HP G9 255 Aldıydım geçen ay. 1 Ay tam olmadan 9.500 TL'den 13.000 TL'ye çıkmış. Ben ertelediğim için ve taksitle ödediğim için birkaç aya 20.000 civarını görecekken 12.000 TL'ye almış olacağım. Sadece bununla da kalmadı geçen ay mp510 960 gb aldım 4000 TL'ye ürünün daha önceden kullanıldığını ispat edip 1000 TL geri ödeme aldım 3000 TL'ye aldım. Şu an 480 GB halini 14k'ya satıyorlar. www.hepsiburada.com Corsair MP510 480GB 3480MB-2000MB NVMe PCIe M.2 SSD Fiyatı https://www.hepsiburada.com/corsair-mp510-480gb-3480mb-2000mb-nvme-pcie-m-2-ssd-p-HBV00000HAICX?magaza=BypazarSERBEST PİYASA MORUQ YHA... |
Aldığım Laptopun Bir Ay Geçmeden Zam Yemesi
-
-
satıcılar farklı olabülü, bu da fiyat farkını açıklar ya da ilerde indirim yapacağı için önce bindir, sonra indir taqtiğini uyguluyordur...çünkü satıcı da o fiyata satamayacağını biliyor, ondan ucuza satan rakipleri dururken...
-
Faiz kararını bekliyor herkes. ABD faiz indiriminin startını verdiği için sırada diğer ülkeler var. Şimdiden evlere dahi zam yapmaya başlamışlar.
Satıcılar aynı indir kaldır yaptıklarını sanmıyorum ama stagflasyon, greedflasyon mevcutken şu an herkes tutturabildiğini öpmeye çalışıyor.
Aldığım corsair mp510'un 480 GB halini 14.000 TL'ye satanlar ise ayrı bir kafada. Max 2000-1500 TL edecek şeyi neredeyse 7-7.5 katına satıyorlar.
-
2 ay önce 56 ya aldığım tel 75 olmuş.
Yeni model çıkmasına rağmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elde piyasadaki son mal ise o fiyata almaya mahkum bırakmak için kasıtlı şekilde yüskek fiyat çekiyorlar. piyasadan çekilmiş, eldeki son malları bu şekilde inanılmaz fiyatlara veriyorlar tabi alan olursa ...
-
www.hepsiburada.comHP 255 G9 AMD Ryzen 5 5625U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6 FHD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/hp-255-g9-amd-ryzen-5-5625u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9m3g7at-p-HBCV0000658JZO?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.49.4
10499 tl olarak görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 22 Eylül 2024; 22:26:50 >
-
Arada 13k yapıyorlar efilist hocam.
-
komunist sisteme mi gececegiz ne olacak mesela ?
-
doğrudur takip etmiyorum artık bu modeli elitebook'la mutluyum.
-
İkinci el mi aldın sıfır mı?
Birde PM gelsene bir.
-
ikinci el şu an 3 sekme açıkken 41 derece işlemci
-
Ultimate performance mode açınca fan F35 jet motoru gibi ötüyor ben de.
Maaş gelsin thermal grizzly kryonaut ile hakkından gelecem bu meretin.
Elitebook almayı düşündüm ama çok pahalı be ve ikinci ellere çok güvenemiyorum.
-
Ben arkadaşın tandığı birinden elden aldım iyice test edip ram ssd vs tüm testleri yaptım.
elitebook kalitesini hissettiriyor bios'ta çok fazla ayar var bazılarını daha önce hiç görmemiştim. bios güncellemeyi de bios'tan yapıyor direkt internetten otomatik bulup indiriyor.
-
Bak o açıdan iyi.
Aslında en mantıklısı msi'larda olan USB'ye yazıp flashtan bios yazması. .exe ile çok uğraşmıyorsun dosya bozuk oluyor başka bir şey oluyor makine kalıyor öylece.
Fakat ben sana demiştim amd ryzen serisi ısınır U serisi bile olsa ısınıyor bunlar tam güçte çünkü apu :D
İntel gibi ayrık GPU birimi yok. Sen Cip içine ferrari motoru koyuyorsun :D :D
-
Bu ısınmıyor hocam. stres tesinde 71-72 dereceyi gördü max :DDD
-
Elitebooklarda normal.
Bana attığın modellerde 2-3 tane ısı borusu vardı yanlış hatırlamıyorsam gayet normal ısınmaması.
Ben de tek boru var.
-
yok o başkasıydı.
belki başka tasarım hatası vardır sen daha iyi anlarsın ama testleri yaptım hoşuma gitti aldım.
premium hissiyatı da veriyor. klavye touchpad de 10 numara. türkiye'de alınacak en iyi iş serisi gibi duruyor.
-
Bunda pek tasarım hatası yok gibi.
-
bir tane daha elitebook almayı düşünüyorum 2 laptop lazım. şuna ne diyorsun peki bu daha üst model
Benzer içerikler
- bornovadan bucaya nasıl gidilir
- kızgınlık yumurtası kafesten alınmalı mı
- adresten ev sahibi bulma
- kent d range grey
- kadıköyden ortaköye nasıl gidilir
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X