Şimdi Ara

Aldığım aracın km si düşürülmüş çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
13
Favori
55.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracı alan kişi insan olarak karşısınındakini de insan olarak düşünmüş orjinal kilometrededir, adam söylemiyorsa sorunu yoktur diye düşünüp normal olanı yaparak almış Ama bu aracı satan şerefsizler insan değil sonuna kadar kullan hakkını. Ben senin yerinde olsam 39500 lük dava açar araca verdiğim parayı alır gerisini bağışlarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kanunun bizden yana, daha önce de belirttiğim gibi nitelikli dolandırocıl sucundan yargılanıyor ayrıca bu tür araçlar gizli ayıpla olarak geçiyor, 1 saat önce avukatım aradı tekrar ve ihtarname göndererek noter satışımızı iptal ettirdiğini karşı tarafa da paramın iadesi için 10 günlük süre verdiğini belirtti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun bu arada ama o fiyatlara Linea bulmak neredeyse imkansız ya hasar kayıtlıdır yada pert kayıtlı çıkar bu fiyatlarda keşke biraz daha dikkat etseydiniz bir bit yeniği olduğu anlaşılırdı bende araç aldım mesela ama aracı gördüğüm gibi ne sorun var yok anlaşılıyordu adamda ekspertiz raporlarını gösterdi değişen yerleri ve hasar kayıdını söyledi o tutmasa bile diğerleri tuttu tanıdıkdı benim aldığım ben ekspertiz yaptırmadım ama ustaya göstermiştim sizde aynısını yapsaydınız bu kadar zaman beklemeye gerek kalmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

25 bine linea almışsınız taksi çıkması olmasının dışında ne olmasını bekliyorsunuz ki?

Kelepir fiyata araç almışsınız zaten.

Böyle mantık mı olur? Adam basbaya dolandırmış istrer 25 bine alsın ister 10bine.

• Bazi insanlari anlamak gercekten guc

Bu konuda vatandas dolandirildigini,kandirildigini,verilen ozellikte arac olmadigini anlatmaya calisiyor

Bazi arkadaslarimizda alan kisiyi,dolandirilan kisiyi,madur olan kisiyi,kandirilan kisiyi korumasi gerekirken COK ACAYİP sanki dolandirani savunurmus gibi aciklama yapiyor.

Vay efendim almasaydin,iyi kontrol etseydin,o fiyata aracmi olur!!

İsterse bedavaya alsin.Alinan urun saticinin sattigi ozelliktemi

Sahibinden de nasil koydu bakalim ilani

Ogretmenden

Bayandan

Doktordan

Bilmem neden

Sonra alsana taksi cikmasi ,alt takim , yan takim ,paf takim

Sonrada insanimiz seni suclasin niye aldin

Aslinda toplumumuzun ozeti

Kandiran vs kandirilan

Bi kerede bizim icin aglayin🤐

• Aynen hocam anlatmak istediğim bu benimde bu arabayı 10.000 tl ye alsam, satılanın bir ayıbı varsa söylemek zorundasın. Saklarsan da böyle olur işte. 25 bin tl kazancam diye bi okadar daha zararı olacak.

• Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz hocam, anlatmak istediğim bu zaten, hangimiz bir mal alacağımız zaman en uygununu aramıyoruz ki, her uyguna aldığımız üründe dolandırılmayımı hak ediyoruz. İstanbul da yaşam ve çalışma koşulların da nasıl zaman ayırıp ayrıntılı bakabiliyoruz ki, şahsen ben araba bile alacağım zaman iş yerinden tam gün zor izin alıyorum. Hadi bir gün izin aldınız gittiniz baktınız arabaya, 2.3. Gün de araştırmak için ustaya expere götürmek için zaman ayırdınız ee 1 günde satış için noldu 4 gün iş yerinden izin, buda benim için çok zor gerçekten, aldığımız hangi malda sorun çıkarsa satıcının yalan beyanı var ise hukuki haklarımızı arayacağız, bu kişler hem zamanınızı çalıyor hemde paralarımızı

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanbalci

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz hocam, anlatmak istediğim bu zaten, hangimiz bir mal alacağımız zaman en uygununu aramıyoruz ki, her uyguna aldığımız üründe dolandırılmayımı hak ediyoruz. İstanbul da yaşam ve çalışma koşulların da nasıl zaman ayırıp ayrıntılı bakabiliyoruz ki, şahsen ben araba bile alacağım zaman iş yerinden tam gün zor izin alıyorum. Hadi bir gün izin aldınız gittiniz baktınız arabaya, 2.3. Gün de araştırmak için ustaya expere götürmek için zaman ayırdınız ee 1 günde satış için noldu 4 gün iş yerinden izin, buda benim için çok zor gerçekten, aldığımız hangi malda sorun çıkarsa satıcının yalan beyanı var ise hukuki haklarımızı arayacağız, bu kişler hem zamanınızı çalıyor hemde paralarımızı

Kime derdini anlatabilirsin

Dedikleri gibi yapsak ne olacak

O zaman cok saglikli bir malmi elde edecegiz

2008 fiesta aracimin 1500 tl civari alt takim masrafi vardi.4 sene once dugun icin satmam gerekti.galericileri kivradim en son bir ekspertiz 500 tl fazla para verdigi icin ona satmak istedim.

Du bakalim tamda deneme firsati diye ses etmedim bakalim benim 1500 tl masrafi bulacakmi diye

Sonra adam orasina burasina boya kontrol bilmemnesiyle bakti

Makineye soktu bilmem kac motor gucu dedi

Arabanin icine bakti,orasina surasina burasina derken.

Tamam dedi

Ee ne oldu dedim.

Gel hocam birde saniyeye goturelim dedi.

Eee dedim millet sana gostermeye geliyor sendee sanayiyemi dediim

Guldu....

Velhasil open opene.

Saniyede gercek gorundu.

Bana verilen fiyattan hesaplastik masrafini ustlendi helallestik ayristik

Simdi ekspertizemi guvenecez

Hakkiyla yapan vardirda

Memleketimizdeki durust insan kadar ancadir🤣

• Buyur işte kime güvenicez biz, sıfır araba almaya kalksan fiyatlar almış başını gidiyor, böyle dolandırıcıların bir kaçtanesinin cezasını kestireceksin sonra hepsi ders alır dicem ama hangi biri ders alsın ki

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanbalci

Buyur işte kime güvenicez biz, sıfır araba almaya kalksan fiyatlar almış başını gidiyor, böyle dolandırıcıların bir kaçtanesinin cezasını kestireceksin sonra hepsi ders alır dicem ama hangi biri ders alsın ki

Sifir aracada pek guvenme.Forumda konulari var arastirabilirsin🤠

• sıfırlanmadığını nereden biliyorsun belki sayaç sıfırlandı... taksicilere danışmanda fayda var...

• Hocam sıfırlanmaz olmaz ki digital gözterge olsa bile 1.000.000 km den sonra sıfırlanır sıfırlanırsa da, elimde belgeler var. Araç 2016/6 ayda 541 bin ile muayeneye giriyor sonraki muayene 2017/7 ay 205 bin. Sıfırlancak bile olsa bir sene 500.000 km zor yapılır bence

• PTT üzerinden km sorgulama yapabilirsiniz.

play.google.com
    HGS - Online Bakiye Yükle - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.ulkem.hgs&hl=tr

• Evet pttavm sitesi üzerinden sorgulattım bende

• Böyle haysiyetsizlerin ülkeden temizlenmesi için iyi olur bence. Dava açın.

• Hangisi biterki hocam

• geçen bir araca baktım motoru başka aracın satıcı orjinal demezmi :S

• ne vicdansız insanlar var. geçmiş olsun. umarım herşey gönlünüzce olur.

• Kendini uyanık sanan cahil bir kesim var işte malesef

• Bu yorumu yaparken ki düşünceniz nedir ? karşınızdakini hangi hakla küçümsüyorsunuz biraz saygılı olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.