Şimdi Ara

Alestalı Geri Döndü..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Engellenen charım üzerine yeni bir char kasmaya ara vermiştim. Yaklaşık beş ay kadar oldu, charım engelleneli, dört buçuk aydır Pazar Charımda piyasayı ve oyunu unutmamak adına Pazar kuruyorum. İtem alış-verişinde bulunuyordum'ki yeni bir char kasmaya yavaştan başlamak gerektiğini düşündüm. Malum 99 Levellere kadar ulaşanlar oldu. Bizde kendimizi tatmin edecek ve zaman öldürecek şekilde char kasalım dedik... Ve yeniden Alestaya döndüm.

Yeni oyuncu Nickim ve Charım...

En kısa zamanda yeni SS ve Videoları ekleyeceğim. Charım "Zihinsel" olacaktır. (Her zaman olduğu gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karışma Bende -- 27 Nisan 2010; 2:17:20 >

• Yeni charımızı 10 Levele getirdik, gece yarısı olduğu için kasma işlemini yarına bırakıcam.

Yeni bir SS ile günü kapatıyorum. İyi geceler.

http://pic1.resimupload.com/r7/resim_868344235.JPG

Paylaşım forumlarında yazılmış olan Statü ve Beceri Rehberlerine inanmıyorum ben bu yüzden her zaman olduğu gibi geliştiricem.

Statü: VIT: 90 olana kadar Full... VIT:90 olduktan sonra STR Full sonrasında 2 DEX 1 SP olarak devam edicem geliştirmeye...

Beceri: Konusuna gelirsek, Güçlü Beden, Ruh Vuruşu, Şiddetli Vuruş skillerini açıyorum sadece ve üçüde Master (M1) olana kadar gidiyorum. 52 Levelde hepsi Master açılmış oluyor, daha sonrasında diğer iki skilimi Kılıç Darbesi - Güçlü Vuruşu devreye sokuyorum.

İyi forumlar / geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karışma Bende -- 27 Nisan 2010; 3:21:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karışma Bende

Yeni charımızı 10 Levele getirdik, gece yarısı olduğu için kasma işlemini yarına bırakıcam.

Yeni bir SS ile günü kapatıyorum. İyi geceler.

http://pic1.resimupload.com/r7/resim_868344235.JPG

Paylaşım forumlarında yazılmış olan Statü ve Beceri Rehberlerine inanmıyorum ben bu yüzden her zaman olduğu gibi geliştiricem.

Statü: VIT: 90 olana kadar Full... VIT:90 olduktan sonra STR Full sonrasında 2 DEX 1 SP olarak devam edicem geliştirmeye...

Beceri: Konusuna gelirsek, Güçlü Beden, Ruh Vuruşu, Şiddetli Vuruş skillerini açıyorum sadece ve üçüde Master (M1) olana kadar gidiyorum. 52 Levelde hepsi Master açılmış oluyor, daha sonrasında diğer iki skilimi Kılıç Darbesi - Güçlü Vuruşu devreye sokuyorum.

İyi forumlar / geceler...
    bazıları şiddetli vuruştan önce güçlü vuruşu m yapın diyorlar ama bende tam emin olamadım
    en iyisi kendi rahat ediceğin şekilde yapmak sanırım

bu arada hafta içi 20:00-00:00 arası fln kasıyorum istersen yardımcı olurum elimden geldiği kadar.. (mavi bayraktaysan tabi xD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BillyTheKid -- 27 Nisan 2010; 10:59:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BillyTheKid

bazıları şiddetli vuruştan önce güçlü vuruşu m yapın diyorlar ama bende tam emin olamadım
    en iyisi kendi rahat ediceğin şekilde yapmak sanırım

bu arada hafta içi 20:00-00:00 arası fln kasıyorum istersen yardımcı olurum elimden geldiği kadar.. (mavi bayraktaysan tabi xD)

Alıntıları Göster
    Ezelden beri Chunjo'dayım diğerleri kafamı karıştırıyor, teklifin için sağol

• quote:

Ezelden beri Chunjo'dayım diğerleri kafamı karıştırıyor, teklifin için sağol

Alıntıları Göster
    Diğer skilleri aç bence. Güçlü Vuruş slot toplayınca kılıç darbesi de ws lerde işine yarıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Diğer skilleri aç bence. Güçlü Vuruş slot toplayınca kılıç darbesi de ws lerde işine yarıyor hocam

Alıntıları Göster
    BasarıLar kardesım.Bende yenıden basladım Kilikya Jinno
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Erén

Ws'lere +65'den sonra çıkıyorum.

Kasılma konusunda ilk charımdan bu yana böyle alıştığım için kasılırken sorun olmuyor.

@ Provodka : Teşekkürler

---

Bu gece 30'u görmeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIA

quote:

Kasılma konusunda ilk charımdan bu yana böyle alıştığım için kasılırken sorun olmuyor.

---

İnşallah Görürsün .

İmza Hatalı Tek Resim Oluyo Sadece Söyleyeyim Dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: On.E

quote:

quote:

---

İnşallah Görürsün .

İmza Hatalı Tek Resim Oluyo Sadece Söyleyeyim Dedim

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, İmzayıda düzeltiyorum.

• quote:

Teşekkürler, İmzayıda düzeltiyorum.

Alıntıları Göster
    Ins Gorursun Kardesım Yarın yenı ss Leri bekLioruz.
  • quote:

quote:

---

Kolay gelsin.

Para varsa kolay kasarsın itemleri alıp..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

quote:

quote:

---

Kolay gelsin.

Para varsa kolay kasarsın itemleri alıp..

Alıntıları Göster
    Dört buçuk aydır boşa pazar kurmadık, Alp.

Kendimi övmek gibisi olmasın Muhasabe ve Finansman alanında okuduğumdan mı nedir anlamadım.

Oyunda para konusunda çok titiz çalışıyorum. Yaklaşık 1T ulaştım diye bilirim ve istediğim tüm itemler mevcut elimde...

Herkesin EP'le aldığı EXP Yüzüğü bile benim itemlerime göre yerlerde diyebilirim.

Şuan 15 Levelim birazdan girip 20'e yükselteceğim. Bugün çok uğraşamadım, Pazar Charımdaydım.

Hafta sonuna kadar 35-40 görecek char inşallah... (SS'ler eklenecektir).

• quote:

Dört buçuk aydır boşa pazar kurmadık, Alp.

Kendimi övmek gibisi olmasın Muhasabe ve Finansman alanında okuduğumdan mı nedir anlamadım.

Oyunda para konusunda çok titiz çalışıyorum. Yaklaşık 1T ulaştım diye bilirim ve istediğim tüm itemler mevcut elimde...

Herkesin EP'le aldığı EXP Yüzüğü bile benim itemlerime göre yerlerde diyebilirim.

Şuan 15 Levelim birazdan girip 20'e yükselteceğim. Bugün çok uğraşamadım, Pazar Charımdaydım.

Hafta sonuna kadar 35-40 görecek char inşallah... (SS'ler eklenecektir).

Alıntıları Göster
    Bugünlükte 8 Level kastık olduk 18 Level aslında ağırdan almamın sebebi, üç aylık tatile hazırlık... GMPedal'da alacağım inşallah yaza kadar...

Char ve şuan üzerimde olan İtem SS'leri...

Şimdilik bu kadar İyi geceler

• quote:

Bugünlükte 8 Level kastık olduk 18 Level aslında ağırdan almamın sebebi, üç aylık tatile hazırlık... GMPedal'da alacağım inşallah yaza kadar...

Alıntıları Göster
    Para olduktan sonra gerisi gelir zaten
    İnş. 30-40 değil 70-80'i görürsün.

• quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun şimdiden
    sakın ban yiyim deme kovalarım seni :D

• quote:

hayırlı olsun şimdiden
    sakın ban yiyim deme kovalarım seni :D

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: officer_

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar

Biran önce 40 Lv olursam benim için o kadar iyi SO (Siyah Ork) larda benim kadar seri kasılanı görmedim.

(Hilesiz)
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar

Biran önce 40 Lv olursam benim için o kadar iyi SO (Siyah Ork) larda benim kadar seri kasılanı görmedim.

(Hilesiz)

Alıntıları Göster
    Kac Lwl oLdun Son durum nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcherLord

Kac Lwl oLdun Son durum nedır

Alıntıları Göster
    devam devam =)))

zahmet olmazsa sizin bayrakta +9 sura doluları ne kadar fiyatlarına fırsat bulunca bakabilirmisin =))
  • quote:

devam devam =)))

zahmet olmazsa sizin bayrakta +9 sura doluları ne kadar fiyatlarına fırsat bulunca bakabilirmisin =))

Alıntıları Göster
    Son durumu charın 20 Lv... biraz Alestada kasmaya ara vericem arkadaşlar daha sonra'ki mesajlarınızda charın durumunu sormazsanız sevinirim.

@ BillyTheKid...

+100m'den başlıyor diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.