Şimdi Ara

/!\_Alexander Fun Club_/!\ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
0
Favori
16.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

eventi şimdi yüklüyorm oyuna giremem...
  • artistgs ben kasarım farmdaysan eğer 42 yaparım çünkü farmla kasmak zor bilirim lwl 64 yani rahat kasarız zaten benim friendde eklisin nik _64_ geçende sana yazdım cvp vermedin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

artistgs ben kasarım farmdaysan eğer 42 yaparım çünkü farmla kasmak zor bilirim lwl 64 yani rahat kasarız zaten benim friendde eklisin nik _64_ geçende sana yazdım cvp vermedin.

stallda bırakıyorum bazen ya bu arada sağol şimdiden benim öbür arkadaşlarda iş yok..

bide şu kasma işlemi ne zaman gerçekleşir..

oyuna giriyorummm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 23 Aralık 2007; 13:49:29 >
  • valla belli olmuyo ne zaman girerim online olduğumda yaz
  • quote:

valla belli olmuyo ne zaman girerim online olduğumda yaz

ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

kaç leveldın sen?
    quote:

eventi şimdi yüklüyorm oyuna giremem...

32 3-4 aydır oynamıyorum bakalım nasl olmus oyun

EDit:modem coştu saniyede 100 kb indiriyoo (maşallah)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 23 Aralık 2007; 15:11:53 >
  • 31 level Cleric olarak son sürat yoluma devam ediyorum (rogue char bi süreliğine askıda) fakat Dirty Bow lazım olan bi görev var bi türlü yapamadım.
    Topladım 20 tanesini sağ tıklıyorum olmuyor, hani NPC başka bişey istiyosa vereyim diycem ama yok.
    Şuan oyunda da değilim, daha ayrıntılı bilgi veremiyorum.
    Yarım yamalak anlattığım şeylerden bişey anlayan varsa anlatsın yoksa akşama oyuna girebilirsem o zaman bi daha görüşürüz.
  • %60 saniyede 120 KB 90 KB arası gidip geliyor
  • %80 ee bu gece kimler oyunda olucak =?
  • charıma bi girdim paralarım soslarım +2 32 lwllık shield 1 sayfa elixir weapon hepsi 5m para hiç birinden eser yok en başta chara giricktim biri wardı charımda baska bi chara girdim kimsin sen yazıom adam asıl sen kimsin dio benim charımdan neyse bi girdim baktım chara sadece üstünde kıyafetleri ve bowu wrdı elinde hiç birşeyi yoktu şifreyi bi arkadaşım biliodu oda girmiodu baskasına wermiş oda şifreyi kesinlikle değiştirmem lazım gizli soruyu herşeyi biliyorum ama yeni sistemden nasıl yapıcam lütfen yardım edin
  • up
  • charımın şifresini değiştirdim bi gold alıcam sonra tam gazzz
  • quote:

charımın şifresini değiştirdim bi gold alıcam sonra tam gazzz

neycisin sen?

kasarım ama ilk önce farmın bitmesi lazım bitincede max red scorpionlarda kasabilirim farm bitince
    o yeni sistemin konusu vardı ya natrixe yeni ad almış bilmiyorum onu bul işte ona sor o biliyor konuyu

geçmiş olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

quote:

charımın şifresini değiştirdim bi gold alıcam sonra tam gazzz

neycisin sen?

kasarım ama ilk önce farmın bitmesi lazım bitincede max red scorpionlarda kasabilirim farm bitince
    o yeni sistemin konusu vardı ya natrixe yeni ad almış bilmiyorum onu bul işte ona sor o biliyor konuyu

geçmiş olsun

teşekkürler bow kullanıyorum adamın üstünü tamamladım saolsun arkadaş birz yardım etti bana ordan burdan elimdeki bow u ellememişler 32 lwl blue bow crital ı fln yüksek gzl bişi cold+bow kasma konusu benim için önemli değil ii olur hyr dememyılbaşına alexander club ı olarak işi olmayanlar geceyi oyunda geçirelim diyorm ben ya toplu kervan yada kasma ekibi fln kurarız die düşündüm nasl olur =?

• olur genelde girmiyorum ama 64+5 imle her an kerwan çekmeye hazırım
  • quote:

olur genelde girmiyorum ama 64+5 imle her an kerwan çekmeye hazırım

bana wersene o zmn bende oynarım pm den
  • up up up upss!!
  • arkadaşlar niye konuda 3 gündür kimse yok
  • oyunu derslerden dolayı bıraktım yazın sonsürat dewam edicem inşallah
  • ben geldimm:)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.