim ben varken hoşlandığı çocukla olamasın 1 ay 2 ay sonra başka bir çocukla olsun düşüncesiydi.
  • quote:

Hocam özür dilerim. Biz de derdimizi dert sanıyoruz.

Ancak benim demek istediğim ben varken hoşlandığı çocukla olamasın 1 ay 2 ay sonra başka bir çocukla olsun düşüncesiydi.

boşver hocam. sen yoluna bak. işine gücüne bak. intikam boş şeyler. sen Allaha havale et. o en doğrusunu bilir. öteki tarafa da kalmaz. mutlaka haberini alırsın.
  • Bu gece uyku tutmadi sabah kendim uyandim. Gittim evinin onune uzaktan izledim. Ev arkadaslari yoktu bu haftasonu memleketteydiler. Sabah cocukla beraber ciktilar evden. Fotolarini cektim beraber mi yattilar yoksa ayri yataklarda mi bilmiorum.

Evin anahtari vardi girdim iceri baktm bilgisayarini filan kontrol ettim. Telefonundaki resimleri bilgisayarina atmis benim oldugum tum resimleri silmis. Geri donusum kutusundaydi benle beraber cekindigi tum resimler.

Takinti yaptim sanirim. Nasil kurtulacagim bu durumdan yuzyuze son bi kez konusup veda mi etsem?

• quote:

Bu gece uyku tutmadi sabah kendim uyandim. Gittim evinin onune uzaktan izledim. Ev arkadaslari yoktu bu haftasonu memleketteydiler. Sabah cocukla beraber ciktilar evden. Fotolarini cektim beraber mi yattilar yoksa ayri yataklarda mi bilmiorum.

Evin anahtari vardi girdim iceri baktm bilgisayarini filan kontrol ettim. Telefonundaki resimleri bilgisayarina atmis benim oldugum tum resimleri silmis. Geri donusum kutusundaydi benle beraber cekindigi tum resimler.

Takinti yaptim sanirim. Nasil kurtulacagim bu durumdan yuzyuze son bi kez konusup veda mi etsem?

birader hicmi holiwood filmi izlemedin, gonul kacani kovalar, yok sayacaktin, gormezde gelecektin
    cok safsin, kiz gecimsizlik yuzunden ayrildik diyon ama sen emin ol kiz senden ayrilmak istedigi icin bitti bu iliski
    yani gecimsizlik kilifi bu isin.

kiz seni silmis, kesin senle beraberken bu cocukla neler neler ohooo arabada 5 evde 15

sen hala bunun icin neler neler yapiyosun, yok evine girmeler , kapida beklemeler
    icerden beraber ciktilar ne yapmislardir? ne yapacak cocuk bunu her pozisyonda bi guzel domaltip opmustur ne yapacakti yani

kizda bluuk bluuuk yapmistir, nerden mi biliyorum camdan izledim

sana tek tavsiyem, anahtari at cope hayatina bak, sen kendini zaten yeteri kadar kucumsetmissin dahda kuculme

• quote:

Ben 6 yillik iliskimin bitmesine neden olan, kizin duygusal boslugundan yararlanan cocugun mutlu olmasini istemiorum. Benim oldugumu bile bile kiza ilgi gostermis.

1 ay sonra filan bunlar olsaydi yadirgamazdim mutlu olsun derdim. Ama benim iliskimin bitmesine neden olmus 2 3 haftadir benim ve ailemn harap olmamasina neden olan birisinin mutlu olmasini isteyemem.

O cocukla 1 ay sonra 2 ay sonra biseyler olsaydi. Yada baska birisiyle 1 2 ay sonra bisey olsaydi intikam kin filan beslemezdim.

sen oyle san, kizi melek yaptin basimiza

kiz ikiniide idare ediyordu kesin

Aldatilan erkekler icin intikam önerileri

• Cani acimistir ama :D :D ya saka bi yana da bu kadar damardan girilir mi ya ? Zaten efkarliyim :)

• quote:

Cani acimistir ama :D :D ya saka bi yana da bu kadar damardan girilir mi ya ? Zaten efkarliyim :)

ha soyle gul birader , elin kasari icin kendini heder ediyon, ne gerek var
    taktik belli bam bam bam

cak-gec ,

bide sunu anliyamiyorum, kiz zaten sana hayatinin kazigini atmis hala niye onun icin ugrasip kendini heder ediyon,
    salla gitsin, sizinkide dermi bee ,

sen aksam hangi kizi cagirsam, sarisin mi esmermi, yuliyami olgami arasinda kaldin mi? her gun kahr oluyorum, ne yapacagimi sasiriyorum
    offf offff yoksa Natasayla mi gorussem bu aksam , bide bazen 2-3 kiz anyi anda geliyor gelde cik isin icinden, yok oburunun donunu buluyor yatakta.vs.vs.vs
  • quote:

Bu gece uyku tutmadi sabah kendim uyandim. Gittim evinin onune uzaktan izledim. Ev arkadaslari yoktu bu haftasonu memleketteydiler. Sabah cocukla beraber ciktilar evden. Fotolarini cektim beraber mi yattilar yoksa ayri yataklarda mi bilmiorum.

gerçekten boş işlerle uğraşıyorsun. bırak diyorum ya. sen şimdi bu herifi bırakıp sana dönse kabul edermisin? yatakta ne yaptıkları da süpheli. giden gitmiştir. geriye bakma. ileriye yürü..
  • Benim derdim donmesi degil hocam. Donse de bu olanlardan sonra zaten mutlu olamayiz ki. Mevzu sadece beni aldattigi kisi ile mutlu olmamasi. Mutlu olmamasini istiyorum sadece degerimi anlamasini istiyorum

• quote:

Benim derdim donmesi degil hocam. Donse de bu olanlardan sonra zaten mutlu olamayiz ki. Mevzu sadece beni aldattigi kisi ile mutlu olmamasi. Mutlu olmamasini istiyorum sadece degerimi anlamasini istiyorum

anlayacak birader. sabırlı ol. sana dönmek isteyecek. o zaman anlayacaksın mutlu mu mutsuz mu? bi de sen şut çektin mi tamamdır. intıkam alınmış olur. ama şu yaptığın tamamen saçmalık.
  • evet şuan takıntı boyutundasın. sana daha önce kurcalama konuyu kapat demiştim diğer konunda. eğer kafanda kurmaya başlamışsan lütfen psikologa git. bunu senin sağlığın için söylüyorum. böyle bir insan için kendini daha fazla yıpratma. önüne bak. kendini eksik, kandırılmış ve yarı yolda bırakılmış hissediyor olabilirsin. yukarıda bir arkaş söyelemiş yok say her şeyi sanki daha önce hayatında o olmamış gibi yaşa. dediğim gibi kafanda kurmaya başlamışsan psikologa git. bazen kafanı ateş basıyor ne yapacağını bilemiyorsan, gayri ihtiyari bir şeyler yapıyorsan kesin doktora git.
  • En çok artıyı alan kardeş ne yapman gerektiğini çok güzel özetlemiş hocam.Kendi hayatında bak.Öbür türlü kafana takarsan ortalama 70-80 yıl olan ömrünü daha da kısaltırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bak ne olursun yapma kendini harab etme

Anlıyorum 6 yil kolay değil ama ilerde daha namuslu daha güzel daha iyi bi eş bulursun

Akıl vermek gibi olmasın hayatta kendindeb baska kimseye güvenme

• Eyvallah dostum. Inan ayni yollardan gectim ve emin ol sen Allah'a siginirsan sonunda kazanan sen oluyorsun, ve donup arkana bakinca kendini kirletmemis olmanin verdigi gururla oyle huzurlu oluyorsunki iste bu paha bicilemez.

• temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    gerçekten öyle güzel kardeşim. hayat o kadar acımasız ki karşına neler neler çıkarıyor ve senınde bundan ders alman gerekiyor.
    dost dediğin insanlar sevdiğin şerefin namusun dediğin insanlar seni arkandan vuruyor. İnan inanki güzel kardeşim senin çabaladığın kadar çabalamıyorlar onlar. biz temiz helalinden sevdiğimizle kalıyoruz. bende içinden çıkamaz bi durumdayım ama Allahın ol demesiyle olacak kulun sabrettığınde büyük mükafatlara ereceiğini biliyorum.
    Birisine alışmak o kadar zor ki güzel kardeşim. ben neler neler yaşadım. çok zor duruma çıkmaz sokaklara girdim. Şükrederek dua ederek sabrederek bu yoldan çıkacağıma inanıyorum. sadece benim için değil bu herkes için öyle kardeşim. Üzülme diyor Allah sabredenlerle beraberdir. 3.5 yıl beraberdik. çabalayan taraf hep en olmuşum fakat görmemişim at gözlüğü takıp sadece hedefe odaklanıp ilerlemişim. kaybeden ben oldum belki ama ileride kazanan kim göreceğiz. hayat böyledir bir şeyin peşinden koşarsınkoşarsın olmaz o işten elini ayağını çektiğin zaman koşuşturduğun şey geri sana gelir. böyledir. çünki kural böyle be ortak.herşey dört dörtlük olsaydı ne anlamı kalırdı.yürüdüğün yollarda engeller çıkacak duşeceksin her düştüğünde öyle bi kalkacaksın ki artık gelen darbelere karşı daha dik durmayı öğreneceksin. Yaşanılan bu olaylardan herşeyden ders alıp yoluna öyle devam edeceksin. Tevekkül etmez isen şükretmezsen kaybeden her zaman sen olursun.

Diyeceğim o ki sen kimi çok seversen Allah seni o kişi ile imtihan eder. öyle ya hayat bu yalan dünya sürekli imtihan içerisindesin sabrederek yolun sonu selamete de ereceğini bilmelisin. tarihte çok olay var bunlarla ilgili. kimler geldi kimler geçti bu yoldan neler neler atlatılmadı ki bunlarda atlatılacak. yeterki sabretmesini bilelim.

Çok konuştum daha konuş dersen sayfalar yazarım ama sanırım yeter bu kadar :))

konuyu açan güzel kardeşim seni çok iyi anlıyorum gerçekten canı gönülden söylüyorum bunu şükret tevekkül et sabret kazanan sen olacaksın. Eğer hayırlısı ise hakkında hangi adımı atarsa atsın ne yaparsa yapsın her seferınde sana bir adım daha yaklaşacak. Bırak sen Sevdiğinle kal. öyle ya bir insanı tanıştığında değil ayrıldığında anlarsın. sana verdiği değeri sevgiyi saygıyı o zaman anlarsın.
    Allah var Gam yok güzel kardeşim.

iyi forumlar...

• Vallahi dostum sen olayı çözmüşsün zaten tavsiyeye falanda ihtiyacın kalmamış. şu an tek ihtiyacın olan şey zaman. diyorum sana aynı yollardan geçtim, bilirim o haddi hesabı olamayan ızdırabı, ama kendini temiz tutarsan haysiyetini şerefini korursan ve en önemlisi Allah'a sığınırsan ki Allah'a sığınmadan diğerleri mümkün olmaz, inan sonunda kazanan sen oluyorsun. bizzat tecrübe ile sabit.
    sakın ola yok efendim çivi çiviyi söker yok 4s kuralı yok çak geç karı kız takıl iç sarhoş ol diyenleri dikkate alma. bunlar sadece 10 dakika kafanı uyuşturup seni sersemletecek ilizyonlardır, ve sana dibi boylatır. sonunda bakmışsınki o seni bu durumlara sokan kişiden hiçbir farkın kalmamış hatta ondan daha bile aşağıdasın.
    şuan alıştığın birşeyin gitmesinin acısını yaşıyorsun, ve bunun acısını bu derece hissetmenin sebebi hayatında bir zamanlar var olan şeyin hemde hayatının merkezinde var olan ama şimdi o şeyin yerine bir boşluğa bakarken kendini bulmandır. ki bu şey canlı bir varlıktı, insan sigarayı bırakırken bile kıvranıyor kaldıki hayatının merkezine koyduğun insanın yokluğuna hemen alışasın... ama diyorumya sen olayı çözmüşsün, emin ol kısa zamanda herşey buhar olup uçup gidecek, sadece zaman gerek...
    bu arada şunuda söyleyim, sen kaybetmedin, çünkü iyiler asla kaybetmez, kaybedilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temürrmelik -- 9 Mart 2017; 19:7:50 >

• temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    Yok be güzel kardeşim tamamiyle çözmedim elbette benim eksiğim var. ama işte aklımı başıma devşirince mantıklı düşününce aklıma bunlar geliyor kardeşim. gerçekten haklısın seni en iyi ben benide en iyi sen anlarsın. aynı yollardan geçmişiz sanırım sen o durumu atlatmışsın öyle görünüyor :))
    bende atlatmaya çalışıyorum şuan olay taze sıcağı sıcağına daha 1 ay daha olmadı gibi. açıkcası 2 aydır görmüyorum. üniversite son sınıftayım ve sınıflarımız aynı arka sokağımda oturuyor. elbette zor olacak kardeşim hiç birşey öyle kolay değil. zaman geçirecek yaralarımı. ama 3.5 yıl 1. sınıftan beri onunla büyüdüm sayılır her adımı onunla attım anam oldu babam oldu bacım oldu dostum oldu herşeyim oldu be kardeş herşey. beraber ağladık omuz omuza beraber güldük bütün darbelere karşı dimdik ayakta kaldık. ve maziye baktığımda bunu bütün ciddiyetim ve samimiyetimle söylüyorum %90 fedakarlığı ben yapmışım. koşturan hep ben olmuşum en çok ben sevmişim bağlanmışım. ama kardeşim bir şeye alışmak o kadar kötü birşey ki.ellerinden avuçlarından kayıp gitmesi o kadar zor ki küçük bir şehirde okuyoruz. nereye baksan bir anısı bir hatırası geliyor. dolu dolu 3.5 yıl 1200 küsür gün. evet az bir ömre göre az kimine göre az. fazlada bişey istemedik kardeşim sevilip sevilelim dedik ama olmadı kardeşim değilmiş belkide ileride daha kötü olacaktı bilemeyiz. ama şuan dimdik ayakta durmam lazım.
    dediğin gibi 4s kuralı çak geç boş banada öyle geliyor kısa süreli tatmin ediyosun kendıni elhamdülillah yolumuzdan şaşmadık. tevekül edip sabredip önümüze bakacağız.

• Artık obsesiflik bitti. Tabi sabahları kalkarken ve gece yatarken düşünüyorum istemsiz ama. Artık sıcaklık basmıyor. Uykularımın bölünmesi azaldı.

Yavaş yavaş atlatıyorum çok şükür. Gün içinde iş yoğunluğundan aklıma gelmiyor pek. Gidip takip etmedim evden beraber çıktıklarından sonra. Ev arkadaşına hiç söylememiş bile çocuğun eve geldiğini benden öğrendi o da.

Çocukta kızdan 1 yaş küçükmüş bu arada :D Kız evde yoktu dün çocuktaymış çok hızlı gençler maşallah :D :D

Ama bekleyeceğim bir gün pişman olup mesaj atarsa ve hayatımda kimse olmazsa mesaj attığına pişman olacak :)

Ev arkadaşına hala bir açık kapı var çocukla aynı evde kaldıklarını dahi filan gördüm ama yinede kapatamadım filan dedim :D olur da konuşurlarken söylerse diye. Dönmek isterse çekinmesin diye düşündüm. Çünkü ben çektireceğim ona. Ama çektirmek içinde çok peşine düşmeyeceğim ancak o dönerse ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danykoku -- 15 Mart 2017; 2:47:28 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.