Şimdi Ara

Alex ile Anelka'yı alan Adam olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kere çok muhteşem bi yazı çıkarmış gibi bizim yazdıklarımıza laf etme.bi yerimize bişey kaçtığı yok ama senin her halde bayağı bi kaçmışki böle luzumsuz luzumsuz konuşup duruyosun.bi sürü şey söledik önceki topic de cevap verdiğinde yok habire aynı şeyleri söyleyip duruyosun.

biz ne diyoruz; gs kötü bir gidişatın içinde 2.sınıf yabancı oyuncular almaya başladı onları bile elinde tutamıyo,stad yapacak parası yok,eski stadını bile zar zor yeniliyo,taraftarı stada gelmiyo,oyuncuların parası ödenmiyo,amatör branşlara gerekli ilgi gösterilmiyo sadece futbol kulubü haline geliyo.uefa ve süper kupa kredisinin tüketti bitti.

sen diyosun futbolda bu duruma düşen başka takımlarda var şölede bölede.kendin diyosun o takımların bulundukları lligler daha üst seviyede diye.orta sıradaki takımlar bile bizim 3 büyüklerin aldığı tv gelirlerini alırken,taraftarları ne olursa olsun maça gelip stadı doldururken,peynir ekmek gibi kombine satıp takım ürünlerini iyi pazarlarken tabikiyle krizie bile girseler içinden çıkacak imkanlara sahipler.real madrid gayrımülk satmış düzelmiş,o zaman sizde satın düzelin herşey bu kadar basitse...

rakip takımın gittikçe gelişiyo ekonomik yönden güçleniyo diye alex,anelka getirmekle dünya takımı olunmuyo diyemezsin.fb her zaman paralı bir kulup olmuştur yani yeni zenginlerden değildir.bu tamamiyle kıskançlık ve kompleks kokan bir cümle kusura bakma.

fb nin dünya takımı olma gibi bir hdefe var,dikkat çekerim hedefi.şu an o yolda ilerlemeye çalışıyor ve 2007 de avrupa şampiyonu olmak istiyor.kimse çıkıpta alex ve anelkayı aldık bütün kupalar bizim en büyük biziz demedi zaten.kulubün altyapısından mali gücüne idari yapısından tesisine her türlü ilerlemeyi yaptıktan sonra sportif başarı gelirse bu iş kalıcı olur.gs bunları yapmadığı için şu anda bu durumda.

falcı gibi yorum yapıp iddaa da bulunuyosun,fb nin daha çok senesi var o zamana kadar gs üsütne koyar gibi.ortaya bi iddaa koyacaksan bunu iyi temellere dayandıracaksın.son 3 seneye bakılırsa ekonomik olarak tesisleşme olarak sportif başarı olarak,yapılan transferler,forma kulup ürünleri reklam gelirleri ve bütçe olarak kim daha ileri gidiyo kim daha geri gidiyo,gözünü açıp biraz bakarsan daha iyi yorum yapabilirsin.öle temmeni eder gibi 'fb nin daha çok senesi var fb anca barcelona gibi olur' demek çok abes.

görüşlerin hiçbir şeye dayanmıyo,diğer ülke futbol liglerinden örnek vererek bir yere varamazsın.bizim ligimiz ve furbol kültürümüz arasında dağlar kadar fark var.o yüzden real madrid in yaptığı gibi gs nin de öle gayrımülk elden çıkararak borç kapama gibi bi durumu olması mümkün değil.

olsaydı çoktan yaparlardı zaten...

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing
    Gözümüzle görmesek inanacaz en dandik maça bile en az 20-25 bin seyirci geldi fenerbahçe nin tüm maçlarını tvden izledim ve maçtan önce ne yazıkki açıklanıyor.

Sana birşey hatırlatayımmı bu sene gs nin 100. yılıydı.anladın sen anladın.

Kendi cümlelerimden alıntı yapıyorum ok :

quote:

Ülkemizde her sezon kulüplerin ne kadar seyirciye karşı oynadıklarını belirten sağlam ve resmi bir kaynak yok. Basında yer alan bilgiler de son derece kısıtlı ve çok bilgilendirici değil. Bu durumda kulüplerin stat kapasiteleri baz alındığında karşımıza doğal olarak Fenerbahçe’nin açık ara önde olduğu ortaya çıkıyor.

Fakat stat kapasiteleri de tam olarak gerçeği yansıtmıyor.

quote:

bir araştırma şirketinin ve biletix'in satışlarına göre hazırlanmış rapor (2002-2004) :
    Sezon :
    2002-2003 Şampiyon : Beşiktaş, En çok seyirci toplayan takım : Galatasaray (kesin eminim)
    2003-2004 Şampiyon : Fenerbahçe, En çok seyirci toplayan takım : Galatasaray (yanlış hatırlamıyorsam ama bir önceki sezona göre düşüş vardı)
    --------------------------------------------------------------
    2004-2005 Şampiyon : Fenerbahçe, En çok seyirci toplayan takım : Fenerbahçe (yüksek ihtimal)

Bu sene sizin seyirciniz fazla ona birşey demiyorum. Dikkat çekmeye çalıştığım konu şu : Eğer Galatasaray bu sene 8.000 kişiye oynadı küçük kulüptür demeye getirirseniz o zaman geçen iki sezondaki (2002-2003, 2003-2004) durumu izah edemezsiniz ! Yukardaki duruma tekrardan bir bak istersen. BJK'nin ve 2003 senesindeki FB'nin şampiyon olduğu senelere. Yani boş birşeyin kavgasını yapıyorsun. Biz sadece bu senenin 2004-2005 sezonunun kavgasını yapmıyoruz.

Israrlar şu yazıları lütfen sonuna kadar dikkatle okuyunuz diyorum.

• quote:

@hidoretti;
    zaten stadın yarısı 20 bin ediyor.

ben 20 binden daha az diyorum zaten biraz araştırırsan gerçek verilere ulaşabilirsin bir hafta fenerbahçenin evinde oynadığı hafta olmasına raşmen süper ligdeki toplam seyirci sayısı 38 bindi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

quote:

Gözümüzle görmesek inanacaz en dandik maça bile en az 20-25 bin seyirci geldi fenerbahçe nin tüm maçlarını tvden izledim ve maçtan önce ne yazıkki açıklanıyor.

Gs ye gelirsek basın yanıltıcı diyorsunuz ya kim inandırıcı.3000-4000 kişiye oynadığınız maçlar var adamların sesi yankılanıyordu.Yukarda okadar yazmışsın şu senede gs bu kadar seyirci toplamış diye

Sana birşey hatırlatayımmı bu sene gs nin 100. yılıydı.anladın sen anladın.

yanılıyorsun dostum evinizde oynadığınız 3-4 maç stadın yarısı bile dolmamıştı hatta bu dalga konusu olmuştu

3-4 maç diyosun siz 15 maçı öle oynadınız nerdeyse.
    ayrıca o dediğin 3-4 maç avrupadan elenme olayına gelmişti bir nevi tepki söz konusuydu.ama kupada ve ligde gayet iyi giden gs gene 9-10 bine oynadı.

kimse bu konuda rakam falan araması,açıp bakın maç kasetlerine görürsünüz stad dolu mu boş mu diye.alışmışınız küçücük stadlarda tıklım tıklım maç seyreden adamalr görmeye.koca stadda 30.000 kişi az görünüyo haliyle....

• sen nerenle okuyorsun.Bu sene gs nin 100. yılı 100 yılda bir geliyor bjk nin 100. yılını gördük.Taraftarların her maçı doldurması gerek ama aksine en az seyirci ile oynanan maçlara sahne oldu bu sezon buda 100. yılınızda ne durumda olduğunuzu açıklıyor banane geçmiş yıllardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Evet bir iki soru gelmiş yavaş yavaş başlayalım bakalım cevaplamaya. Ayrıntılı bir şekilde cevaplayacağım. O yüzden lütfen yazıları sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyunuz aynı soruları tekrar sorarsanız cevap vermeyeceğim.

Soru 1 :

y@nkee :
    quote:

Galatasarayın seyircisi az. Bu sene 8.000 kişiye karşı oynadılar ?

Cevap 1 : Ülkemizde her sezon kulüplerin ne kadar seyirciye karşı oynadıklarını belirten sağlam ve resmi bir kaynak yok. Basında yer alan bilgiler de son derece kısıtlı ve çok bilgilendirici değil. Bu durumda kulüplerin stat kapasiteleri baz alındığında karşımıza doğal olarak Fenerbahçe’nin açık ara önde olduğu ortaya çıkıyor.

1.si ne olur sorduğumuz sorulara cawap wer nolur...2.si stat bilgileri baz alındığında ölemi..18 bin kişik stadınızda Fenerbahçe macında bile bosluk gordum ben...bu sezon hiç bir macta o stadı dolduramadınız hiö bir macta...

• quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

kadıköyün tek dolduğu maç galatasaray maçıydı stadınızla övünebilirsiniz ama taraftarınızla asla

senin kadıkoyde izlediğin tek mac galatasaray macı demekkibana stat doluluğu demeyin sakın hemen cok guwwendiğiniz hıncal abinizin yazılarından birini koyarım buraya kalırsınız ortalıkta
  • Soru 3 :

quote:

@hoobastank;
    siz son 6 senede sadece jardel i aldınız onuda siz almadınız cem uzan hediye etti size.Birde ikidebir real madrid le gs yi mukayese etme.Real madrid 1 futbolcusunu satsa 3 tane gs alır.Hatta bir futbolcusunun reklam geliri gs nin yıllık gelirinden fazla.

Cevap 3: Bunun cevabı ilk yazdığım mesajın içinde saklı. Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayın lütfen bende yoruluyorum burada lütfen rica ediyorum. Lütfen aşağıdaki cevabımı dikkatle okuyun.

Hoobastank :
    quote:

Evet gerçekten de Galatasaray İspanyolların efsanevi takımı Real Madrid gibi çok büyük bir kulüptür ve Türkiyenin Real Madrid'dir. Buradaki kıyaslamayı kendi aralarında değil, kendi bulundukları liglerdeki durumlarına göre yapıyorum.

ilk mesajımda da dediğim gibi Real Madril ile Galatasaray kendi aralarında yapmıyorum. Kendi bulundukari liglerdeki durumlarına göre yapıyorum.

Mesela :
    * İkisi de tarihi olan kulüplerdir.
    * İkisi de liglerinde defalarca şampiyon olmuşlardır.
    * Kendi liglerinden sayısız kupalar almışlardır.
    * En önemli ve en benzer bulduğum yanları kendi liglerine göre Avrupa kupalarında en başarılı takımlardır.

Elbetteki ellerindeki futbolcuların piyasa değerlerine göre değerlendirme yapmıyorum. İşe o acıdan bakarsak Türkiyenin en zengin kulubü görünen FB mali açından avrupanın ortalama takımlarının bile gerisinde kalır. Avrupadaki kulüp gelirlerin ülkemizinkinden çok daha fazladır. Mesela bu seneyi baz alırsak İngiltere Premier ligte 14. olmuş olan takım Newcastle U. İnter'den Emre'yi alabilirken bizim ligimizde 14 olan takım Diyarbakırspor Emre'yi alabilir.

Sonuç : Galatasaray - Real Madrid karşılaştırmasında aldığım baz her iki kulübünde kendi ülkerine göre aldıkları başarıları diğer ülkelerin bu takımlara olan bakış açıları. Örneğin Almanya için ispanya Real madrid kelimeleri ne ifade ediyor, Türkiye Galatasaray kelimeleri ne ifade ediyor gibi...

• daldan dala niye atlıyorsun??neyse ayak uyduralım.

Real madrid in avrupada tek kupası yok gs nin türkiyede aldığı kupalar kadar avrupada kupa aldı kendi ülkesindeki kupaları saymıyorum.
    Real madrid bir dünya firması oyuncularının her biri dünyanın en zengin oyuncuları ve reklamlarda oynuyorlar.
    Real madrid dünyanın en zengin 2. klübü gs ise türkiyede bile sürünüyor.
    Real madrid her döneme damgasını vurmuş bir klüp 70 lerde 80 lerde 90 larda her zaman en büyükler arasında olmuştur.gs gibi bir kupa alıp 40 sene konuşmamıştır.

Sonuç:sonuca gerek yok herşey ortada saçmalayıp duruyorsun ve her mesajda dahada batıyorsun.
  • quote:

Soru 2 :

y@nkee :
    quote:

Real Madrid ne kadar borcta olursa olsun kendi liginin en ii transferlerin yapmayı basarmıstır hep..ya gs?

Cevap 2 : Olaya sadece Real Madrid açısından bakmayalım. Bir Juventus da dünya devi bir kulüptür. 2001 haziran ayında İtalya Seri A'daki takımların toplam borçları £450 milyonu bulduğunda o güne dek dünya starlarının top oynadığı bu ligte birden ücretler düşmeye daha mütevazı takımlar kurulmaya başladı. Hatırlarsanız İnter'de oynayan Ronaldo'nun bile aylık ücreti düşürülmüştü. Emre ve Okan yüzünden o zamanlar İnter'i yakından takip ediyordum. Seri A'daki büyük yıldızlardan Zinedine Zidane Juventus'tan Real Madrid'e, Juan Sebastian Veron Lazio'dan Manchester United'a gitti. Birçok yıldız İspanya ve İngiltere liglerine geçti. Yani her zaman için büyük transferler bekleyemezsiniz.

Nitekim Real Madrid 2000 senesinde $200 milyon borçtayken Real Madrid başkanı olan Florentino Perez yaptığı bir basın toplantısında şu açıklamayı yapmıştı : Şampiyonlar Ligini kazanan Real Madrid'in geleceği pek parlak değil. Kulübün $200 milyon borcu var ve bu gelecek 2 yıl yapılacak harcalamaların sıkı bir denetim içinde olmasını gerektirir.

Ancak daha sonra Real Madrid kulüp yönetimi aldığı bir kararla Madrid'in göbeğindeki en değerli yerdeki antreman sahasını "La Ciudad Deportiva" £301 milyona satarak bu borçlardan kurtuldu. Ardında 2001 yılında Juventus'tan Zinedine Zidane ile büyük transferlere yeniden başladılar.

Galatasaray ekonomik krize girdiği 1999 senesinden beri :
    Jardel
    Bülent Akın
    Serkan (sadece bu üçüne yaklaşık $20 milyon harcandı)

Ali Lukunku $ 1.5 milyon
    Arif yada Hakan Ü. geri alırken $2 milyon gibi ciddi bir para verdik
    Felipe $ 3.5 milyon
    Batista
    Ribery $ 2 milyon / euro unuttum şimdi.

Örnek olması açısından bunları yazıyorum dahası da var.

Sonuç : Galatasaray krizde olmasına rağmen Türkiye baz alındığında her zaman büyük transferler yaptı. Daha doğrusu transfere oldukça para harcadı. Fatih Terim döneminde ne kadar oyuncu geldi gitti belli değil. Tüm bu transferler yapılırken belki 2 Ortega parası sokağa atıldı. Galatasaray transflerini doğru yapamadı parasını yanlış kullandı.

Real Madridin bu kadar kısa sürede (2 yıl) toparlamalarının sebebi arsa satışından kaynaklanmaktadır. Galatasaray ise bu krizi 6 senedir yaşamaktadır ve kriz süresinde de yapılan transfer harcamaları yüzünden kulübün borcu daha da artmıştır. Son 3 sezonda belki $35-40 milyon transfere ve futbolcu taksitlerine giden paralar yüzünden artmıştır.

Lütfen baştan sona doğru dikkatle okuyunuz !

olaya ralmadrid açısından bakarım cunku sen realmadridi baz alarak anlatmısın bişeyleri..

galatasarayın gsstorelarının sayısını biliyormusun sen???ya Fenerium un sayısını.?galatasaray kotu yonetilmiş ve krize girmiştir..bu kotu yonetim altında yanlıs transferler tabii ki en buyuk etken..fenerbahçenin lisanslı satıs urunlerinden elde ettiği para gs ile bjk nin elde etiiğinin toplamına eşittir diyorum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 18 Haziran 2005, 23:14:07 >

• y@nkee :

quote:

1.si ne olur sorduğumuz sorulara cawap wer nolur

cevap veriyorum ya işi gücü bıraktım cevap veriyorum işte. Her sorduğunuz soruya ayrıntılı cevap verdim.

fuzbing de demiş

quote:

banane geçmiş yıllardan

demek ki yukarda verdiğim tabloyu kabul ediyorsunuz.

quote:

bir araştırma şirketinin ve biletix'in satışlarına göre hazırlanmış rapor (2002-2004) :
    Sezon :
    2002-2003 Şampiyon : Beşiktaş, En çok seyirci toplayan takım : Galatasaray (kesin eminim)
    2003-2004 Şampiyon : Fenerbahçe, En çok seyirci toplayan takım : Galatasaray (yanlış hatırlamıyorsam ama bir önceki sezona göre düşüş vardı)
    2004-2005 Şampiyon : Fenerbahçe, En çok seyirci toplayan takım : Fenerbahçe (yüksek ihtimal)

Söylüyorum tekrardan işte : Eğer Galatasaray bu sene 8.000 kişiye oynadı küçük kulüptür demeye getirirseniz o zaman geçen iki sezondaki (2002-2003, 2003-2004) durumu izah edemezsiniz !

Biz 100. yıl bilmem ne bu sene şampiyon olamadık haliyle tribünler dolmadı peki o zaman 2002-2003 sezonunda BJK şampiyon oldu 2003-2004 sezonunda FB şampiyon oldu da GS neden tribüne en çok seyirci topladı siz de bana bunu izah edin hadi bakayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 18 Haziran 2005, 23:13:54 >

• yuh hala ne yazmış daha cevap mevap vermiyorum Allah akıl fikir versin.
  • quote:

daldan dala niye atlıyorsun??neyse ayak uyduralım.

Real madrid in avrupada tek kupası yok gs nin türkiyede aldığı kupalar kadar avrupada kupa aldı kendi ülkesindeki kupaları saymıyorum.
    Real madrid bir dünya firması oyuncularının her biri dünyanın en zengin oyuncuları ve reklamlarda oynuyorlar.
    Real madrid dünyanın en zengin 2. klübü gs ise türkiyede bile sürünüyor.
    Real madrid her döneme damgasını vurmuş bir klüp 70 lerde 80 lerde 90 larda her zaman en büyükler arasında olmuştur.gs gibi bir kupa alıp 40 sene konuşmamıştır.

Sonuç:sonuca gerek yok herşey ortada saçmalayıp duruyorsun ve her mesajda dahada batıyorsun.

Sondan başlayarak cevap vereyim

* Galatasaray 40 senedir UEFA ve SUPER kupayı konuşmuyor sadece 5 sene oldu. Üstelik bu iki kupa 100 yıllık Türk Futbol tarihinde alınan ilk 2 kupa ve gerisi yok ve üzerinden sadece "5" sene geçti 40 değil.

* Real Madridi parasal anlamda karşılaştırmasını yapmadığımı söyledim. Ona bakarsan İspanyanın yada ingilterenin yerlerde sürünen bir ekibi FB'den daha zengin.

* GS FB TS BJK oyuncuları hiç mi reklamlarda oynamıyorlar. Hepsinin zamanında yıldız oyuncuları çeşitli reklamlarda oynadılar. Vizyon olarak dünyaya açılmış değiliz çünkü Türkiye daha dünya ülkesi değil. Bu rağmen Galatasaray çok mesafe kat etti.

* Real Madridin aldığı avrupa kupalarıyla yarıştırmıyorum kendimi. Türkiyenin Avrupadaki en başarılı ekibi 4 çeyrek fina + 1 yarı final + UEFA kupası + Super kupa ile galatasaray mı ee bitti o zaman.

Cümleme dikkat et : "Galatasaray dünyanın yeni Real Madrid'dir hatta ondan daha iyidir demiyorum, Galatasaray Türkiye'nin Real Madrididir. Dünyanın Real Madridi İspanyadakidir ama Türkiyedeki Real Madrid Galatasaraydır." İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz birşey değiştirmez. Nitekim Real'de ekonomik krize girdi ve atlatı Galatasaray da er ya da geç atlatacak.

Olayı hala algılayamazsan, bu işine gelmediğini göstermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 18 Haziran 2005, 23:26:08 >

• quote:

y@nkee :

quote:

1.si ne olur sorduğumuz sorulara cawap wer nolur

cevap veriyorum ya işi gücü bıraktım cevap veriyorum işte. Her sorduğunuz soruya ayrıntılı cevap verdim.

fuzbing de demiş

quote:

banane geçmiş yıllardan

demek ki yukarda verdiğim tabloyu kabul ediyorsunuz.

quote:

Sezon :

Söylüyorum tekrardan işte : Eğer Galatasaray bu sene 8.000 kişiye oynadı küçük kulüptür demeye getirirseniz o zaman geçen iki sezondaki (2002-2003, 2003-2004) durumu izah edemezsiniz !

Biz 100. yıl bilmem ne bu sene şampiyon olamadık haliyle tribünler dolmadı peki o zaman 2002-2003 sezonunda BJK şampiyon oldu 2003-2004 sezonunda FB şampiyon oldu da GS neden tribüne en çok seyirci topladı siz de bana bunu izah edin hadi bakayım ?

neyi hizah edemiycez yaaaa..goz war nizam war yapma gozunu seweyim ''yanlıs hatırlamıyosam buyuk ihtimalle,yuksek ihtimal''ohoooo ooo..bunlarlamı izah ediyon olayı..siz 30 bin kişilik stad yapın genede dolduramazsınız..olimpiyattaki 2000 kusur biletliye lig macı oynıyan gs değilmi su owunduğun takım???ustelik o 2000 kişinin ellerinde ultraaslan pankartı wardı..imzanı bi düşün..alın size tarafsız bir fb gs karsılastırması..google Dunya sitelerinde ismi geçen fb ile gsyi kıyaslıyo.bakalım hangi takımın isminden daha cok soz edilmiş BUYRUN BURADAN YAKIN====>>>> http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=FENERBAH%C7E&word2=GALATASARAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 18 Haziran 2005, 23:27:06 >

• e tabi clde 0 çekersen her avrupa maçında en az 4 yersen senden daha fazla söz ederler bu hiçbirşeyi ispatlamaz. anelka bile türk futbolunu gsden biliyorum demiş daha neyi tartışıyosun..??
  • y@nkee

Seyirci sayılarını kesin hatırlamıyorum. Çünkü tablo internette yok. Ben geçen sene programda izlediğim bir araştırma sonucu aktardım size. Mesela 2002-2003 sezonunda BJK ortalama 15bin GS ortalama 18bin kişiye oynadı derken verdiğim rakamlardan emin değilim,

ama 2002-2003 sezonunda BJK ve 2003-2004 sezonunda FB şampiyon olurken tribünde ortama en çok seyirciyle oynayan takım Galatasaraydı işte bundan eminim.

O yüzden aşağıdaki soruya cevap vermenizi bekliyorum :

• quote:

Orjinalden alıntı: somali

e tabi clde 0 çekersen her avrupa maçında en az 4 yersen senden daha fazla söz ederler bu hiçbirşeyi ispatlamaz. anelka bile türk futbolunu gsden biliyorum demiş daha neyi tartışıyosun..??

yapma yaawwww...yapma..işte google ın sitesi bu..daha ne koyacaz onunuze ..artık diyecek bişey bulamıyorum.daha nasıl bi ispat istiyon soyle....siz uefa kupası super kupa almıs bi takımken bile bole bi arastırmada biz sizden ondeyiz...artık bu son nokta olsun kabul edin be kardesim
  • ya hoobastank burda biraz yalnız kaldın yazdığın şeyleri pek okumuyorlar sen de sürekli aynı şeyleri söylemek zorunda kalıyorsun biraz sıktı burası be,nedersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

neyi hizah edemiycez yaaaa..goz war nizam war yapma gozunu seweyim ''yanlıs hatırlamıyosam buyuk ihtimalle,yuksek ihtimal''ohoooo ooo..bunlarlamı izah ediyon olayı..siz 30 bin kişilik stad yapın genede dolduramazsınız..olimpiyattaki 2000 kusur biletliye lig macı oynıyan gs değilmi su owunduğun takım???ustelik o 2000 kişinin ellerinde ultraaslan pankartı wardı..imzanı bi düşün..alın size tarafsız bir fb gs karsılastırması..google Dunya sitelerinde ismi geçen fb ile gsyi kıyaslıyo.bakalım hangi takımın isminden daha cok soz edilmiş BUYRUN BURADAN YAKIN====>>>> http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=FENERBAH%C7E&word2=GALATASARAY

yankee googlefight dediğin olay kimin hangi sitede kaç kere geçtiği değil kimin kaç kere arandığını gösteren birşey.. fenerbahçe'nin daha çok aranması ne kadar doğal dimi Fener Manchaster'dan 6yiyince millet arama yapmıştır kim bu fener diye bak Vieri bile Fenerbahçeyi tanımıyor Galatasarayda oynadığını zannediyor gerçi artık tanıyodur herhalde bi iki kere şampiyonlar ligin'de oynadınız duymuştur adınızı

• quote:

y@nkee

Seyirci sayılarını kesin hatırlamıyorum. Çünkü tablo internette yok. Ben geçen sene programda izlediğim bir araştırma sonucu aktardım size. Mesela 2002-2003 sezonunda BJK ortalama 15bin GS ortalama 18bin kişiye oynadı derken verdiğim rakamlardan emin değilim,

ama 2002-2003 sezonunda BJK ve 2003-2004 sezonunda FB şampiyon olurken tribünde ortama en çok seyirciyle oynayan takım Galatasaraydı işte bundan eminim.

O yüzden aşağıdaki soruya cevap vermenizi bekliyorum :

kime gore neye gore gs bizden fazla seyirci çekmiş..beni buna kimse inandıramaz ..gozlerimle gordum ben gelen seyirciyi....kendinizi kandırmayın..al bak yukarıda link werdim..bize inanmıyonuz google a inanın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.