Şimdi Ara

Aldatilan erkekler icin intikam önerileri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş işlerle uğraşıyorsun dostum. Pasaportunu al 15 gün ukrayna yada tayland gezisi yap kendine gel, sana önerim bu. Kadınlara ne kadar değer verirsen o kadar küçülüyorsun gözlerinde. Senin taktik olarak ev arkadaşına söylediğin sözler kızın kulağına gitmiştir emin ol seni zavallı bir böcek olarak düşünüp kahkahayı basmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danykoku

Bu gece uyku tutmadi sabah kendim uyandim. Gittim evinin onune uzaktan izledim. Ev arkadaslari yoktu bu haftasonu memleketteydiler. Sabah cocukla beraber ciktilar evden. Fotolarini cektim beraber mi yattilar yoksa ayri yataklarda mi bilmiorum.

Evin anahtari vardi girdim iceri baktm bilgisayarini filan kontrol ettim. Telefonundaki resimleri bilgisayarina atmis benim oldugum tum resimleri silmis. Geri donusum kutusundaydi benle beraber cekindigi tum resimler.

Takinti yaptim sanirim. Nasil kurtulacagim bu durumdan yuzyuze son bi kez konusup veda mi etsem?

2008'den beri forumdayim boyle manyak bir obsesif gormedim.

sorunlu musun olm sen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S*ktir et..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: Danykoku

Bu gece uyku tutmadi sabah kendim uyandim. Gittim evinin onune uzaktan izledim. Ev arkadaslari yoktu bu haftasonu memleketteydiler. Sabah cocukla beraber ciktilar evden. Fotolarini cektim beraber mi yattilar yoksa ayri yataklarda mi bilmiorum.

Evin anahtari vardi girdim iceri baktm bilgisayarini filan kontrol ettim. Telefonundaki resimleri bilgisayarina atmis benim oldugum tum resimleri silmis. Geri donusum kutusundaydi benle beraber cekindigi tum resimler.

Takinti yaptim sanirim. Nasil kurtulacagim bu durumdan yuzyuze son bi kez konusup veda mi etsem?

2008'den beri forumdayim boyle manyak bir obsesif gormedim.

sorunlu musun olm sen ?

Obsesiftim ama atlattim :)

Suan iyiyim dostum. 1 haftadir garip bi hareket yapmadim unutmaya calisiyorum :)

Ilk kiz arkadasimdi ve hayatimin merkezindeydi beni birakmasini kabul edememistim. O sureci atlattik cok sukur.

Kotu birsey de yapmadim kendimi daha fazla kucuk dusurmeyecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.