Şimdi Ara

ALES'TE KOTALI ADSL SORUSU:)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun ales sinavinda adsl-1 adsl-2 ve cevirmeli ag-1 cevirmeli ag-2 ile ilgili soruyu gorunce kendimi tutamayip resmen koptum sinavda
    adamlar bi de usenmeden kotali-sinirsiz-cevirmeli ag falan diye ayri ayri tarife yapmislar soruda. zaten bu donemde telekoma bu kadar tepkiliyiz adsl konusunda, ales'te bile karsimiza cikiyo
    sinavi atlatan arkadaslara gecmis olsun....

• abi yapma burası Türkiye!!
  • En basit sorulardandı, kafa özellikle buna iyi çalışıyor.
  • Cevap çevirmeli-2 olacaktı.
    ALES denen gereksiz sınava 5 inci girişim.(Y. Lisans mezunuyum 2 incisi göz çıkarmaz diye..)
    1997 de ilk icad edildiğinde ilk girenlerden biriydim. O zamana göre sözel soruları iyice kolaylaşmış. Hatta edebiyat sorularını zevkle okudum.
    Ama tersine sayısalı zorlaştırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 22 Nisan 2007; 13:56:50 >
  • bu sınavda deneyimli olmama rağmen tam sayısal cevaplarımı kodlarken sınav bitti dediler ve kitapçığımı aldılar

benim de kafam attı, sınavdan çıktım

acaba 2006 aralık sınav sonucumu kullanabilir miyim
  • heralde forumdan sinava girip de bu soruyu kaciran yoktur. eee malum, artik tarife uzmani olduk telekom sayesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

acaba 2006 aralık sınav sonucumu kullanabilir miyim

Kullanırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınavın sayısal kısmı kolaydı ama zaman yetmedi . Neyse ki 71 net yaptım diğer 9 soruyuda mantık çerçevesinde salladım

Düzeltme: Az önce yanlış nickten atmışım mesajı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrprof

heralde forumdan sinava girip de bu soruyu kaciran yoktur. eee malum, artik tarife uzmani olduk telekom sayesinde

Evet kaçırmadım ...Neyseki o soru diğer okuyamadan sürenin bittiği sorulara denk gelmedi[...:D]
  • Puhahaha sözelci olmama rağmen onunla ilgili 3 soruyuda yaptım :D:D zaten görür görmez anladım, işin içine bunları karıştırdılarsa , Netten anlamayanları falan düşünüp sayısal yönünü basit tutarlar dedim.Lodoslama daldım hiç acımam :D

Nejat bu arada 71 net yaptığını nasıl biliyosun sorular çıktı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver6468 -- 22 Nisan 2007; 16:25:29 >
  • sorular cevaplar nete geldi mi ya?bilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre101

Puhahaha sözelci olmama rağmen onunla ilgili 3 soruyuda yaptım :D:D zaten görür görmez anladım, işin içine bunları karıştırdılarsa , Netten anlamayanları falan düşünüp sayısal yönünü basit tutarlar dedim.Lodoslama daldım hiç acımam :D

Nejat bu arada 71 net yaptığını nasıl biliyosun sorular çıktı mı?

71 tanesinin sonucunu buldum onun için net dedim kalan 9 soru yetişmedi o yüzden net dedim
  • Sözelden 75 soru çözdüm. Eğer yanılmıyorsam 75 ide doğru olmalı.
    Sayısal rezalet. Sadece 30 soru yapabildim. Ama sallamasyon yok. Umarım 2 den fazla yanlış çıkmaz.
  • Sorular kesinlikle zor değil.Hatta cok kolay.
    Ama iste süre yetmiyor
    bende 65 Sayısal 65 de sözel yaptım.Sayısaldan yanlıs cıkmaz ama sözel icin bisey diyemeyeceğim
  • Yıllardır girerim bu tip sınavlara. Sayısal sorular önde olunca yapamıyorum. İlk sözel çözmem lazım beynimin ısınması için.
  • peki arkadaşlar simdiye kadar aldığınız puanlar neler?
    ben bir sefer girdim sınava.

yuksek lisans başvurusuda yapmiştım ama olmadı.
    bilim sınavında çakozladık..

sozel 56.?? sayısal 55.??
    ? işareti küsüratı hatırlayamadıgımdan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.