Şimdi Ara

Aldırın artık şu arabayı bana MALZEMELER İÇERİDE!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf IV guzel bi tercih olabilir temizini bulursan fazla sorunda cikartmaz hani kiz gezdiriceksin ya yeterincede genis

• o paraya az km'li megane II dizel alabilirsiniz
  • Hocam golf 5 bende düşünüyorum ama benzin çok pahali 2 seneye 7 lira olur benzin... lpgylede uyumlu değil FSI uyumlu olsada çok verimli değil fiestalarda 1.25 küçücük motorları var ya çok hantal bilyiorum onları en mantıklısı evo gözüküyor ama ikinci elini bulamadim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

Megané II'nin .......

teşekkür ederim ilginiz için öncelikle evet megane HBler çok cazip ama herkese geldiği gibi banada çok spastik geliyor dizaynı o aracın kaldıki ben dizayn konsuunda daha takıntılıyım :/ birde haklsıınız dizel mantıklı değil dizel almamak daha doğru diye düşünüyorum aklım biraz daha mazdaya benzinli astraya kaçtı birazda punto evoya atmosferik benzinli nedir peki atmosferik +benzinli nedir yada :D cehaletimi bağışlayın

turbo beslemeli olmayan benzinliler diyelim kısaca turbolu olmayanlar yani, atmosferik benzinliler lpg ile çok daha uyumlu

• Gelirine göre konuşursak 2008-2010 model arası bulabileceğin temiz bir dizel punto seni yıllarca sorun çıkarmadan üzerinde taşıyacaktır. Sahibinden.com fiyatlarına çok takılma 2000-2500 lira arası absürd pazarlık opsiyonları var bir çok ilanda.
    Kız arkadaşımın 2009 model 90hp Sport Punto'sunu çamurluklar ve tampon değiştiği için (yetkili serviste kasko ile onarıldı) 21 bin liraya zor sattık. Aracın hiçbir sorunu yoktu, istanbul trafiğinde otomobil kullanmak konusunda cesareti kırıldı. Dynamic donanımlı bir Punto ile uzun süre sorun yaşayacagını düşünmüyorum.
  • bende öyle düşünüyorum 1.4 punto dynamic full olanını 27 ye falan alıp yıllarca sorusuz binme düşüncesindeyim lpg taktırmam herhalde çok fazla yakmaz diye tahmin ediyorum
  • Yeni alınabilir. o halde yeni alın.

Buradaki bazı konuların detayları yanıltmasın, piyasayı temsil etmiyor burası. Biz otomotiv milleti değiliz, fazla anlamayız, bakmayı da pek bilmeyiz. Yollar da bozuk biraz. Yine de ikinci el fiyatları çok yüksek, zannedrsiniz ki düyanın en iyi servisleri bizde. Bence yeni alabiliyorsanız yeni alın. Bazı firmalar 3 yıl garanti veriyor. Fiat ücret karşılığı 5 yıla kadar garanti uzatıyor.

İstanbul'da ortalama hızınız 30'u geçmez. Her zaman önünüzde ve arkanızda biri vardır. Her sene bir yeri kalabalıktan çizilir... Suzuki alın (güzel tavsiye SeKSandDoRT), Punto alın, Panda alın... Sandero'yu dizel bile alabilirsiniz. Bir miktar da cebinizde kalır. Avrupa'da satılan her araba alınabilir. Servisi yürüme mesafesinde olan bir marka varsa iki puan ekleyin. Bakımlarını zamanında yapar, başlarını daha çok ağrıtırsınız, akşama yetişir mi diye sormazsınız. Bakımda da, sürüş gibi, en büyük hatalar aceleden oluyor aslında.

• punto yu tercih edebilirsin. veya bütçe uyguna yeni c3 çok iyi
  • Vectra C Elegance ...
  • Arkadaşım arabayı kesin alacak adam böyle forumda cartta curtta dolaşmaz her kafadan bir ses çıkıyor artı çoluk çocukta çıkıyor hoşuna giden arabayı söylüyor sana yoksa yakıtını,güvenliğini şununu bununu düşündüğünden değil bende bunca zamandır forumdayım bir kere bile araç tavsiyesi istemedim burdan giderim yanıma çok çok işinin ehli birini alırım oda bakar bende bakarım kafamıza yatarsa alırız...
  • doğru söylüyorsun gidip bakmak lazım ama en azından tecrübe eden kişiler olabilir veya farklı tavsiyelerde bulunablirler.
  • 28.000 tl ye sıfır yeni aveo yada skoda fabia alınır.yine sıfır ayarında 2. el garantili B sınıfı benzinli araçların çoğu alınır(polo-fiesta-yaris-corsa vb.)istenirse LPG taktırıp ekonomik binilir!
  • Sıfırda aracımı tavsiye etmek isterdim ama fanatik olmakla suçlandığım için öneremiyorum. 2. elde araç çok. Ancak aracım LPG uyumlu değil.
  • 2007 veya üstü Focus II Ghia donanımı 1.6 Benzin + LPG, Hatchback'leri sedanlarından daha hoş bana göre, siz nasıl düşünürsünüz bilmem.

Veya 1.3 M-jet Punto.

İkisini de kullandım, kullanıyorum.

Punto az yakıyor, 90 beygir ve gidişi gayet iyi. Şehir içinde özellikle çok atak, city modu çok rahatlatıyor, yormuyor. Ses yalıtımı zayıf biraz, iç mekan kalitesi de pek iyi denemez. Güvenlik testinden 5 yıldızı var, 6 hava yastığı var yanlış bilmiyorsam, ABS+EBD, yol bilgisayarı, direksiyondan kumandalı CD çalar falan gibi özellikleri var dynamic versiyonunda.

O paraya kesinlikle Polo düşünmeyin, zira ABS ve 2 hava yastığından başka hiç bir şey sunmuyor size.

Focus, punto'ya göre daha oturaklı, takdir edersiniz ki. Ama ses yalıtımı konusunda yine emsallerine göre yetersiz diyebilirim. 115 beygir performans konusunda sıkıntı yaşatmıyor. Ben benzinli kullanıyorum, benzin ile öldürmez ama süründürür, LPG ile çok güzel olur.

Ghia donanımında 4 hava yastığı, soğutmalı torpido, dijital klima, hız sabitleyici, 4 otomatik cam, far sensörü yağmur sensörü gibi özellikleri sunuyor. 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı bana, nazar değmesin.

Fiat Punto'yu alırken marka ön yargımdan dolayı biraz uzaktım ama gerçekten sınıfına göre gayet yeterli ve verilen parayı hakeden bir otomobil yapmışlar.

• sen o arabayi al helal olsun dicem.
  • ya ben 1.2 motorlara pek sıcak bakmıyorum pek uzun ömürlü değil gibi geliyor şirketler dandik motorları kitliyor bize kendimizi avutuyoruz gibi geliyor bana ayrıyetten 0 alırsam dayanamam en fulüünü alırım 30 lirlaik araba 35e patlar bana :D 7 lirada az para değil
  • 24+ edition neden alamıyım ? pardonda ? Fordlara bende bakıyorum ama temizini bulamiyorum millet uçurmuş 30 31 liraya anca var :/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.