Şimdi Ara

Aldığınız en düşük not (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
5
Favori
4.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deneme amaçlı olduğumuz matematik sınavından 02 almıştım hoca o 2 puanı nerden vermişti hala anlayamıyorum
  • en dusuk notum 6 diyen var bnm en yuksek notum 6 vay be ulke doktor kayniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    7 almıştım mattan 11. sınıf
  • Yarınki matematik sınavından alacağım not büyük ihtimalle.
  • 13
  • 0
  • 07 geometri 9 vay be
  • Hocanın yanlış anlamasıyla sınavdan - 10 almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05 tarih

• quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

Hocanın yanlış anlamasıyla sınavdan - 10 almıştım

-10 mu yanlış hesaplama falan mı nasıl oldu hocam o ya ?
  • ''00'' bir de aynı dersin başka şubesinde sınava girip sınavda G alma başarısı var =)
  • Edeb. sınavında ünlü divan edebiyatı şairlerinin ironisini yapmıştım. .. isimli şairi anlatınız isimli soruya; Okuduğum üzere çok mükemmel bi insandı onu tanımak için hayatım boyunca zaman makinesi yapmaya çalışıp yaptığımda onun zamanına gideceğim v.s vs.. ne yapıyım başlıca divan edebiyatı şairlerini? 0 almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 3 Kasım 2014; 20:12:32 >
  • en düşük notum 0 (sıfır) kopya çekerken yakalandım hoca kağıdı aldı benide sınıftan attı (geometri) yıl sonunda 5 alınca hocaya siz beni bırakamazsınız demiştim sonra dil bölümüne geçiğ mat ı hayatımdan atmıştım
  • Matematik 06. Babam hatalarına bak deyince hangisine bakayım ki deyip gülmüştüm ama o gülmemişti.
  • 16 almıştım da ticaret hukukundan mı finans matematiğinden mi hatırlamıyorum:D

• Lisede Ingilizceden 51 almistim. Aslinda 81 alcaktim ama 30 puanlik eslestirme kismini dogru yapmisim tamamen, yerlerini karistirmisim

• Lise 1 matematikten 13 almıştım sonra adam oldum zaten.

• 8 almıştım

• 9. sınıfta ilk dönem matematikten ilk sınavdan 13 almıştım. Karneme de ilk kez o dönem o dersten 1 düşmüştü.
  • 13 aldım geçen sene matematikten, öğrenince ağlamamak için zor tuttum kendimi gittim müdür yardımcısından izin aldım o yaşlı halimle "ben burda kalamam hocam" falan dediğimi hatırlıyorum, sonra izin aldım çıktım kapıdan taktım kulaklığımı yürüyerek eve gittim (45-50 dk) bu da böyle bir anımdır. Ha değdi mi? Bilmiyorum değdi mi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.