Statüleri 90 vit yapıp sonra str ye yüklenmek mantıklı gelmiyor açıkcası bana Yanlışım olabilir hiç zihinsel kasmadım mantıken şöyle düşünüyorum Zaten defans skilli olan güçlü beden var Vit e verim def yükseltmek yerine az vuran bir zihinselin ilk önce str yi yüklenmesi daha mantıklı geliyor Zihinselin 10k canı bile olsa bedenselin 15k canı bile olsa Zihinselde defans var Zihinsel zaten düz vuramıyor skill karakteri Düz vuramıyor derken bedensel gibi düz vurmaya eğimli değil 4 skilli var Bu yüzden str ye yüklenip sonradan vit e yüklenmesi daha mantıklı geliyor Niye ilk vit e verdiğini açıklarsan bende düşüncelerimi değiştirebilirim
Benim canım kıymetli...
STR ye yüklendiğimiz zaman VİT boşta kalıyor, itemlerin verdiği HP yetmiyor...
VİT 90 olduktan sonra takılarında verdiği HP ile az az vurup toplayıp kesebiliyorum.
Ayrıca çok az vuruyor derken şuan Rumeli'ye döndüğüm char 39 Lv yine statü ve becerileri yukarıda dediğim gibi elinde +8 Baltalı mızrak var 200 200 yüklüyor slota
Bence herkes nasıl rahat ediyorsa öyle geliştirmeli, ben memnunum. (Tavsiyede ederim.)
Ben senin yerinde olsam bedensel açarım. Zaten +65den sonra vs diyorsun , kasması zor gelebilir.
Bu oyuna başladığımdan beri Zihinselim, Bedensel oynamayıda denedim 45 Lv e kadar geldim.
Memnun kalamadım, belki de sürekli Zihinsel olduğumdan kaynaklanan bir durum.
quote:
Orijinalden alıntı: Plunder
Ben senin yerinde olsam bedensel açarım. Zaten +65den sonra vs diyorsun , kasması zor gelebilir.
Fakat zihinsellerin yaptıklarını ancak +86 bir bedensel yapabiliyor.
Bedenselde İtemin oLucak + Pot Paran bol olucak cnku bedensel su gıbı pot ıcıo karakter zevklı tamam ama Para yedıkten sonra her karakter zevklı oLur yani herkezın tercıhı
quote:
Orijinalden alıntı: Alp Erén
quote:
Orijinalden alıntı: Plunder