Bildirim
ALES SORULARI
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben cozdum alesleri. Sozel mantik kismini cozmenize gerek yok diyorlar ama onu da cozdum.Bence hızlanmak icin cok yararlı.Tyt Turkce icin de yapilabilecek en dogru sey osym nin sinavlarinda sorulan sorulari cozmek zaten. 80 mat 80 turkce sorusu 180 dk seklinde cozdum sonradan 50-50 falan yapmislar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam peki ne zaman çözülmeli bu sorular
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tyt kac net yapiyorsun su an
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle çözülsün. ÖSYM soru bankası sonuçta bir nevi. -
Mantık olarak mat kısmı çok benzemiyor her şeye rağmen. Türkçe çok çok iyi. Ama soru tipi için çözülmeli kesinlikle. Orada tip olarak değil de kullanılan ana fikir benzer olabiliyor bazen -
Bu sorulara nereden ulaşalabilirim ? Hepsinin basıldığı bir kitap yayın vs var mı ? İnternettekiler çok karışık veya pdf olarak indirebileceğim bir yer ? -
up -
burada düzenli bir şekilde indirebilirsiniz
-
Teşekkürler hocam senin gibi yardımsever insanlar sayesinde bu sınavda iyi yerlere geleceğiz.quote:
Orijinalden alıntı: elmichelangelo
https://www.remzihoca.com/ales-cikmis-sorulari
burada düzenli bir şekilde indirebilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X