Şimdi Ara

Aldım Gittiii - Philips 40PFL5007H Full Hd Led Tv (Yeni Ürün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün itibariyle siparişi verdim.Çıktığı zamandan beri ürünü takip ediyorum özellikleri fena değil bence.Fiyatınında uygun olduğunu düşünüyorum.Perşembe günü elimde olucak inşallah.Tv den fazla bi beklentim yok sadece full hd film izlemek belki ileride pc bağlantısıda yaparım.Sizce bu ürünü alarak iyi yapmışmıyım? değerli yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 24 Nisan 2012; 23:02:49 >

• tv resimleri eklenmiştir
  • Vaaay, Philips de gri tasarımından vazgeçmemiş ama tasarımı inceltmiş. Panelindeki ışık sızması durumu ne şekilde hocam. Malum artık LED'ler inceldi, bu da o konu için olumsuz bir sebep oluyor.

Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Vaaay, Philips de gri tasarımından vazgeçmemiş ama tasarımı inceltmiş. Panelindeki ışık sızması durumu ne şekilde hocam. Malum artık LED'ler inceldi, bu da o konu için olumsuz bir sebep oluyor.

Güle güle kullan

teşekkürler..hocam daha bu gün kurduk cihazı..valla şu zamana kadar tüplü televizyon kullanmış biri olarak mağaradan çıktığıma kendi adıma seviniyorum ve bu zamana kadar ben tv izlemiyormuşumm

• Olsun, geç olsun, güç olmasın. Mis gibi 2012 serisi bir LED TV sahibi olmuş oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Olsun, geç olsun, güç olmasın. Mis gibi 2012 serisi bir LED TV sahibi olmuş oldun

• hayırlı olsun.iyi günlerde kullan
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullan bu arada media player olarak darkın hangi modelini kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egomencim -- 28 Nisan 2012; 0:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: universteli

hayırlı olsun.iyi günlerde kullan

teşekkürler kardeşim sağolasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

hayılı olsun hocam güle güle kullan bu arada media player olarak darkın hangi modelini kullanıyorsun?

eyvallah sağolasın..Dark Record Mania 2 modelini kullanıyorum
  • bu arada merak edenler için söylüyorum tv 2 tb lık hdd yi sorunsuzca görüyo ve usb den film oynatabiliyor
  • Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Zaman bulunca Tv hakkındaki olumlu olumsuz görüşlerini yazarsan seviniriz. Örneğin full hd recevir nasıl, kullanışlı mı ve internet olayı nasıl? Web browser var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inan74

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Zaman bulunca Tv hakkındaki olumlu olumsuz görüşlerini yazarsan seviniriz. Örneğin full hd recevir nasıl, kullanışlı mı ve internet olayı nasıl? Web browser var mı?

Teşekkürler kardeşim sağol..recevir derken entegre uydu alıcısı yok..sadece klasik anten girişi var.bende Next Minix HD siparişi verdim.web browser mevcut istediğin sitelere girebiliyorsun usb fare yada klavye bağlayabiliyosun tak çalıştır misali..youtube da hd videolar dahil sorunsuz oynatıyo..full hd videolar çok net ve akıcı.kasası gayet kibar ve şık. daha önce izlediğim full hd filmleri tekrar izliyorum yok böyle bi netlik usta çok akıcı fakat bununla beraber şunuda gözlemledim hareketli görüntülerde karelenme oluyor cok kücük de olsa insan dikkat ettiğinde yakalayabiliyor..şimdilik bunlar tabi ben ustaca tv yi anlatamam çünkü ilk deneyim yani ilkdefa led tv im oldu..ama elimden geldiğince dilimin döndüğü ölçüde tv hakkında bilgi veririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 29 Nisan 2012; 16:02:24 >

• kardeş tv yi kaca aldın ozellik olarak aşağı yukarı aynı olan 5806 k modelini duşunuyoorum ne dersin.
  • Güle güle kullan kardeşim . Artık incelemeni resimlerle birlikte bizimle paylaşırsın.
  • hocam minix hd düşünüyorum demişsin kullanıcı yorumlarına biraz göz atmanı öneririm çünkü ısınma sorunu var diye şikayetler vardı aklında bulunsun dedim.Bu arada daha fazla resim bekliyoruz hocam biraz tvnin media player performansında da söz edersen süper olur.
  • 55PFL7606H

bende yazdıgım bu modelinden alıcam insallah,televizyon hakkında çok güzel yorumlar duydum
  • Yalnız arkadaşlar sizi şu konuda uyarayım.Philips'ler de sonu 6 ile bitiyorsa bunlar geçen yılın yani 2011 yılının modelidir.Sonu 7 ile bitiyorsa bunlar yeni modeller yani 2012 modeldir.Bu televizyonları alırken buna da dikkat edin bence
  • philipste 40 incler bu yıl cıkmadımı gecen senelerde benmi gormedim
  • valla bende philips bakıyordum,bimeks'teki satıcı öyle dedi sonra philips'in sitesine girdim baktım hakikaten de doğru sonu 7 ile biten modeller de yeni yazıyor.Bi bakarsan fark edersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.