Bildirim
Aldığımdan beri laptopun hardıskınden cızırtı gelıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arızalı hdd hard diskte ucuza kaçıyorlar diye oluyor bu kalıtesiz mal gönderin garantiye değişsinler -
quote:
Orijinalden alıntı: DrOzanB
arızalı hdd hard diskte ucuza kaçıyorlar diye oluyor bu kalıtesiz mal gönderin garantiye değişsinler
Hocam aynı sorun bi arkadaşın da başına gelmiş 3 kere gönderim 3 ünüdede değişmişler aynı ses devam etmiş (marka asus) -
quote:
Orijinalden alıntı: SoloTURKSS
quote:
Orijinalden alıntı: DrOzanB
arızalı hdd hard diskte ucuza kaçıyorlar diye oluyor bu kalıtesiz mal gönderin garantiye değişsinler
Hocam aynı sorun bi arkadaşın da başına gelmiş 3 kere gönderim 3 ünüdede değişmişler aynı ses devam etmiş (marka asus)
hocam herşey olabilir bağlantı kabloları fan a deyiyor bbile olabilir. ki hard diskle alakalı diyelim genelde ses çıkaran hard diskler sorunlu hdd serilerinde olur garantiye gönderdiğinizde ise aynı hdd den takacaklardır o yüzden sorun devam etmiştir benim tahminim -
Ürünü nereden aldınız? 3 gün geçmiş. Değişim talep edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: electro58
Ürünü nereden aldınız? 3 gün geçmiş. Değişim talep edin.
Vatan bilgisayar dan aldım.Zaten eski pc den buna az da olsa veri aktarırken bayaa bi zaman geçti hiç istemiyorum aslında ama eğer aynı gün direkt veriyolarsa yeni pc yi yarın gider değiştirirm. -
kalitesiz dediğin hddler wd veya toshiba mı? -
Değişim yapıyorlar diye biliyorum. Sen talep et
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X