Ya hani sen alfa aliyordun? Brc lpg takicatin... Saka bir yana ne alirsan al dizel al. C4 dizelin duzgun kullanimla 90 tl ye istanbuldan bodruma gittigini duydum.. Avmler de de sorun yasamazsin. Guvenlikciler abartti yakinda kaputu acip enjektorleri kontrol edecekler
Dostum aynen öyle alfa 147ye karar kılmıştım BRCyi yapıştırıp yoluma devam edecektim... çok kapsamlı düşününce bana masrafli olacağını düşündüm gerek bakım gerek yakıt araştırmalarıma göre 13 litreninde altına düşmüyormuş lpg yakıtı punto almak daha cazip gibi geldi bana şu noktada. ama ilettiğim gibi halen kararsızım dizel ikinci elde büyük risk az yakan bir benzinli araba düşünüyorum lpgye uyumlu yakıt zor gelirse lpgye geçerim diye
Başkan Seninle Benim Durum %99 Aynıydı,Ben Pro Cee'd de Karar Kıldım.Bence Sende Bi Araştır Punto Güzel Araba Kuzenimde Var.Kafaya Koydum Ben Pro Cee'd Alıcam.
Bide Allahını Seven Bi Söylesin Bu Cee'd Nasıl Okunuyo
Focuslarin piyasasi o kadar yukseldi mi? Ben alali 8-9 ay falan oluyor, ghia hatchback aldigimda 29bin km deydi, ilk sahibinden aldim, motor %100 verimli calisiyordu, sadece sag arka camurlukta lokal boya vardi, 28 e aldim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme