acaba arnızda bfme battle for middle-earth oynaya narkadaşlar var mı bu oyunu çok seviyorumda mümkünse nettende oynamak istiyorum
ben varım :D oynarız orginal varmı?
maalesef yok ancak hamachi diye bi program yardımı ile netten oynaya biliriz bu arada oyunların versiyonu da tutmalı (bu arada ben bu oyunu cafeden oynuyorum ) cafede ki versiyonu 1.02 ve crackli versiyonu eğer senin versiyonu farklı ise oynayamayız istersen pm de atabilirsin
bu arada merakımdan soruyorum hangi ırkla oynuyorsun :D
ben isen'e taparım da saen bana mailini verebilirsen rahat ça konuşabiliriz
Nick imden belli Rohan oynamaz mıyım çok müthiş oyun en iyi strateji oyunlarından biri
ya biz hala o oyunu hamachide yapamıyoruz ki çözzümü nerde nassıl?
ilk olarak mailim jeritma@hotmail.com buradan konuşabiliriz ikincisi hamachide sorunu olan arkadşım sanırım forumda bu konu ile ilgili bi konu başlığı olacaktı hatta orada bide link olacaktı hamachi ile ilgili bi sitenin sorununu arayada yazbilirsin ama olmadı mailden bana anlatmaya çalış hoş gerçi bende fazla iyi bilmiyorum ama elimden geldiğince
benim ırkıma gelince ben biraz karışığım aslında gondor benim diyarım diyebilirim ama maalesef onda çabuk gelişemiyorum bu yüzden mordor isengard gondor belli olmuyor yakında da rohanı denemeyi düşünüyorum
mail le aramızda kararlaştırırız bi server kurar oynarız sabırsızlıkla bekliyecem