Şimdi Ara

Örümcek Zindanı 2. Kat Soruları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şimdiden cevapladğınız için teşekkürler

itemlerim

+9 34 ortalama dolunay 3 canavar 3 darbe
    +9 ejder 3 savunma 2 hız
    +9 demir kask
    +9 abanoz küpe
    +3 kristal bilezik 1500 hp 6 büyü sav. 2 boşluk
    +0 yeşimtaşı ayakkabı 10 kritik
    +0 tahta kolye 1000 hp
    +6 siyah yuvarlak kalkan sersemlik bağışıklık

ben bu itemlerle kata çıksam , katta güzel kasılır mıyım ? kata çıkmadan önce kolyeyi 1500 hp yapmayı planlıyorum

2 adet charım var ama 46 level zihinselim ile oynayayım diyorum yoksa 51 level bedenselim ile mi oynasam ? gönlüm zihinselden yana :D

bu arada dönüşüm kürelerim var onları da yanıma alıp mı kasılsam sizce ?

bu arada 8 sersemletmeli ayakkabı 8 sersemletmeli kolyem var , acaba kasılırken bunları taksam daha mı mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 12 Ocak 2011; 17:47:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Örümcek Zindanı 2. Kat Soruları

Örümcek Zindanı 2. Kat, World of Warcraft oyununun Shadowlands genişleme paketinde yer alan bir zindandır. Zorlu düşmanları ve benzersiz ödülleri ile bilinir.

Örümcek Zindanı 2. Kat Efsunları

Örümcek Zindanı 2. Kat'ı tamamladıktan sonra kazanabileceğin birkaç güçlü efsun vardır. Bu efsunlar, karakterinin yeteneklerini ve istatistiklerini artırabilir. Örümcek Zindanı efsunları arasında şunlar bulunur:

• Metin2 Örümcek Zindanı Efsunu: Karakterinin sağlığını ve hasarını artıran güçlü bir efsundur.
    • Örümcek Zindanı Rahatsızlık Efsunu: Düşmanların sana verdikleri hasarı azaltan bir efsundur.
    • Örümcek Zindanı Çeviklik Efsunu: Karakterinin çevikliğini ve kritik vuruş şansını artıran bir efsundur.

Örümcek Zindanı 2. Kat Soruları

Örümcek Zindanı 2. Kat'ı tamamlamak için yanıtlaman gereken birkaç soru vardır. Bu sorular, zindandaki bulmacaları çözmene ve son patronla yüzleşmene yardımcı olacaktır. İşte Örümcek Zindanı 2. Kat sorularından bazıları:

• Örümcek kraliçesinin zayıf noktası nedir?
    • Örümcek yumurtalarını nasıl yok edersin?
    • Son patronu nasıl yenersin?

Örümcek Zindanı 2. Kat sorularına doğru cevapları vererek zindanı tamamlayabilir ve çok sayıda ödül kazanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zehir bağışıklı item yap. Zihinseli kasarsan o itemler yeterli.
  • Benim itemlerim de bu itemlere yakın çok rahat bir şekilde pençe örümceklerde kasılıyorum çok güzel de exp geliyor
  • Pençelerde şamanla 2. slotu zorlarsın.
  • charımla kata çıkmadan önce aynı tarz bir kdp almayı düşünüyorum zihinsel oynuyacam yanına vslik becli kdp ayarlarsam güzel olur

hp şuan 1k hp kolye ile 8.7k az ya acaba kritiği bozup 1500 hp setmi dizsem 1500 hp kolye alınca hp olacak 9.2k idare eder sanırım beni bu hp çünkü 480 savunma var şuan so yu komple topluyorum
  • Zihinselle çok daha rahat edersin.Bedenselle şamansız 1 slot kesersin ama zorlanırsın tabi.Şaman için kendin çar açacaksan donmalar olabilir.Çar 60 lw bedensel 30 lw şaman kastım.Donmalar olmadı kata çıkınca donmalar oldu.Zihinselde öyle problem yok can yavaş iniyor.2. bir hesaba gerek olmadığını düşünüyorum.
  • zihinsel oynuyorum chara 1500 hp ayakkabı aldım + olarak. yeri gelince kritik yeri gelince hp yi takcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

zihinsel oynuyorum chara 1500 hp ayakkabı aldım + olarak. yeri gelince kritik yeri gelince hp yi takcam

Güçlü bedenin var.Katta ve kasmada kritik işine daha çok yarar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.