Şimdi Ara

Kasa fanından ses geliyor ve vurunca düzeliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anlamadığım bir şekilde kasanın kendi içinde bulunan ve yukarıya hava veren fanı bilgisayar açılır açılmaz acayip derecede ses çıkarıyor. biraz süre geçtikten sonra (herhalde iyice yerine mi oturuyo ne) kasaya vuruyorum ses kesiliyor. Arada tekrar başlıyo bir kaç kere daha vuruyorum falan. Bunun çözümü nedir yağ mı damlatmalıyım ? Şuanlık fan alamam sökebilirim de fanı yukarıya vermesinde bir fayda yok gibi :)

Teşekkürler :)

• aynı olay bendede oldu hemen kasanın içini aç ama tum kabloları sök sonra sadece kasayı başka bi prize takıp çalıştır kasanın içi açık olsun muhtemelemen fanlar yavaş çalışıodur veya bi tanesi hiç çalışmıyodur toz kapmışdır yada çalışmıosa çıkar fanı yağla makine yağıla falan tak gule gule kullan hemen fanı yağla cunku bu olay yuzunden 2 haftada 2 hardisk deistiridm neden fan calısmadıgı için ani güç kesintisi oludu ve hardisk yandı belgelerinde yokolour soyleyım hemen aç içini
  • Ses fanın Burçlarından geliyor o burçların temizlendikten sonra yağlanması gerek :)
  • temizle
  • güç kaynağını değiştir ses ondan geliyordur ne kadar temizlesende nafile olmaz ..miyadı doılmuştur tahminem ..yakında komple keser gücü
  • ses kasada mevcut olan yukarıya doğru üfleyen fandan geliyor fanı buldum onda sorun yok. 2. Yorumda arkadaşın dediği gibi makine yağı falan süreyim belki geçer fan şuan temiz toz da yok üstünde. Bir de fanı yukarı doğru bastırdığımda yukarı gidiyo yani şuan fan sarkık durumda galiba aşağı doğru ses onun yüzünden geliyo olabilir. Yağlayayım ben de düzelirse yazarım ihtiyacı olanlar da çözüm bulur :)

Teşekkürler :)
  • fanin omru dolmus

yukariya dogru gidiyorsa o yuvasindan ayrilmis biraz yagla sorun biraz hallolur ama yine ses cikartmaya baslar

hava isindikca yukari cikar (sigara dumani gibi) o fanlar sicak havayi disari atiyor bence cok etkili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.