iyi hikaye yazarı olur sizden muhammed orada kamera yoksa alex'e dalmak için yada 1-2 tane hareket gösterip aklını almak için fırsat kolluyor, siz ise formadan bahsediyorsunuz... bjkli çocuk ne yapsın fb formasını? ancak paspas niyetine kullanır
Büyü ya...
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
iyi hikaye yazarı olur sizden muhammed orada kamera yoksa alex'e dalmak için yada 1-2 tane hareket gösterip aklını almak için fırsat kolluyor, siz ise formadan bahsediyorsunuz... bjkli çocuk ne yapsın fb formasını? ancak paspas niyetine kullanır
belkide senin gibi taraftarı olan bir klüpten kurtulmak için yardım isteyecekti soluduğun oksijene yazık yada soluduğunu zannettiğin çocuk şu güzel olaya bu yorumu yazacak kadarsın çocuk
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
Büyü ya...
büyür abisi büyür danonesini yer büyür
NOT:yukarıdaki yaşam formu az alkmaara sakarya ayarında bir takım demişti onun için dediklerini fazla ciddiye almayın
quote:
Keşke çocuk formayı istese de alex çocuğu öpüp formayı verse, iki tarafa da belki de çok büyük ders olurdu...
Ya benimde içim sızladı yaw... Muhammet adına çok üzüldüm, ama olsun oda sonuçta geleceğin ALEX i olucak.. Keşke böyle birşey hiç olmasaydık gerçekten çok üzüldüm.... Belki şimdi Futbolun BARONLARI bu görüntüleri izleyince rahatlamışlardır ne hale getirdiler bizleri.....
ben bi fenerli olarak diyorumki bu sene olmadıysa bir dahaki sene mutlak alex muhammede o formanın siyah beyaz olanını verecek cünkü alex seneye fenerbahceden ayrılıp Beşiktaşa transfer olacak.. demedi demeyin görün bakın.. macdan sonra alex'in diger oyuncular gibi sevinmedigi ve kritik bir pozisyon kacırdıkdan sonra üzülmedigi kupa macında 3 kişiyi gecip sut cekmedigi acık ve net olarak Fenerbahçeden bekledigini alamamasının en net sebebleri diye düşünüyorum fakat dilegimiz gitmemesinden yana fakat gidersede Fenerbahçeye yapmıs oldugu katkılardan dolayı bu taraftar onu unutmaz... peki ALeX gidince kim gelir diyorsanız Bayer Lverkusenli Diegoyu almayı düşünüyorlarmışş Fenerbahce yönetimi..
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
quote:
Keşke çocuk formayı istese de alex çocuğu öpüp formayı verse, iki tarafa da belki de çok büyük ders olurdu...
Ya benimde içim sızladı yaw... Muhammet adına çok üzüldüm, ama olsun oda sonuçta geleceğin ALEX i olucak.. Keşke böyle birşey hiç olmasaydık gerçekten çok üzüldüm.... Belki şimdi Futbolun BARONLARI bu görüntüleri izleyince rahatlamışlardır ne hale getirdiler bizleri.....
geleceğin alex iymiş hemen kendisine pay çıkartın
barçada ki adamlar stilini ronaldinho ya benzetiolar lkar sen alex diorsun yuhhh sana
az yesin feneriumdan alsın
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
az yesin feneriumdan alsın
Ya amma da Vatan Millet meselesi olmuş yok oralı buralı üzüldüm sevindim gibi. Ferdinand oynarken bende aynı fırsatı bulsam isterdim formasını bunda büyütcek bir konu yok hemen herşeyi rekabet haline gerirmekmi gerekli illakide.
ben ortalıgı karıstırmak icin demiyom video dan once yazılanlara baktım formayı istese alexte verse guzel olurdu ama burda olay farklı
MUHAMMED tırnagını yiyo sonra caktırmadan ALEX'e tukuruyo bana oyle gibime geldi
santra programında 2 ay önce filan sordular Muhammede'e Alex'in futbolunu nasıl buluyorsun diye...
"pek beğenmiyorum...koşmuyo" filan demişti...
ricardinhoyu yolda görsem:
Hey Man , JANNISARY MEHMET PASA says you HELLO derdim
The OTTOMAN SLAP
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
Muhammed herhalde sana söyledi niyetini...Arkadaşın olduğu için ben sana inanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme