Şimdi Ara

Aldido.com da Tüm alışverişlerde KARGO ÜCRETSİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
7.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldido altlimit olmaksızın kargo ücretsiz kampanyası devam ediyor. Süpermarket ürünleri dahil 1 tl altı ve üstü ürünlerde bile kargo ücretsiz. Ayrıca ilk üyelikte 10/100 hediye çeki veriyor. fakir darky 90 tl ye geliyor kargo dahil. Bir kaç birşey aldım ihtiyacı olan kaçırmasın.

10 lu fairy kapsül 5,52 ücretsiz kargo
    http://www.aldido.com/U164801,6442,fairy-platinum-bulasik-makinesi-kapsulu-10-yikama.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 3 Ağustos 2014; 21:15:47 >
  • Aldido.com'a kesinlikle güvenmeyin. Sipariş etmiş olduğunuz ürün yerine daha ucuz, kalitesiz ve farklı marka ürün gönderiyor. İade ediyorsunuz doğru ürün bir türlü kargoya verilmiyor!!!
  • arkadaşlar paypal ile ödemek istediğimde fiyatı dolara çeviriyor ve dolar kuruyla çarpıyor. yani 5 liralık ürün 5 dolar görünüyor 12 lira ödeme çıkıyor. sebep ne olabilir
  • http://www.aldido.com/hizli-gonderi-parfumler
    kampanya sanırım yenıden basladı
  • benimde alışverişim oldu gayet memnun kalmıştım. siparişimden sonra arayıp teyit etmişlerdi.
  • Şimdi Konudan Gidip Baktım Özellikle Avizelerde çok iyi fiyatlar var .
  • kargolama geç sürüyor
  • Avantantajix i de unutmayın. İyi bir artısı vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Aldido'da satılan en ucuz ürünler:

http://www.akakce.com/en-ucuz-urunler/Aldido,1692.html

Hocam akakce'de bu listelemeyi nasıl yapabiliyoruz acaba? Kart kampanyası falan varken kampanyanın olduğu sitede satılan en uygun fiyatlı ürünleri listeleme avantajlı olabilir.
  • Arkadaşlar Aldido'yu eskiden seven biri olarak söyleyeyim kargo olayı çok can sıkıcı.
    31 Ocak 2015 'te verdiğim sipariş 4 Mart 2015'te elime geçti.

Yani 30 günden fazla. Telefonla aradığımda bugün, yarın diye diye hep salladılar. İnat ettim ve iptal de etmedim.
    2000'lerden beri internetten alışveriş yapan biri olarak söyleyeyim hayatımda hiç bu kadar geç ürün teslimi olmamıştı.

Aldido.com da Tüm alışverişlerde KARGO ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 7 Mart 2015; 1:20:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Arkadaşlar Aldido'yu eskiden seven biri olarak söyleyeyim kargo olayı çok can sıkıcı.
    31 Ocak 2015 'te verdiğim sipariş 4 Mart 2015'te elime geçti.

Yani 30 günden fazla. Telefonla aradığımda bugün, yarın diye diye hep salladılar. İnat ettim ve iptal de etmedim.
    2000'lerden beri internetten alışveriş yapan biri olarak söyleyeyim hayatımda hiç bu kadar geç ürün teslimi olmamıştı.

Aldido.com da Tüm alışverişlerde KARGO ÜCRETSİZ

Benimde en son verdiğim altın siparişlerim 1 saatte kargo yazmasına rağmen 30 gün kadar sonra teslim edildi.

Ama bendeki en geç kargo rekoru n11 deki süpermatim de. 4 kutu nescafenin kargolanması 3 ay sürmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livingston -- 7 Mart 2015; 1:25:35 >

• Aman arkadaşlar sakin bu lanet siteye bulaşmayın. İki kuruş kargo parasından kaçacağım siye sinir hastası olursunuz. Yakın zamanda batacak yüksek ihtimalle zaten.
    Hiç bir şey değil sadece şikayetvar daki yorumları okusanız yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 kere alışveriş Yaptım. Biri 5 günde, diğeri ertesi gün geldi. Aceleniz yoksa ve 10 liralık ürüne 6-7 lira kargo ödemek istemiyorsanız, bence alisveriş yapılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın bulaşmayın..Kasa+psu aldım psu göndermiyoruz isterseniz iptal edelim dediler.Tamam iptal edin siparişi dedim..Aradan 10 gün geçti siparişi unutmuştumki bir mail geldi kargoya vermişler..Haydaa, bir daha geri gitmesi iade falan filan derken 20 güne iade aldım..Bu arada sitede hala kargoya verilecek yazıyor.

• http://www.aldido.com/bir-saatte-kargo
    1 saatte kargo ürünleri çok hızlı
  • Parfumu 20 gunde gonderemediler, sonunda iptal ettiler, yalniz site saglam buyuk bir grubun, urun tedariki aksiyabilir ama paranizin ustune yatma gibi bisey olmaz.( 1 saatte kargo yazan urunleri ertesi gun geliyor. 3 gunde kargo diyorsa riskli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 13 Mart 2015; 22:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

Avantantajix i de unutmayın. İyi bir artısı vardı.

Avantajix yok da bir arkadas indirim kuponu paylasmisti 100 e 10 gibi, bulamiyorum mesaji

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

Avantantajix i de unutmayın. İyi bir artısı vardı.

Avantajix yok da bir arkadas indirim kuponu paylasmisti 100 e 10 gibi, bulamiyorum mesaji

Beklerim dyenler için kargo bedava avantajlı. Ben geçen seneden beri kullanırım. Aslında ilk zamanlar çok çok iyiydi de son 2-3 siparişten sonra soğudum iyice.

Bu arada Avantajix + 10TL Kod var dostum.

http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/aldido-kampanya-ve-avantajlari

• merhaba,

Bir sitede müşteri yorumlarına verdikleri cevapları görünce şaştım kaldım. Buyurun yorum sizin:

Müşteri : Son derece sade ve anlaşılır bir web dizaynı.Ancak müşteri ve hizmet yönetimi sıfır, kesinlikle bir daha ne tavsiye ederim ne de kapılarından geçerim.
    Marka cevabı:Merhaba Sayın, Siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini görmek Aldido.com ailesi olarak en büyük mutluluğumuzdur. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

https://www.guvenrehberi.com/Alisveris/aldido.com

Sanırım otomatik cevap yazıyorlar, gerçi şikayetvar.com da cevap da yok.

sağlıcakla

imla hataları düzeltilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 29 Mart 2015; 13:11:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.