Şimdi Ara

Aldığım Laptopun Bir Ay Geçmeden Zam Yemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunun güç soketi sağ üst tarafta mı sol üstte mi?

Sol üst taraf gibi gördüm ama menteşe altından kabloyla geçirip sağdan verildiyse sıkıntı.

Lcd panele yine fan üflüyor bu modelde. Aşırı hava çıkışında paneli yakabilir sıcak hava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 27 Eylül 2024; 20:7:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim tel haziranda 50ye aldim su an 51. bu eflasyona ragmen hic artmamis kazik mi yedim acaba diye bi soru isareti olustu su an 🤔

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Şu an olan enflasyonda ne aldıysam kâr gözüyle bakıyorum.

6 ay önce ddr 3 gigabyte anakart aldım 1000 TL'ye bir kere bile olsun ikinci elmiş falan umurumda olmadı bakımını yapıp kullanıyorum xeon takacam buna shsbs.

• Aldığım Laptopun Bir Ay Geçmeden Zam Yemesi

fan her türlü sağ veya sola yatay olarak üflemeli yani havayı?

• anakartlar hassas hocam ikinci eli buyuk risk yolda bile bozulabiliyor sizinki sorunsuz gelmis sanslisiniz. vucudumdaki statik elektrik yuzunden 2 tane anakart yaktim biri cope gitti oburunun degisimi icin 600 dolar verdim

• İyi dip dipe usb'lerin yanına koymamışlar şarj soketini.

Fanlar arkadan çıkabilir ama fanın havasını yukarı lcd panele verecek bir geometrik şekil veya çıkıntı olmaması lazım.

Doğrudan dışarıya üflemeli.

Aeorodinamik olarak havanın önüne bir direnç uygulayacak nesne koyarsan hava bu nesnenin etrafını dolanacaktır.

Çoğu iş serisi laptoplarda menteşe çıtası fanın önüne bakıyor oldukça saçma bir tasarım benim aldığım 255 g9'da da var.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    İşi bilecen işe gitmeyecen.

Ben kaç kere ikinci el anakart aldım.

Hepsi sağlam çıktı, polemit anti statik eldiven, anti statik ped üzerinde bakımını yapıp takıyorum.

Kontak devre spreyi ile bir güzel temizliyorum öyle takıyorum. Statik elektrikle olma ihtimali düşüktür başka şeylerden kaynaklıda bozulabiliyor.

• yok benimki statikten gitti hocam normalde de zaten herhangi demir bi yere dokundugumda catt diye carpiyor. laptopun icini actigim gun kendimi topraklamayi unuttum karta dokundugum anda gitti. 4-5 tane buyuk teknik servis gezdim hicbiri tamir edemedi en sonunda yetkili servisten ucretli degistirdim. bileklik takmak lazim en temizi.

• anladım

bu onun alt serisi nasıl peki bu

Elitebook 840 G6. bir önceki 840 g8'di.

Aldığım Laptopun Bir Ay Geçmeden Zam Yemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 27 Eylül 2024; 20:54:16 >
  • Fena değil gibi.

Şarj soketi fan dibinde mi ben diğer tarafta olduğunu tahmin ediyorum start boardu solda galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 27 Eylül 2024; 20:43:15 >
  • Elitebook 840 G6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 27 Eylül 2024; 20:53:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.