Şimdi Ara

Aldido.com da Tüm alışverişlerde KARGO ÜCRETSİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
7.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burdan bişey alamdan düşünün taşının derim. Belki bana denk gelmiştr ama altın siparişini 1 hafta oyaladılar. bnkadan güvenlşk onayı bekliyoruz diye. Ben sipariş vermişim, 3d ile ödeme yapmışım daha neyin onayı :) Ben de iptal ettim. Bi arkadaş da ayda altın geldi dedi. Alacağınız ürünr göre değişir belki ama altın almayın derim.
  • İ çanadolu Çocuğu kullanıcısına yanıt
    Ben 3 farklı zamanda 3 altın aldım gram olarak.Siparişi verdikten 1 gün sonra elimdeydi.3D ile ödeme yapmama rağmen arayıp teyit ediyorlar siparişi.
  • Sakın bu siteye telefonunuzu kaptırmayın, her gün mesaj geliyor..
  • Siteden gram altın siparişi veren oldu mu hiç arkadaşlar?
  • tedarik aksayabilir, ama ben bir iki şey aldım sorun yok, "1 saatte kargoda" yazan ürünlerden seçim yapınız yada filtrelemede "stokta olanlar" ı seçiniz
    diğer hallerde ürünler stoklarında yok dolayısı ile farklı yerlerden temin ediyorlar bu süreçte elbet aksaklıklar ve uzamalar olur.
    iyi fiyatlı ürünleri var inceleyiniz, hele ki parfümler en ucuz bu sitede (şayet sahte değilse :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 16 Nisan 2015; 16:02:38 >
  • Aldido'da 1 gr. 24 ayar Altın Genel Toplamda 99,55 TL görünüyor, sanırım bana özel. Fırsat sıcak mı? Bide almaya kalksam hesabımdan fazla para çekilir mi? Site güvenilir mi?
  • Benim iade işlemimi yaptılar. Güvenilir firma. Biraz oyalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metyusnet -- 1 Mart 2016; 13:53:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.