Şimdi Ara

Aldım Gittiii - Philips 40PFL5007H Full Hd Led Tv (Yeni Ürün) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yeni resimler eklicem ayrıca kendi video oynaatıcı performansınıda elimden geldiğince video olarak sizlerle paylaşıcam..bu arada next hd minix uydu alıcısını almış bulundum fena değil şimdilik..ayrıca sakirkolssuz kardeşim tv yi 1.800 tl ye aldım.ilk defa led sahibi oluyorum bahsettiğin tv ile kıyaslama yapamam çünkü onun nasıl bişey olduğunu bilemiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur inşallah.ama ben şimdilik bundan memnunum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 1 Mayıs 2012; 1:29:04 >
  • 46pfll5507K/12 modelini almıştım 1 hafta önce herşeyinden memnundum 3d - 2d süper alet dün itibari ile tv pert şimdi serviste değişim raporu yazmışlar onay bekleniyor birden ekran gitti bende ne oldu anlıyamadım :) şimdi 46hx820 düşünüyorum sizce 46hx750 yeni serimi yoksa 46hx820 mi buna karar veremedim 2 adette pt516 gözlük almıştım :)
  • Arkadaşlar bu televizyonu almayı düşünüyorum. Lg'nin 1-2 modeliyle bu model arasında kaldım.. Kullanan arkadaşlar herhangi problemle karşılaştılar mı? Karşılaştılarsa eğer bu problemler neler acaba, yardımınızı bekliyorum..
  • Bugün itibari ile bende bu televizyonu aldım

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40-full-hd-led-smart-televizyon-40pfl5007h/productDetails.aspx?productId=evph40pfl5007h&categoryId=163192

KDV Dahil : 1.598,99 TL

Ayrıca bugün alırsanız HB 100 tl hediye çeki veriyor.Avantajix sitesine üye olup onların üzerinden siteye girip alırsanız %2,5 para iadesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Olsun, geç olsun, güç olmasın. Mis gibi 2012 serisi bir LED TV sahibi olmuş oldun

Ben de 46 veya 47" boyutunda özellikle 3D olacak panasonic veya philips bir LED TV arıyorum. Smart TV olması ayrı bi özellik olabilir ama şart değil. 2000 TL ye böyle bi TV alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Olsun, geç olsun, güç olmasın. Mis gibi 2012 serisi bir LED TV sahibi olmuş oldun

Ben de 46 veya 47" boyutunda özellikle 3D olacak panasonic veya philips bir LED TV arıyorum. Smart TV olması ayrı bi özellik olabilir ama şart değil. 2000 TL ye böyle bi TV alabilir miyim?

Panasonic ET5 bakmanızı tavsiye ederim size o halde. Kampanyaları takip edin, uygun fiyata yakalarsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Panasonic ET5 bakmanızı tavsiye ederim size o halde. Kampanyaları takip edin, uygun fiyata yakalarsınız.

Şuan 47et5e takipteyim ama 47et50e daha çok hoşuma gidiyor. Aradaki fiyata değeck bi fark var mı? Farkları bliyormusunuz?

• Bildiğim kadarıyla ET50e aktif 3D teknolojisi kullanıyor ama ET5 FPR 3D teknolojisine sahip. En belirgin farkları bu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar bu gün itibariyle siparişi verdim.Çıktığı zamandan beri ürünü takip ediyorum özellikleri fena değil bence.Fiyatınında uygun olduğunu düşünüyorum.Perşembe günü elimde olucak inşallah.Tv den fazla bi beklentim yok sadece full hd film izlemek belki ileride pc bağlantısıda yaparım.Sizce bu ürünü alarak iyi yapmışmıyım? değerli yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler

bende almayı düşünüyorum. tavsiye edermisiniz bir sorunu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar bu gün itibariyle siparişi verdim.Çıktığı zamandan beri ürünü takip ediyorum özellikleri fena değil bence.Fiyatınında uygun olduğunu düşünüyorum.Perşembe günü elimde olucak inşallah.Tv den fazla bi beklentim yok sadece full hd film izlemek belki ileride pc bağlantısıda yaparım.Sizce bu ürünü alarak iyi yapmışmıyım? değerli yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler

bende almayı düşünüyorum. tavsiye edermisiniz bir sorunu var mı?

hocam ben şimdilik memnunum fakat alalı 1 sene olacak neredeyse..bu zaman zarfında yeni ürünler çıktı bence araştırın derim..daha iyileri ve fiyat olarak uygun olanlar mutlaka vardır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.