< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saylicaa -- 13 Haziran 2017; 23:33:55 > |
Alemdarleech free ücretsiz cbox debrid leech güncel cbox alemdarleech ALEMDARLEECH Turbobit Cbox
-
-
Fake sistem girmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fake olduğunu kanıtlarmısınız ?
Bu konuda yanıldığınız gibi başkalarını lütfen yanıltmayınız.
Sistemimiz 4 yıldır hizmet vermektedir. Ve %100 gerçektir.
Herhangi bir sorunda iletişime Geçin yardımcı olalım..
Skype: mali_12_gs@hotmail.com (Alemdarleech Admin- Red_Dawn)
Facebook:https://www.facebook.com/alemdarleech/ -
Linki yapıştırıyorum reklamları geçiyorum en sonunda ne olduğunu bilmediğim bir siteye atıyor. Linki bulamıyorum. İndirme linkini bulmak için 5 kere üst üste denedim olmadı. O yüzden fakedir. Ha düzeltirsin o zaman tamamdır. Reklamlara laf etmiyorum sistemin işlemesi için reklam da gerekli ama düzgün bir sistem olmalı. Mesela; sistemde kayıtlı olalım. Puan sistemi olsun. Bir tane link koyun oraya tıklayıp tek tek izleyelim. Bunun sonunda sistemde puanımız biriksin.
Atıyorum 1 link 0.001 puan. Link başı da 0.05 puan eksilsin. Daha güzel bir sistem olmaz mı?
Ads kısmı olsun 1 tıklayıp reklamı geçelim 0.001 puan 1 reklam başı zaten 5 ssniye sürüyor ortalama. Bunun dışında offer sistemi falan da koyabilirsin. Bunu düşünün derim. Hrm tanınırsınız, hem reklamınız güzel olur hem hit yapar hem kazanırsınız. Yanlışsa yanlış diyin şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reklam sitelerinin sizi başka yere atması bizden kaynaklı bir problem değildir. Sitemizin Ortalama 100 Kullanıcı olup neredeyse çoğu memnundur. Sizi başka yere yönlendiren reklam siteleri için çözüm geri işaretine tıklayarak geri sekmeye gelmenizdir. Sistemimizi bilinçli kullanan kişiler fake olmadığını anlayacaklardır. İyi günler. -
link boyutları düşük kaç tane linki çevirmediğini gördüm cbox.turdown daha iyi 2 gb kadar destek veriyor. bilginize.
-
Siteniz çalışmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: andersinlink boyutları düşük kaç tane linki çevirmediğini gördüm cbox.turdown daha iyi 2 gb kadar destek veriyor. bilginize.
Boyutlar Ücretsiz kullanıcılar için düşüktür. Fakat Yakın zamanda güncellemelerden sonra limitler biraz daha esnetilecektir. Şuan bahsi geçen siteyi incelediğimde bizim yarımız kadar çalışmıyor. Ek olarak sadece şuanlık 1 tane (bc.vc) Reklamı var ondan sonra hemen indirme başlıyor...
Not: Yakın zamanda reklamları arttıracağım..
-
quote:
Orijinalden alıntı: DryreLSiteniz çalışmıyor.
Şuanlık sadece, turbobit, uploaded, uptobox'u aktif ettik. İyi indirmeler...
-
Sitelerimiz Aktiftir. Çalışmaya devam, yıllardır. Saygılı, Sıcak kanlı, bi o kadar anlayışla kullanıcılarımıza hizmet vermekten gurur duyuyoruz.... Saygılarımla
Herhangi bir sorunda iletişime Geçin yardımcı olalım..
Facebook: https://facebook.com/alemdarleech
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saylicaa -- 18 Aralık 2020; 4:5:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: saylicaaBoyutlar Ücretsiz kullanıcılar için düşüktür. Fakat Yakın zamanda güncellemelerden sonra limitler biraz daha esnetilecektir. Şuan bahsi geçen siteyi incelediğimde bizim yarımız kadar çalışmıyor. Ek olarak sadece şuanlık 1 tane (bc.vc) Reklamı var ondan sonra hemen indirme başlıyor...
Not: Yakın zamanda reklamları arttıracağım..
Alıntıları GösterSistemin işlemesi için reklamlar gayet şart fakat çok da şey etmesek güzel olur.
Ayrıca VIP için günümüz şartlarında doları da düşünürsek fiyatı makul tutma imkanınız var mıdır?
Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: antihackerSistemin işlemesi için reklamlar gayet şart fakat çok da şey etmesek güzel olur.
Ayrıca VIP için günümüz şartlarında doları da düşünürsek fiyatı makul tutma imkanınız var mıdır?
Teşekkürler.
Alıntıları GösterVerdiğimiz hizmete göre gerçekten uygun bir fiyat yaklaşık 5 Yıldır aynı fiyatla satış yapıyoruz. Ama skypeden ulaşırsanız çok az da olsa yardımcı olurum.
Facebook: https://facebook.com/alemdarleech
-
https://turkdebrid.net/ Kullanımı kolay ücretsiz premium bağlantı oluşturucu, tek yapmanız gereken bağlantıyı yapıştırmak ve düğmeye basmak, ardından reklamları atlamak, hepsi bu internet download manager kullanmayı unutmayın, desteklenen dosya barındırıcıları, bazı filehostlar stabil değil -> 1fichier, 4shared, Alfafile, Anzfile, AusFile, Bayfiles, Brfiles.com, Brupload.net, BDUpload, Bayfiles, Big4shared, Buenastareas, Cornfile.com, Clicknupload, DailyUploads, DaoFile, Data.hu, DataFileHost, Datoid.cz, DepositFiles, DDownload.com, Dl.free.fr, DropAPK, EasyBytez, Ex-load, Extmatrix, Filefactory, FileNext, Filefox, FilesMonster, Filestore, FileSpace, Flashbit.cc, FastShare, FileBoom, File.al, File4Safe, FileFactory, FileFlyer, Filer, FileRio, FilesCDN, FireDrop, FireGet, FlashX, FShare, Goloady, Gigapeta, HexUpload, Hitfile, Hotlink.cc, HulkShare, IcerBox, Inclouddrive, Isra.cloud, IndiShare, Katfile, Keep2Share, LittleByte, MexaShare, Mediafire, Mega.co.nz, Mixdrop, NitroFlare, Nelion, Oboom, Openload, PreFiles, Rapidgator, RapidRar, Rapidu, RareFile, Rutube, Radiotunes, Redtube, Racaty, Salefiles, Sendit.cloud, Slideshare.net, SolidFiles.com, Scribd, Sendspace, Takefile.link, TezFiles, Turbobit, Tusfiles, Upstore, UploadGig, Uploadcloud.pro, Unibytes, Uploaded, Uptobox, Usersdrive, Userscloud, Uloz.to, Uppit, Vidoza, Vimeo, WdUpload, WipFiles, WuShare, Webshare.cz, Worldbytez, Wupfile Xubster,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X