2005 Primera Tekna zıplama+çekiş düşme+arıza ışığı
Selamlar,
Araç ara ara çekişten düşüyor ve sanki zıplıyor gibi bi his yaratıyor gaza bastıkça. Daha çok basarsam daha kuvvetli hissettiriyor, gazdan çekersem normal akıyor yolda. Hemen bi kaç saniye sonra motor arıza ışığı periyodik olarak yanıp sönüyor yanıp sönüyor. Bazen bi kaç defa yandıktan sonra yanık kalıyor, bazen tamamen sönüyor. Ama araca gaz verirken zıplama hissiyatı ve düşük çekiş devam ediyor. Veya ışıkta beklerken böyle tekliyor gibi bi ses geliyor motordan. Bi süre sonra bi anda çekiş normale dönüp, zıplama hissiyatı kayboluyor veya park edip akşama/sabaha araca tekrar bindiğimde normale dönüyor.
Daha önce benzer sorun yaşayan var mı? Yaklaşık 1 aydır bu şekilde kullanıyorum, illa ki riskli ama ne kadar risklidir acaba? Elim çok sıkışık, sanayiye 2 ay sonra filan gideceğim
PC-Genişletici-Modem şeklindeki bağlantı
Merhabalar,
Modemim ile bilgisayarımın arasında 2 duvar + 1 adet ahşap dolap mevcut. Bilgisayardaki WiFi adaptör modeme bağlanmak yerine genişleticiye bağlanıyor sinyali daha kuvvetli olduğundan. İndirme ve yükleme hızlarımda bir sorun yok. Test yaptığımda ping im 6-7 ms çıkıyor üstelik ancak WoT oynarken, zaman zaman anlık ping giriyor.
1- Genişletici üzerinden modem ile bilgisayar haberleştiğinden acaba bu sorunu yaşıyor olabilir miyim?
2- Genişletici üzerinden internete çıkmak, oyunlardaki ping imi atıyorum 50 ms olacakken 60-70 ms ye çıkmasına neden olmaz mı?
3- Oyun oynayabilmek için tek çözüm modem ile PC'yi aynı odaya engelsiz olarak birbirlerini görecek şekilde mi konumlandırmak? Alternatif bir çözüm var mıdır (kablo hariç)?
Depolama Stratejiniz Nasıl?
Merhabalar,
Malüm günümüzde programların, oyunların, filmlerin boyutları artmış durumda. Çözüm olarak da SSDlere başvuruyoruz büyük verilere erişebilmek için. Ancak malümünüz SSD'nin veriye kolay erişebildiği ölçüde, biz Türk vatandaşları SSD lere bi o kadar zor erişiyoruz. Belki başkalarının sadece alıp geçtiği bu ürünleri, biz strateji kurgulayarak kullanmak zorunda kalıyoruz.
Uyguladığım strateji şu;
C: 240 GB SATA3 SSD ==> buraya işletim sistemi ve programları kuruyorum.
D: 1 TB nvme SSD ==> buraya oyunlarımı kuruyorum
E: 1 TB HDD ==> buraya film arşiv, setup dosyaları vs gibi nadiren eriştiğim dosyaları koyuyorum.
SORU-1 İşletim sistemi ve oyunların farklı SSD lerde oluşu, dezavantaj oluşturur mu?
SORU-2 Sizce C: 'ye programları, D: 'ye işletim sistemi ve oyunları mı kurmak daha mantıklı?
Sizler sisteminizdeki depolamayı nasıl kurguladınız?
DH790 için 5.0 veya 5.1 tavsiye
Merhabalar,
SONY DH 790 AVR satın aldım.
Sony CS9 veya JBL ES 250 PW sub almayı düşünüyorum. 5.0 sistem olarak pioneer S-ES21TB ile pure acoustics spark ı değerlendiriyorum. Sizce nasıl uyumları olur?
4-5 bin liraya kadar tavsiye edebileceğiniz 5.1 varsa onları da düşünebilirim.
Hoparlör DIN ve MUSIC değerleri anlamı?
|
Ev Sinema Sistemi İçin Bilmem Gerekenler?
|
Yeni nesil kartlar ve eskilerin fiyatları
|
i7 7700 için ekran kartı?
|
|
Işıklı kavşakta orta şeritten sola dönüş
Meslek: http://aktifsinaps.blogspot.com
Türkçe Yama - Company of Heroes v2.602 Yamanın en güncel halini indirmek için tıklayın Kişisel Blog Sayfam; Merağın Peşinde |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.697
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 22.903 (Bu ay: 314)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun