Şimdi Ara

ALDIGIM CIKLET(YUNUS)LAR YEM YEMİYOR ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 adet ciklet(yuhttps://store.donanimhaber.com/a5/92/5d/a5925d3fa65d9eeee1e7416530e53afa.jpgnus) aldım 5-6 cm civarlarında 1 tane pegasus 1 tanede vatoz aldım.Aldığım yerdeki adam bana siyah yuvarlak yemlerden verdi eve geldim balıkları akvaryuma koydum 2 gün oldu yem atıyorum yemiyolar balıkların dip yemi yediklerini biliyorum ama dipten yerkende göremedim acaba yiyorlar mı yoksa yem mi iyi değil.Cikletler hakkında bilginiz varsa yazarsanız çok mutlu olurum bildiğiniz yem markası varsa yazarsanız sevinirim.

• GünBatımı27 kullanıcısına yanıt

• Yanılmıyorsam yanlış yem vermiş olabilir ya da balıklar strese girmiştir cikletlere uygun ekosistem kur akvaryumda. Fazla rahatsız etme yemeye başlarlar. Diye düşünüyorum.
  • Hocam sera flora falan alsanız daha güzel olurdu yem için. Yem yanlış değilse muhtemelen strese girmişlerdir.
  • İlk günlerde normal bunlar, yunuslar çekingen balıklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuslar bakımı zor canlılardır siz tanımadıgınızın evine ilk gittiginde nasıl cekiniyorsanız yunusları böle düşünün
  • Kardeş bu yemlerı yemıyorsa . Benım aldıgım granürlü dip yemlerınden almalısın hafıf bı parçalanma ile direk yavas yavas suyun dıbınetasların ustune duserler ve balıkların da yer.

Ben bu dıp yemını lepişsteslere verıyorum hepsi dimkir gibi maşaallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu ton balığı bozuk mu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun etmeyin stresten yemiyorlardır siz yinede düzenli yemleminizi yapın gerisini onlara bırakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.