< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanbalci -- 21 Mart 2018; 11:46:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanbalci -- 21 Mart 2018; 11:46:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu cümleler karşısında ne diyeceğimi bilemedim. Ortada dolandırıcılık var ve bunu normal bir şey gibi karşılamışsın. Hırsızı aklamak için ya hırsız olmak lazım ya da arsız. Millet son 10 yılda hırsızlığın meslek gibi kabul edilmesi gerçekten enteresan.
|
Böyle mantık mı olur? Adam basbaya dolandırmış istrer 25 bine alsın ister 10bine.
|
25 bine linea almışsınız taksi çıkması olmasının dışında ne olmasını bekliyorsunuz ki?
Kelepir fiyata araç almışsınız zaten. |
hocam insanlara nasıl güveniyosunuz, babamın oğlundan araba alsam her türlü sorguyu yaparım şahsen. Geçmiş olsun inşallah iyi sonuç çıkar.
|
350bin km hiç de azımsanacak bir sayı değil. Geçmiş olsun. Umarım hakkınızı alırsınız.
|
550bin km lik araca binip 7 ayda birşey anlamadınız yani?
|
Hocam ben 205 binde aldım, ama araç 2016 yılın da 541 bin ile muayene giriyor sonrasın da 2017 yılın da 7 ayda 204 bin ile muayene giriyor 1 ay sonrasında da ben aldım, bu konu da kanun sizden yana istediğiniz gibi yüklenebilirsiniz. Kanuna göre benim arabayı aldığıö tarihten mahkeme sonuna kadar paramı faizle alabiliyorum. Ve satıcıya 3 ile 5 yıl arası hapis var nitelikli dolandırıcılık sucundan
|
masallah az düşürmemiş kilometreyi ahlaksız insanlar aracın markası neydi
|
Hocam araç birde taksi çıkması çıktı zaten, gittiğim ustalar kurumsal iş yapan yerler, bütün işlerim için fatura veriyorlar
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |