Şimdi Ara

aldığım wifi adaptörü tutarsız çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aldığım zyxel NWD6602 wifi adaptörü çok tutarsız çalışıyor.

herhangi bir şekilde oyun oynanmıyor yada internette gezilmiyor.

kutusunda söylediği siteden driverini indirdim ve sonuç değişmedi

https://www.zyxel.com/tr/tr/support/download_landing/product/nwd6602_13.shtml?c=tr&l=tr&pid=20200526160006&tab=Driver&pname=NWD6602

ve aygıt yöneticisinden cihaz adına bakınca bu gözüküyor bende bu wifi adaptörünün driverini yüklemeyi denedim

https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/rtl8812bu-software

ama sonuç aynı.

speccy raporu:

iade etme gibi bir şey söz konusu değil çünkü paketin içindeki plastiği çöpe attım yani içinde durmuyor wifi adaptörü.

ürünün paketi:

• telefona wifi bağlantı gücünü gösteren bi uygulama indirip, adaptörün yanına telefonu koyun ve ne kadar güçlü sinyal var bakın. Eğer sinyal güçlü değilse öncelikle adaptöre gelen sinyali makul bir seviyeye getirmenin yolunu aramalısınız.

Sinyal gücü makul ancak bu sorunu yaşıyorsanız, başka portları deneyin. En kötü Zyxel müşteri desteğine ulaşın, onlardan destek isteyin.

• Win 11 mi kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı yaptığı ana modem/router nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bendede aynı dert var vaio laptop a bağlı Asus USB-AC53 Nano kullanıyorum win11 e geçtiğimden beri wifi hızım 3Mbsn geçmiyor (laptop un kendi içindeki broadcom wifi kartı ile 2.5 ghz de 36 Mbsn hız alıyorum) bağdaştırıcı ayarlarını sıfırllıyorum düzeliyor 5ghz de 98 Mbsn hıza çıkıyorum ama bazen 1-2 saat bazen 1gün sonra yine 2-3 Mbsn düşüyor farklı sürücü de bulamadım tam fıstık gibi mesh sistemi kurmuştum ama 5ghz bağlanıp gaza basamıyoruz

• nano alıcı chip setide vasat... çöp yani...

• problemi buldum aynı sıkıntıları yaşayan varsa diye buraya yazayım sorun win 11 ile çalışan (hatta win 10 da da kısmen) realtek üretimi cihazlarda wifi adaptörleri düşük hız ses kartları da düşük ses seviyesi sorunu var yani problem driver da malesef realtek sıkça driver güncellemeside yapmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.