Şimdi Ara

Aldous Huxley'i nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazar hakkındaki görüşlerinizi merak ettim.

• İyidir Severim ütopyası vardı adını hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turnedar

İyidir Severim ütopyası vardı adını hatırlayamadım.

İmzamda var hocam
    Brave New World
  • cesur yeni dünya adlı distopyası var.yarısını okumuştum.biraz saçma gelmişti belki yanlış hatırlıyorumdur..ama bir kez daha okuyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out_of_Time -- 4 Nisan 2014; 22:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out_of_Time

cesur yeni dünya adlı distopyası var.yarısını okumuştum.biraz saçma gelmişti belki yanlış hatırlıyorumdur..ama bir kez daha okuyacağım.

Okumanızı tavsiye ederim hocam , sonu beni ağlatmıştı , kendimden çok şey bulmuştum o ütopyada.
  • Cesur yeni dünya güzel kitaptır. Bu sene içerisinde tekrar okumayı düşünüyorum fırsat bulunca.krom sarısı kitabı var bi de bende ama konusunu hatırlamıyorum. Sonra algı kapıları, ses sese karşı merak ettiğim kitapları. Anneme de anneler günü için kadim felsefe kitabını almayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyleyeyim ismini ilk defa duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cesur yeni dünya yı oku bana göre 1984 ten daha gerçekçi
  • cesur yeni dünya kitabı ile tanışacağm kendisiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesur Yeni Dünya ile tanıdım ama iyi tanımadım, yarıda bıraktım kitabı. Ama bu, eski tarihli kitapta güzel detaylar olmadığı anlamına gelmesin, aksine yerinde tespitler var.
  • Cesur Yeni Dünya ve Algı Kapıları ile ne kadar vizyoner bir adam olduğunu ispatlamıştır Huxley. Söyledikleri seneler sonra ortaya çıkmıştır. Eşyanın ardını görebilen adamlardandır Huxley. Cesur Yeni Dünya ile Orwell'ın 1984'ü aynı anda okunursa keyfine doyum olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.