Böyle tahrik edici konular açınca doyuma falan mı ulaşıyorsun?...Çok mu hoşuna gidiyor kulaklarının çınlaması?...
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Böyle tahrik edici konular açınca doyuma falan mı ulaşıyorsun?...Çok mu hoşuna gidiyor kulaklarının çınlaması?...
Nesi tahrik edici bunun? 1 oyuncu 1 takıma yakın sayıda gol atıyorsa sorunu rakip taraftarında değil oyuncularda araman gerekli dostum. Yönetemeyen yönetici ve teknik kadronuzun hıncını bizden mi çıkartmaya çalışıyorunuz?
Hocam kobra kobra dedik Niang bozdu kendini,(Penaltı bile kaçırdı kobra ) böyle konular açıp Alexi bozamazsınız ama GS'yi düzeltirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
FB nin başarısı Alex in gol sayısına endeksli değildir Tamam TR de iyi işler yapıyor ama Kötü giden durumlarda da bir şeyler bekliyorum Avrupada da bir şeyler bekliyorum
haklısınız ama ben yinede alex e kızamıyorum,hiçbir zaman tam olarak kadro kuramadık anelka geldi gitti appiah geldi gitti carlos gelene kadar ü.özat idare etti hep alex birşeyler yapmaya çalıştı. 2008 de ise zico ile havaya girdi ve şamp gili asist kralı oldu yanarım alexe adam gibi TAKIM kuramadık ona yanarım,geçti atık bende keyfini çıkarıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
komplex olmuş alex sende kızmıyorum sizin gibilere
quote:
Orijinalden alıntı: Aras De Souza
alexle 10'a 15 yapıyoruz. ya 2 kişi olsaydık ?
Ya 7 kişi eksik olsaydık ? (Servet - Ali Turan - Ufuk - Balta - BAM). Belki o zaman 4-5 Alex ederdi takım.
tahrik edici konu diyenler. geçen seneye kadar yok luganonun 6 golü var guizanın 4 golü var veya yok edu kendi kalesine bile 3 gol attı guiza anca 2 attı. yok lugano bile guizadan daha çok gol attı diye konular açarken tahrik edici olmuyormuydu?
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
tahrik edici konu diyenler. geçen seneye kadar yok luganonun 6 golü var guizanın 4 golü var veya yok edu kendi kalesine bile 3 gol attı guiza anca 2 attı. yok lugano bile guizadan daha çok gol attı diye konular açarken tahrik edici olmuyormuydu?
Aynen. Ivankov olayı var bir de. Kaleci, Fenerbahçe'nin golcüsü kadar gol atmış falan.
quote:
Kapağı koymuşsun ama taraflı adminler bunu "tahrik edici konudan" siler. Önümüzdeki haftalarda Güiza oynarsa tüm saçma Güiza resimlere bakabiliriz hemde hiçbir silme yada yaptırım olmadan.
Hımm lider kim, ikinci kim. Avrupa'dan Erzurumspor elendi galiba, yani geçmiş 10 seneye bakıyorumda bir çeyrek final. Hımm siz Alex'sinizle devam edin. Ağlanacak halimize gülüyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: M_e_G
quote:
Aynen. Ivankov olayı var bir de. Kaleci, Fenerbahçe'nin golcüsü kadar gol atmış falan.
Bir de orijinal Santos'un bırakın gol atmayı asist bile yapamamışken, çakması ve bekte oynayanı 11 gol atmış falan. Çok ayıp.
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
adama nazar değdireceksiniz hocam yav!
Maaşallah diyelim o zaman.
tü tü tü maşallah allah nazarlardan saklasın.
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
FB nin başarısı Alex in gol sayısına endeksli değildir Tamam TR de iyi işler yapıyor ama Kötü giden durumlarda da bir şeyler bekliyorum Avrupada da bir şeyler bekliyorum
2008 avrupa asist kralı kim ? yeterki takım gerektiği kadar iyi olsun alex fazlasıyla görevini yapar... 6yıldır alexin yanındaki oyuncular alex seviyesinde olamadı bizim en büyük sorunumuz bu 1solbek 1forvet bir önlibero 1kaleci 1stoper 1sağbek 1solaçık eksik oluyor şimdide solaçık solbek ve önlibero eksiğimiz var kezman gibi güiza gibi full kazmalarla oynadı adam nobrelerle takıldı herif buna rağmen elinden geleni yaptı...