Şimdi Ara

ALEV ALEV YANIYO® Meizu 16TH 8/128gb = 2399₺ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
2
Favori
55.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bucephalas

stok kalmamış

girermi stoklara?

başka alternatifleremi bakayım?

telefon uzmanlarına sorum. 1500-2000TL bandında en iyi öneriniz ne olur?

Android tabiki
    2000tl'ye kadar xiamoi mi a3 en mantıklı duruyor,şuan istanbulbilişimde 1469tl(UFS 2.1 Depolama Birimi,Amoled ekran,ekrandan parmak izi okuyucu,arkada 3 kamera,çok iyi ön kamerası var,en iyi sarjı giden telefonlar arasındadır),tek dezavantajı ekran çözünürlüğü ve saf android
    1700tl ye çıkınca realme 3 pro var fena telefon degil kamerası,ekranı ve malzeme kalitesi iyidir,sonrada Redmi note 8 var 1700tl lere ve devam edip gider...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

2000tl'ye kadar xiamoi mi a3 en mantıklı duruyor,şuan istanbulbilişimde 1469tl(UFS 2.1 Depolama Birimi,Amoled ekran,ekrandan parmak izi okuyucu,arkada 3 kamera,çok iyi ön kamerası var,en iyi sarjı giden telefonlar arasındadır),tek dezavantajı ekran çözünürlüğü ve saf android
    1700tl ye çıkınca realme 3 pro var fena telefon degil kamerası,ekranı ve malzeme kalitesi iyidir,sonrada Redmi note 8 var 1700tl lere ve devam edip gider...

Alıntıları Göster
    1500/1700 cok onemli degil desek bu ucu arasinda hangisi alinirdi arkadaslar? Kendim mi note 6 pro kullaniyorum cok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tano

1500/1700 cok onemli degil desek bu ucu arasinda hangisi alinirdi arkadaslar? Kendim mi note 6 pro kullaniyorum cok memnunum.

Alıntıları Göster
    Yani ne aradığına bağlı
    eğer oyun oynayan biriseyseniz Realme 3 pro Snapdragon 710'la en iyi oyun deneyimini sunar.
    eğer güncel telefon,güncelleme ve ekran kalitesi,sarj süresi ve kameraysa Xiaomi mi A3 daha iyi ve en uygunu,(bana göre Redmi Note 8 pro fiyatına çıkana kadar en uygunu budur)
    (Xiaomi Mi A3 64GB/6.09"S.AMOLED/Snpdrgn 665(11nm)/4GB/48MP(IMX582)-32MP(S5KGD1)/4030mAh/UFS 2.1)

• Mi a3 cikali telefonun ozelliklerine ekran çözünürlüğü yazilmaz oldu.

• quote:

bu telefon benim kafamı çok karıştırıyor
    aynı fiyattaki,Kağıt üzerinde Redmi note 8 pro'dan çok üstün görünüyor
    sizce Meizu 16th'nin kamerası Xiaomi Mi9t ve Redmi Note 8 pro'dan çok üstünmü yoksa yakın sonuçlar mı veriyordur?
    remi note 8 proya gcam kurulamıyor bence redmi note 8 ya da mi a3 alınmalı.
  • quote:

Yani ne aradığına bağlı
    eğer oyun oynayan biriseyseniz Realme 3 pro Snapdragon 710'la en iyi oyun deneyimini sunar.
    eğer güncel telefon,güncelleme ve ekran kalitesi,sarj süresi ve kameraysa Xiaomi mi A3 daha iyi ve en uygunu,(bana göre Redmi Note 8 pro fiyatına çıkana kadar en uygunu budur)
    (Xiaomi Mi A3 64GB/6.09"S.AMOLED/Snpdrgn 665(11nm)/4GB/48MP(IMX582)-32MP(S5KGD1)/4030mAh/UFS 2.1)

Alıntıları Göster
    En uygun Istanbul Bilisim de gozukuyor ama bu firmayada guvenemiyorum. Kampanya vs en uygun nerden alinabilir fikriniz var mi? Tum yanitlar icin tskler..

• quote:

Orijinalden alıntı: tano

En uygun Istanbul Bilisim de gozukuyor ama bu firmayada guvenemiyorum. Kampanya vs en uygun nerden alinabilir fikriniz var mi? Tum yanitlar icin tskler..

Alıntıları Göster
    istanbulbilişimdeki Ürün İthalatçı garantilimiş.yani hocam yurtdışından kaçak getirip satılan cihazlardan iyidir bu fiyata,en azından rom'uyla oynanmış,imei gitme derdi,güncelleme almama,yok band 20 muhabeti olmaz.sorunsuz kullanılır.

N11'DE 1600tl ye xiaomi garantili satılıyor,kara cumada bir miktar indirim olabilir(11 kasım),birde cek falan varsa 1400tl seviyelerine alınabilir acelesi yoksa
    benimde çok hoşuma giden cihaz,2000tl ye kadar rakipsiz sunduğu özelliklerle,

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

128 gbı doldurabiliyor musunuz? benim sadece şarkılarım 5 gb yer tutuyor ama yine de şimdi baktım 34 gb kullanıyormuşum totalde. 128 gb ne yapanlara yetmiyor merak ediyorum. yargılamak için yazmadım mesajı gerçekten merak ediyorum
    Sd Kart şart. Doldurmak değil mesele. Kolaylıkla ve cihaz brick olduysa yedekleri anında başka ortama çekebilme özgürlüğü veriyor. Amiral serilerden Mi serisi ve bu model Sd Kart koymadığı sürece gözümde yeri olmayan modellerdir benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon hız, şekil ve ele oturma konusunda harika.özellikleri zaten bilinen şeyler.gören hayran kaldı.
  • 16th N11de +50₺ farkla satılıyor hala.. (6/64 2350, 8/128 2650₺)

• Satın alanlara hayırlı olsun. Alanları Meizu ana konusunda ".. güncelleme gelecek mi", "... sorunu benzeri yaşayan var mı" gibi mesajlarla görürüz artık
  • quote:

istanbulbilişimdeki Ürün İthalatçı garantilimiş.yani hocam yurtdışından kaçak getirip satılan cihazlardan iyidir bu fiyata,en azından rom'uyla oynanmış,imei gitme derdi,güncelleme almama,yok band 20 muhabeti olmaz.sorunsuz kullanılır.

N11'DE 1600tl ye xiaomi garantili satılıyor,kara cumada bir miktar indirim olabilir(11 kasım),birde cek falan varsa 1400tl seviyelerine alınabilir acelesi yoksa
    benimde çok hoşuma giden cihaz,2000tl ye kadar rakipsiz sunduğu özelliklerle,

Alıntıları Göster
    Degerli gorusleriniz icin cok tskler. Buyuk ihtimal A3 alacagim. Saygilarimla..

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 haftadır kullanıyorum.gerçekten ilk açılışta gerekli güncellemeleri yaptı. Şu an stabil çalışıyor. Daha bir sorunla karşılaşmadım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.