tartışmayın saygı duyun geçenlerde alex de souza 3 allen iverson 2 adında başlık açmıştım silinmiş lütfen bunuda silin
Alex eskiden ricardinho hagiyle falan kiyaslanirdi artık iverson gs falan :))
Gs=1.5 Alex Sonunda oldu,teker teker yemedi ama toplu halde geçtiniz sonunda Alex'i
Konu silinsin yahu nazar değdireceksiniz Alex'e
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Alex eskiden ricardinho hagiyle falan kiyaslanirdi artık iverson gs falan :))
Adam kral yaw bildiğin kral. krALEX.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Adam kral yaw bildiğin kral. krALEX.
Alıntıları Göster
Çok büyük zeka gerektiren bir konu açmışsın.
Tebrikler.
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bak işte olmadı şimdi gsli arkadaşlar dolar taşar buraya kovarlar bizi burdan
quote:
Orijinalden alıntı: Heliosaga
bak işte olmadı şimdi gsli arkadaşlar dolar taşar buraya kovarlar bizi burdan
Alıntıları Göster
FB nin başarısı Alex in gol sayısına endeksli değildir Tamam TR de iyi işler yapıyor ama Kötü giden durumlarda da bir şeyler bekliyorum Avrupada da bir şeyler bekliyorum
FB nin başarısı Alex in gol sayısına endeksli değildir Tamam TR de iyi işler yapıyor ama Kötü giden durumlarda da bir şeyler bekliyorum Avrupada da bir şeyler bekliyorum
Alıntıları Göster
Ayıptır yahu bir de dalga geçiyorsunuz...
Tutamıyorum kendimi
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Ayıptır yahu bir de dalga geçiyorsunuz...
Tutamıyorum kendimi
Alıntıları Göster
Beyler şimdi maçtan geldim (gs-bjk).. bırakın Alex 10 GS 15'i bjk'li bi arkadaş Alex Guti'nin çırağı olamaz dedi bi penaltı bide orta yaptıya (yalnız yanlış anlaşılmasın şuanki takımlar ve performansa göre konuşuyoruz yoksa Guti'nin geçmişi süper ona bişi yok) işte adamlar bi Alex'e bu kadar aç...
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Beyler şimdi maçtan geldim (gs-bjk).. bırakın Alex 10 GS 15'i bjk'li bi arkadaş Alex Guti'nin çırağı olamaz dedi bi penaltı bide orta yaptıya (yalnız yanlış anlaşılmasın şuanki takımlar ve performansa göre konuşuyoruz yoksa Guti'nin geçmişi süper ona bişi yok) işte adamlar bi Alex'e bu kadar aç...
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Itzpapalotl
Alıntıları Göster
2004´ten bu yana altı seneden fazla geçti "Fener alamaaaz" diyen köşe yazılarından‚ "koşmuyor"lara‚ "Avrupa maçlarında korner atmaya mı geldi"lerden "Brezilyalılarla Fener´i bölüyor"a kadar neler söylendi neler. Çünkü hiçbirinin bir Alex´i olmadı. Gidene kadar rahat etmeyecekler. Devam edecek bu yıpratma...
antudan alıntı
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
2004´ten bu yana altı seneden fazla geçti "Fener alamaaaz" diyen köşe yazılarından‚ "koşmuyor"lara‚ "Avrupa maçlarında korner atmaya mı geldi"lerden "Brezilyalılarla Fener´i bölüyor"a kadar neler söylendi neler. Çünkü hiçbirinin bir Alex´i olmadı. Gidene kadar rahat etmeyecekler. Devam edecek bu yıpratma...
antudan alıntı
Alıntıları Göster
adama nazar değdireceksiniz hocam yav!
quote:
Orijinalden alıntı: Itzpapalotl
quote:
Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!
adama nazar değdireceksiniz hocam yav!
Alıntıları Göster
tamam konu silinebilir hatırlatmak tatlı oluyor bazen.
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
Çok büyük zeka gerektiren bir konu açmışsın.
Tebrikler.
HE
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: GencFB35!
Alıntıları Göster
Ellerine yüzlerine çok bile.Adamlar koltuk sallıyor.3 puan alamadık ama koltuğu aldık diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Yeur
Ellerine yüzlerine çok bile.Adamlar koltuk sallıyor.3 puan alamadık ama koltuğu aldık diye.
Alıntıları Göster
kralex geçen haftada allen iversonu 1 sayıyla geçmişti.