en uygun hat
arkadaşlar sıfır hat almak için en uygun hangisi olur acaba faturalımı yoksa faturasızmı avantajlıdır
vodafon faturasız 490 bimcel 370 lira diyor
ÇOK GARİP BİR İNTERNET SORUNU
yıllardır türknetten internet alıyorum arada sorun oluyor hemen yapılıyor ama bu sabah internet sürekli gidip geldi müşteri hizmetlerine kayıt bıraktım
modem bağlanıyor 5 saniye sonra kopuyor yine bağlanıyor yine kopuyor sürekli böyle ethernet kablolarını çıkardım kablosuz bağlantı oldu kopmadı,
yeni bir tesisat çekilmedi her zamanki cihazlar kablolar takılı sabah açıyorum böyle bir sorun var şimdilik modemden kablosuz acces pointe bağlanıp acces pointten kablolu bağlantı yapıyorum
sorun ne olabilir modemdenmi yoksa türknettenmi?
türknet aşırı kullanım
normalde aylık 500-800 gb kota kullanıyoruz ama ayın 19u itibari ile kullanım 6 terabayt olmuş sokakta türknet kullanan komşular var onlarında tarife kullanım detaylarına baktık onlarında normal kullanımın 10-20 katı kullanım olmuş bize verilen portu bölmüş olabilirlermi acaba
EFT İŞLEMİNDE KAYBOLAN PARA
arkadaşlar 15 ekimde denizbank fastpayden enpara kredi kartına kart ödemesine eft yaptım ama yanlışlıkla bankamatik kartı numarasını girdim para enparaya gitmiş enpara bunu otomatik iade etmiş iade ettiğine dair sorgu numarası var ama denizbank diyorki para gelmedi verdiğiniz sorgu numarasından bir şey çıkmıyor sorgu numarası hatalı sizin adınıza gelen bir şey yok diyor
o zamandan beri müşteri hizmetleriyle uğraşıyorum bankayada gittim sonuç yok enpara diyorki para gitti sorgu numarası ile sorgulatın denizbankla görüşün denizbank diyorki para gelmedi sorgu numarasıda yanlış size para gelmedi
şimdi ben ne yapayım müşteri hizmetlerinide defalarca aradım hep aynı şey ağzımdan kötü küfürlü bir kelime çıkacak kendimi zor tutuyorum
bana akıl verin
LENOVO A7000-A TELEFON AÇILMAMA SORUNU
|
lenovo tablet gps hakkında
|
LENOVO A3500 F TABLET GPS SORUNU
|
sharp buzdolabı ses problemi
|
BUZDOLABI REGÜLATÖRÜ HAKKINDA
|
açıkta kalan öğrenciler ne yapacak
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 931
İkinci El Bölümü Mesajları: 42
Konularının görüntülenme sayısı: 12.559 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 85 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar