korkunç bir istatistik. kendimi iyi hissetmem için en az 5 tanesinin mesaja geri dönmesi gerekirdi. hatta kızlardan biri engellemiş. sizdeki durumlar nasıl beyler? |
yazdığım 20 kızdan sadece 1 tanesi geri döndü
-
-
20 kiza birden yazmak nedir ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
herkes senin gibi olduğu için cevap atmıyorlar zaten
hepsinin inboxu 100 mesajl dolu
kendinize saygı duyun biraz.. yapmayın şöyle şeyler
-
Yolumuza bakıyoruz :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece 1 kıza yazdım hayatım boyunca onun da ilk başlarda bana karşı ilgisi vardı ama aşırı özgüvensiz olduğum için ilgisine karşılık verememe gibi bir öküzlük yapmıştım gittiğim etüt merkezinde sınıfta 7 kız 1 erkek vardı o erkek de bendim zaten o yüzden mecburiyetten de olsa muhattap olmuştum kızlarla bu kızın da bana karşı ilgisi oluştu biraz hissettim seni arayacağım telefonunu aç felan diyordu ben de mal gibi o saatler de uyuyorum dedim halen aklıma geldikçe utanırım bu mallığıma neyse aradan 3-4 yıl geçtikten sonra ben bu kıza instadan yazdım
ben : selam
kız : selam
ben : görüştüğün biri var mı
kız : neden ?
ben : tamam istemiyorsan sıkıntı yok
Kız görüldü attı böyle bi malım işte hayatım boyunca tek yazdığım kız buydu onda da davar gibi konuştum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz komik olmuş kanks. Canın sağolsun olur öyle şeyler.
Vakit kaybı be
Üşeniyorum bir kızı tanıyıp onu tatmin etmeye yapılacak daha güzel şeyler var.
bu ne la kiz neden diye sormus verdigin cevaba bak marazin mesajlari bile daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hahahahaha gulme krizine girdim oglum bu nasil chat lan ahahahaha
Kızları tanısanız aslında tanrıça olmadıklarını vakit kaybı olduklarını anlarsınız ama neyse. Bir musibet bin nasihatten iyidir.
AGEHEHADUWHSIAHEUAWHSIAUAHEISHWUEI lan oğlum ölümcül komik diyalog sabah sabah uykumu açtın
Önemli olan 1 tanesi dönüp te noldu görüştünmi kızla
ilk ve tek kıza yazma olayım zaten şu an muhattap olduğum hiç bi kız yok ki yazalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yazış şeklini değiştirmen lazım yakışıklıysan selam yazsan dönerler zaten ama ortalama veya altıysan güzel bir giriş yapman lazım, benim yazdığım kızların yüzde 60-70 i dönüyor o dönenlerin yarısından fazlasıyla muhabbet ilerlemiyor
-
hocam senin bulundugun yerde nasıl işliyor bu olaylar
-
Kızlar onlara yazan erkeklerden tiksinirler.
buralar daha iyi hoam o konuda
-
ayarladın mı kendine bir şeyler
-
yapıyoruz bir şeyler kendi çapımızda
-
Yani hiç biriyle bulaşmıyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
herkes senin gibi olduğu için cevap atmıyorlar zaten hepsinin inboxu 100 mesajl dolu kendinize saygı duyun biraz.. yapmayın şöyle şeyler |
hahahahaha gulme krizine girdim oglum bu nasil chat lan ahahahaha |
Kızları tanısanız aslında tanrıça olmadıklarını vakit kaybı olduklarını anlarsınız ama neyse. Bir musibet bin nasihatten iyidir.
|
20 kiza birden yazmak nedir ya
|
bu ne la kiz neden diye sormus verdigin cevaba bak marazin mesajlari bile daha iyi
|
Benzer içerikler
- okul başkanlığı için vaat önerileri
- reebok kalitelimi
- 20"lik diş çekimi sonrası sigara içtim
- kemik kırığı askerliğe engel mi
- su ictikten hemen sonra tuvalete gitmek
- suudi arabistan
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X