Şimdi Ara

Alex ile Anelka'yı alan Adam olur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav yankee nasıl fbnin galatasaraydan daha fazla tanındığını iddia ediyorsun şaşıyorum. bak ne demişim orda. anelkaya sormuşlar türk futbolunu nerden biliyosun diye Galatasaraydan demiş. vieriye sormuşlar türkiyeden fbyi biliyomusun diye gsde mi oynuyor demiş. boşver sen bunları. hem 2 avrupa kupası alan biziz siz değil. kim daha çok tanınacak.. biz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko_

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

neyi hizah edemiycez yaaaa..goz war nizam war yapma gozunu seweyim ''yanlıs hatırlamıyosam buyuk ihtimalle,yuksek ihtimal''ohoooo ooo..bunlarlamı izah ediyon olayı..siz 30 bin kişilik stad yapın genede dolduramazsınız..olimpiyattaki 2000 kusur biletliye lig macı oynıyan gs değilmi su owunduğun takım???ustelik o 2000 kişinin ellerinde ultraaslan pankartı wardı..imzanı bi düşün..alın size tarafsız bir fb gs karsılastırması..google Dunya sitelerinde ismi geçen fb ile gsyi kıyaslıyo.bakalım hangi takımın isminden daha cok soz edilmiş BUYRUN BURADAN YAKIN====>>>> http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=FENERBAH%C7E&word2=GALATASARAY

yankee googlefight dediğin olay kimin hangi sitede kaç kere geçtiği değil kimin kaç kere arandığını gösteren birşey.. fenerbahçe'nin daha çok aranması ne kadar doğal dimi Fener Manchaster'dan 6yiyince millet arama yapmıştır kim bu fener diye bak Vieri bile Fenerbahçeyi tanımıyor Galatasarayda oynadığını zannediyor gerçi artık tanıyodur herhalde bi iki kere şampiyonlar ligin'de oynadınız duymuştur adınızı

googlefight benim bildiğim kadarı ile google arama motorunda ismi geçenlerin sayısını yaklasık olarak werir..ha senin dediğin gibi olsa bile değişen bisey yok...ayrıca imzanda yazdığın olayın gerçek olduğunada inanmıyorum.vieri dediğin adam dunyanın en unlu futbolcularından biri ben bile dunyanın en ucra koselerindeki liglerden biçok takım biliyorum.Virenin fenerin adını duymaması ya imkansızdır yada bu vierinin mal otesi bi adam olduğunu gostergesidir...bunu tartısmasını yapan adamlar oturup iki satır konusmam ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 18 Haziran 2005, 23:51:39 >

• tamam vieri öyle demek istemedi de anelka ne dedi? türk futbolunu gsden biliyorum dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

yav yankee nasıl fbnin galatasaraydan daha fazla tanındığını iddia ediyorsun şaşıyorum. bak ne demişim orda. anelkaya sormuşlar türk futbolunu nerden biliyosun diye Galatasaraydan demiş. vieriye sormuşlar türkiyeden fbyi biliyomusun diye gsde mi oynuyor demiş. boşver sen bunları. hem 2 avrupa kupası alan biziz siz değil. kim daha çok tanınacak.. biz.

kardeş googleın yalancısıyım bendeole yada bole internette bizim adımız sizinkinden daha cok anılıyor.siz awrupa sitelerinde belkide ondesizin..eğer ole ise turkiyede biz sizden cok ondeyiz..doğrumu?doğru..inanmayan bakar siteye..oyle ise bu bizim haberlerimizi daha çok arastıranın olduğunumu gosteriri..buradan waracağımız sonucta bizim sizden daha fazla taraftarımızın olduğudur..........bu tartısmayı uzatmayalım isterseniz artık.

• peki uzatmayalım. her fb gs tartışmasında olduğu gibi bir sonuca varmadan bitecekti zaten. tekrar görüşmek üzere esenkalın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

ya hoobastank burda biraz yalnız kaldın yazdığın şeyleri pek okumuyorlar sen de sürekli aynı şeyleri söylemek zorunda kalıyorsun biraz sıktı burası be,nedersin

Ne yapacağımı şaşırdım valla ... Ben diyorum Türkiyenin Real Madrid'i Galatasaraydır. Adam çıkıyor bana real bir futbolcusuyla takım kurulur. ya da senin Türkiyede aldığın kupa kadar adamların avrupada kupası var. Ben Dünyanın yeni Real Madridi Galatasaray demiyorum ki Türkiyenin Real Madridi diyorum adamlar anlamıyor. İspanya ile Türkiye arasında özdeşleştirme yapıyorum almıyor kafalar. Türkiyenin Real Madridi diyebilecekleri başka takım varsa çıksın sebepleri ile yazsınları o da yok.

Geçen sene 8.000 kişiye oynadınız diyorlar. ee ondan önceki sene de FB şampiyon oldu hatta daha önce de BJK şampiyon oldu. biz o senelerde O. Stadında oynarken şampiyon olmasak bile en çok seyirciyi biz topladık diyorum. Hadi biz geçen sene şampiyon olamadık haliyle az seyirciye oynadık peki ondan önceki 2 sene BJK ve FB şampiyon olurken neden en çok biz seyirci topladık diyorum. Ona da cevap veren yok ...

Ee şimdi anlat anlat aynı şeyleri ben ne yapayım bunlara ?

• HOOBASTANK, bu aralar ne yazık ki çok yoğunum, zamanı gelince inşallah yazılarına senin istediğin gibi cevaplar yazacağım...Topici şöyle bir gezdim de özellikle Sayın Canaydın'ın bir TV programında verdiği istatislikler hakkında yorum yapılıyor...

Bir kere o istatistiklerin yanlış olduğundan kesinlikle eminim... Bunu tartışmayalım şimdi bence benim üzerinde durmak istediğim bir nokta var...

Ne yazık ki sizler hala CANAYDIN gibi fiyasko bir adamın verdiği istatistiklere inanıyorsunuz... HALBUKİ EN İYİ SİZ BİLİYORSUNUZ Kİ SEVGİLİ CANAYDIN NE DEDİYSE TERSİ OLMUŞTUR VEYA O HERHANGİ BİRŞEY İÇİN BİLE ''OLACAK'' KELİMESİNİ KULLANDIYSA HERKES GÖRMÜŞTÜR Kİ O ''OLMAMIŞTIR'' (buna örnek vermeye bile gerek yok bence)... ve de sen hala çıkıyorsun bu adamın verdiği istatistiklerle bir yerlere varabileceğini düşünüyorsun...(istediği kadar tff.org desin o böyle diyorsa kesin değildir diyorum...)

Ne yazık ki hala bazı şeylerden ders çıkarmayı beceremeyip de böyle gereksiz topicler açarak (başlıktaki zihniyet özürlülüğü ortada zaten...) zamanınızı boşa harcıyorsunuz anlayabilmiş değilim... Böyle bir ortamda takımın böyle utanç verici bir konumda iken hala bizle uğraşmak hangi akla hizmet???

Bak ne güzel ''Ağlamak mı herşeye yeniden başlamak mı'' diye bir topic açmıştın.O zihniyeti bozduğunu görünce gerçekten senin adına üzüldüm...Şu an sizin takımınızın ihtiyacı o topicteki zihniyet ve ruh... Fakat görüyorum ki bu en fazla iki gün sürüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noleaf -- 19 Haziran 2005, 0:12:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

quote:

ya hoobastank burda biraz yalnız kaldın yazdığın şeyleri pek okumuyorlar sen de sürekli aynı şeyleri söylemek zorunda kalıyorsun biraz sıktı burası be,nedersin

Ne yapacağımı şaşırdım valla ... Ben diyorum Türkiyenin Real Madrid'i Galatasaraydır. Adam çıkıyor bana real bir futbolcusuyla takım kurulur. ya da senin Türkiyede aldığın kupa kadar adamların avrupada kupası var. Ben Dünyanın yeni Real Madridi Galatasaray demiyorum ki Türkiyenin Real Madridi diyorum adamlar anlamıyor. İspanya ile Türkiye arasında özdeşleştirme yapıyorum almıyor kafalar. Türkiyenin Real Madridi diyebilecekleri başka takım varsa çıksın sebepleri ile yazsınları o da yok.

Geçen sene 8.000 kişiye oynadınız diyorlar. ee ondan önceki sene de FB şampiyon oldu hatta daha önce de BJK şampiyon oldu. biz o senelerde O. Stadında oynarken şampiyon olmasak bile en çok seyirciyi biz topladık diyorum. Hadi biz geçen sene şampiyon olamadık haliyle az seyirciye oynadık peki ondan önceki 2 sene BJK ve FB şampiyon olurken neden en çok biz seyirci topladık diyorum. Ona da cevap veren yok ...

Ee şimdi anlat anlat aynı şeyleri ben ne yapayım bunlara ?

kapak
     Alex ile Anelka'yı alan Adam olur

• quote:

quote:

quote:

neyi hizah edemiycez yaaaa..goz war nizam war yapma gozunu seweyim ''yanlıs hatırlamıyosam buyuk ihtimalle,yuksek ihtimal''ohoooo ooo..bunlarlamı izah ediyon olayı..siz 30 bin kişilik stad yapın genede dolduramazsınız..olimpiyattaki 2000 kusur biletliye lig macı oynıyan gs değilmi su owunduğun takım???ustelik o 2000 kişinin ellerinde ultraaslan pankartı wardı..imzanı bi düşün..alın size tarafsız bir fb gs karsılastırması..google Dunya sitelerinde ismi geçen fb ile gsyi kıyaslıyo.bakalım hangi takımın isminden daha cok soz edilmiş BUYRUN BURADAN YAKIN====>>>> http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=FENERBAH%C7E&word2=GALATASARAY

yankee googlefight dediğin olay kimin hangi sitede kaç kere geçtiği değil kimin kaç kere arandığını gösteren birşey.. fenerbahçe'nin daha çok aranması ne kadar doğal dimi Fener Manchaster'dan 6yiyince millet arama yapmıştır kim bu fener diye bak Vieri bile Fenerbahçeyi tanımıyor Galatasarayda oynadığını zannediyor gerçi artık tanıyodur herhalde bi iki kere şampiyonlar ligin'de oynadınız duymuştur adınızı

googlefight benim bildiğim kadarı ile google arama motorunda ismi geçenlerin sayısını yaklasık olarak werir..ha senin dediğin gibi olsa bile değişen bisey yok...ayrıca imzanda yazdığın olayın gerçek olduğunada inanmıyorum.vieri dediğin adam dunyanın en unlu futbolcularından biri ben bile dunyanın en ucra koselerindeki liglerden biçok takım biliyorum.Virenin fenerin adını duymaması ya imkansızdır yada bu vierinin mal otesi bi adam olduğunu gostergesidir...bunu tartısmasını yapan adamlar oturup iki satır konusmam ben...

yankee yapma etme bu kadar futbolla iç içesin Vieri'nin bunu söylediğine inanmıyorum diyosun.. herkes biliyo Vieri'nin bu lafını sen bilmiyosan senin sorunun.. Bu arada adamın sizin adınızı bilmemesi gayet doğal Avrupa'da mücadele etmeyen bir takımsınız şimdi Anelka'yı falan aldınız da adınız duyuldu anca.. Neyse bunların çok da önemi yok.. Fenerbahçe büyük olduğunu kanıtlamak istiyorsa Avrupa'da dandik de olsa bi takımı elemesi lazım kupa alsın demiyoruz bi takım elesin bi tur atlasın.. BU kadar büyük bir takımın Avrupa Kupalarında bu kadar rezil bir durumda olması ilginç insan sormadan geçemiyor bu nasıl büyüklük?? Tabi Avrupa'da Ali Aydın'lar,Cem Papila'lar yok düzgün hakemlere, şike yapmayan başkanlara denk gelince böyle önüne gelen yeniliyorsunuz

• Valla somali, olaylara bakış açımıza sonuçlar değişir. Ben bir çok sonuçlar çıkardım

* Sitedeki FB'li arkadaşlar daha baya gençler sanırım, heyecanlarına veriyorum
    * Fazla futbol bilgileri de yok. Ya da inatla bazı şeyleri kabullenmek istemiyorlar.
    * İlk yazdığım mesajımın aksini ispat eden de olmadı...

----------------------------------------------------------------------------------------------
    Fenerliler okusun .... !

Sonuç olarak ister kabul edin ister etmeyin yukarıdakiler gerçektir. Bu sizin işinize gelmeyebilir. Zaten aksini iddia eden, iddia ettiğini ispatlayabilen de olmadı. Bu size sunduğum bir fırsattı hodri meydandı karşılık alamadım.

Kendi topiclerinizde ne yaparsanız yapsın isterseniz dalganızı geçsin ama Galatasaray başlığı altında, Galatarayın konu edildiği bir topicte içinizden birinin dalga geçtiğini "şebeleklik" yaptığını göreyim o adamın durumu fena olur söyleyeyim. Karşısında beni bulur.... Kendi topiclerinizde ne halt ederseniz edin.

• Galatasaray Türkiye'deki ve Arupadaki Türk takımları arasındaki en başarılı takımdır !

Galatasarayın Türkiye'de aldığı kupaların sayısı zaten bellidir onunda ötesinde Ebedi Puan Cetvelinde (1959-2004) 2437 ile Galatasaray 1.'dir.

Avrupa Kupalarına baktığımız da ise

ŞAMPİYON KULÜPLER KUPASI
    1962-63 Çeyrek Final / Galatasaray - Milan

1969-70 Çeyrek Final / Galatasaray - Legia

1988-89 Yarı Final / Galatasaray - Steaua Bükreş

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    2000-01 Çeyrek Final / Galatasaray - Real Madrid

KUPA GALİPLERİ KUPASI
    1991-92 Çeyrek Final / Galatasaray - W.Bremen

UEFA KUPASI
    1999-2000 UEFA Kupası / Galatasaray - Arsenal

SUPER KUPA
    2000 Super Kupa / Galatasaray - Real Madrid

fbli arkadaşlar da yazarsa seviniriz neler yapmışlar tanınmak için avrupada..

• quote:

Yankee bakayım buna ne cevap vereceksin..
    googlefight'a dayanıp Fenerbahçe'nin adının Avrupa sitelerinde daha fazla geçtiğini söylüyorsun bu tezini çürütünce bakayım ne cevap vereceksin çok merak ediyorum..
    Şu anda google'da arama yapıyorum ve sonuçları yayınlıyorum:

Fenerbahçe yazıp sonuçları yazıyorum:
    Web'de fenerbahçe 539.000
    Türkçe sayfalarda fenerbahçe 365.000
    Yani yabancı sitelerde fenerbahçe'nin adı 174.000 yerde geçiyor

Galatasaray yazıp sonuçları yazıyorum:
    Web'de Galatasaray 1.160.000
    Türkçe sayfalarda Galatasaray 402.000
    Yani yabancı sitelerde Galatasaray'adı 758.000 yerde geçiyor..

Yani Galatasaray'ın sadece yabancı sitelerde geçen adı sizin Türk siteleri de dahil toplam internet sitelerinde geçen adınızın sayısından daha fazla..
    Şimdi sen bu sonuçlara da inanmıyacaksın ben biliyorum İnternet'dewww.google.com'a gir ve kendin dene bakalım sonuçlar ne çıkıyor

Söyleyecek fazla bişeyin kalmamıştır umarım..

• Yahu google göre hangi takım büyük karar mı verilir yaa koko_ ne uyuyorsun o adamın aklına ...

Somali senin soruna cevap vereyim ...

İşte Efsane Fenerbahçenin Avrupada rüzgar gibi estiği yıllar

ŞAMPİYON KULÜPLER KUPASI

1959 2.Tur Fenerbahçe - Nice
    1961 1. Tur
    1964 1. Tur
    1965 1. Tur
    1968 2. Tur Fenerbahçe - Ajax
    1970 1. Tur
    1974 2. Tur Fenerbahçe - Ruch Chorzow
    1975 1. Tur
    1978 1. Tur
    1983 1. Tur
    1985 2. Tur Fenerbahçe - Bordeaux
    1989 1. Tur

1996 Şampiyonlar ligi Gruptan çıkamadı
    2001 Şampiyonlar ligi Gruptan çıkamadı "0" puan
    2004 Şampiyonlar ligi Gruptan 3. olarak çıktı. "9" puan

KUPA GALİPLERİ KUPASI

1963 3. Tur Fenerbahçe - MTK Budapeşte
    1979 1. Tur Fenerbahçe - Arsenal

UEFA KUPASI

1971 1. Tur
    1972 1. Tur
    1973 2. Tur Fenerbahçe - Nice
    1976 1. Tur
    1977 1. Tur
    1980 1. Tur
    1984 1. Tur
    1990 2. Tur Fenerbahçe - Atalanta
    1992 2. Tur Fenerbahçe - Sigma Olomouc
    1994 1. Tur
    1995 1. Tur
    1997 1. Tur
    1998 1. Tur
    1999 1. Tur
    2002 2. Tur Fenerbahçe - Panathinaikos
    2004 3. Tur Fenerbahçe - Real Zaragoza (Gruplardan sonraki ilk maç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 19 Haziran 2005, 0:59:25 >

• gerçekleri tarih yazar diye boşuna demiyoruz...
  • quote:

Yahu google göre hangi takım büyük karar mı verilir yaa koko_ ne uyuyorsun o adamın aklına ...

Ne diyim ki ben bu adama göz göre göre fenerbahçenin adı yabancı sitelerde daha fazla geçiyor diyo. google'a dayanıp örnek veriyor onda bile haksız çıkıyo ama buna da bi kılıf bulurlar çok merak ediyorum bu sefer ne söylüyecekler..
  • öyle deme ama somali şimdi hakkını ver adamların 1. Tur oynama rekoru kırmışlar ! Sonra Galatasaray Türkiye'nin Real Madrididir deyince alınıyorlar. Off off !

Şimdi çıkar gene birileri mazi niyazi edebiyatı yapar bize ... Hemen cevap vereyim. Kimileri hep diyor UEFA kupası mazide kaldı diye. O zaman 1988-89 sezonunda Avrupada Y.Final oynayan takım için 1962-63 ve 1969-70 sezonlarında oynanan Ç.Finallerde mazide kalmıştı. Ya da 1999-2000 sezonunda UEFA kupasını kazanan Galatasaray için 1988-89 sezonunda oynan Y.Final'de mazide kalmıştı. Ama Galatasaray her başarısının üzerine biraz daha katarak hep ileriye doğru mesafe kat etmiştir.
  • quote:

buna da bi kılıf bulurlar çok merak ediyorum bu sefer ne söylüyecekler..

Ne derlerse şunu cevap ver:

Muhabir: Turkiye'den Fenerbahce'yi taniyormusun ?
    Vieri: Hayir... Galatasaray'da mi oynuyor ?
    --------------------------------
    Muhabir : Türkiye'den neleri biliyorsun ?
    Anelka : Galatasaray... (Bu adam hala FB'de oynuyor)
    Paolo Maldini: Hic kimse beni orada 25.000 kisi olduguna inandıramaz! Galatasaray-Milan:3-2 maçı sonrası

;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 19 Haziran 2005, 1:11:39 >
  • quote:

quote:

Paolo Maldini: Hic kimse beni orada 25.000 kisi olduguna inandıramaz! Galatasaray-Milan:3-2 maçı sonrası

;-)

bunların videolarını bulabilir miyiz acaba ya

• quote:

quote:

quote:

;-)

bunların videolarını bulabilir miyiz acaba ya

yok galiba aradım bulamadım

• quote:

quote:

Yankee bakayım buna ne cevap vereceksin..
    googlefight'a dayanıp Fenerbahçe'nin adının Avrupa sitelerinde daha fazla geçtiğini söylüyorsun bu tezini çürütünce bakayım ne cevap vereceksin çok merak ediyorum..
    Şu anda google'da arama yapıyorum ve sonuçları yayınlıyorum:

Fenerbahçe yazıp sonuçları yazıyorum:
    Web'de fenerbahçe 539.000
    Türkçe sayfalarda fenerbahçe 365.000
    Yani yabancı sitelerde fenerbahçe'nin adı 174.000 yerde geçiyor

Galatasaray yazıp sonuçları yazıyorum:
    Web'de Galatasaray 1.160.000
    Türkçe sayfalarda Galatasaray 402.000
    Yani yabancı sitelerde Galatasaray'adı 758.000 yerde geçiyor..

Yani Galatasaray'ın sadece yabancı sitelerde geçen adı sizin Türk siteleri de dahil toplam internet sitelerinde geçen adınızın sayısından daha fazla..
    Şimdi sen bu sonuçlara da inanmıyacaksın ben biliyorum İnternet'dewww.google.com'a gir ve kendin dene bakalım sonuçlar ne çıkıyor

Söyleyecek fazla bişeyin kalmamıştır umarım..

TÜRKÇE KARAKTER GİRMİYİCEKSİN KARDESSS..NORMAL DENE(c ile)WEBTE EŞİTİZ TURKÇE SİTELERDE GALATASARAY ONDE.TÜRKİYEDEN SAYFALARDADA EŞİTİZ.GOOGLEFİGHTTADA BİZ ONDEYİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 19 Haziran 2005, 1:38:07 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.