Araştırma yapmadan ürün almak çok mantıksız. Eğer o şekilde aırsanız memnun kalmamanız çok normal... Hemen hemen aldığım her ürünü araştırma yaparak alıyorum... W810i cep tel. Çoğunluk asus parçaları ile toplama pc, canon SX100 dijital foto mak. diğer eve aldığım küçük ev aletleri.. Hepsinden son derece memnunum...
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
erhanmehmet çakma lpod toch Nerden aldin ?
gg den aldım aldıgımın ikinci günü bazı fonksiyonları bozuldu kesinlikle tavsiye etmem
çoçuğuma aldıgım düdük
NEC DVD RW.
ATI ekran kartı..400TL verip aldım her hafta garantiye gidip dönüyor söküp takınca bile arıza yapıyor anlayın yani...
Hp D1460
N73 Me motorola L6 snoopy direksiyon direksiyon satılıktır
Samsung U600 ayar tutmadı
quote:
Orijinalden alıntı: NovariX
BenQ - Siemens EL71 model bir cep telefonu almıştım, aldığımada alacağımada lanet etmiştim! En az 5 kere servise gitti, genede sürekli kapanıp duruyordu. Pili ısınıyordu falan! Berbattı berbat!!
HP Photosmart 945, fotoğraf makinası aldım! Zart zurt saçma saçma problemler veriyordu! Parçalamadan elimden aldılar!
Ford Focus 1.6 benzinli otomobil aldık, 2.0litre motorlardan daha çok yakıyordu! Benzinciye ortak olmak üzereyken sattık, kurtulduk!
Birde ilk jako papağanım beter birşeydi! Sanki evde testereyle kız kesiyormuşuz gibi çığlıklar atıyordu! Inanılmaz vahşi birşeydi! Geri vermiştim 1 ay sonra, bayağda zarar ettim!..
Adam dolmuş iyice iyiki açmışsınız bu topigi adam patlayacakmış nerdeyse
ogo dıye bır sey vardı. tasınabılen msndı. aycell hatlı almıştım. msnde kişi konusmaları bırbırıne karışıyordu. onun yüzünden başım cok belaya girdi :)
kampanya cazibesine kapılıp lg marka lcd deneyimimim 1 gün sürdü, iğrenç bir ses kalitesi var, hemen değiştirdim tabi. Samsung ve sony dışında asla lcd almam artık.
Dün histeri diye salak bi film aldım cocuklar gelip annelerini flan öldürüyo bu kadarda saçmalık olmaz
nokia 3600
kamerası dışında çöküntü.
ipod aldım 30 gb bir zamanlar. maşallah alet çok güzel ama hevesim çabuk geçti. duruyor öyle köşede. yazık oldu verdiğim 550 tl ye.
PES 2010
creativ zen 512 mb mp3 playe almıstım ıkı bucuk yıl kullandım ve 2 yıllık garantı suresınce 6 kere garantıye gıttı gerı kalan 6 ayda oyle ıdare ettım bozuk bozuk
benim msi ex600
Casper Pc
acer 6930g laptop ve sony ericsson k790i cep telefonum