Şimdi Ara

/!\_Alexander Fun Club_/!\ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
0
Favori
16.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birzcık programlı olursak aslında tatil geceleri çok güzel oynayabiliriz

arkadaşlar lütfn konuyu boşlamıyalım dh ye günde 1 kez bile giriyorsanız mutlaka up msj ı bırakın yada muabete katılın
  • quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

olur genelde girmiyorum ama 64+5 imle her an kerwan çekmeye hazırım

bana wersene o zmn bende oynarım pm den

oldu bende belli bi süre yokum malum dersler

@[Ç]alntı

birzcık programlı olursak aslında tatil geceleri çok güzel oynayabiliriz

ne gibi?

• yılbaşı akşamı ben olamam ama 7 ye kadar bir ihtimal girebilirim salı günü toplu kasma işlemini gerçekleştirebiliriz ama kimler gelicekki?
  • ben gelemeyebilirim dışarıda işim olck kızlar fln
  • ne kızı çapkın!:) her neyse alexandera girmek baya zorlaştı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

ne kızı çapkın!:) her neyse alexandera girmek baya zorlaştı ya

ya öle gezcez tozcaz giremicem bu gün yani

• hay böyle işin içine ya 3.30 dan beri deniyorum 8 e kadar giremedim ticketta elimde patladı açtım ticketı dün dc yedim dedim bu gün girerim diye okuldan geldim 4.30 saat denedim girmedi ya 40 olucaktım ne güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

hay böyle işin içine ya 3.30 dan beri deniyorum 8 e kadar giremedim ticketta elimde patladı açtım ticketı dün dc yedim dedim bu gün girerim diye okuldan geldim 4.30 saat denedim girmedi ya 40 olucaktım ne güzel...

alexander girilmez hale geldi gerçekden kasamıyorum bile kaç aydır 32 lwlım bıraksam oyunu tekrar fln diyede düşünmimiş deilim
  • ee nbersiniz deniom şimdi giricem
  • iyi valla sabah 11den berı denıyorum sımdı girdim oyuna nodc client guzel bişi deneyin sağlam bitane bulup
  • slm beyler bende alexanderdayım ama bende 41 lvl char var 42 olamadım 1 gundur urasıom.beni de alın fun club e .bir de avrsa astılık 50+ char arıorum alexanderda.chınese char olsun yeter.
  • up yaw up
  • quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

iyi valla sabah 11den berı denıyorum sımdı girdim oyuna nodc client guzel bişi deneyin sağlam bitane bulup

keylogger vardır hepsinde yaw
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

iyi valla sabah 11den berı denıyorum sımdı girdim oyuna nodc client guzel bişi deneyin sağlam bitane bulup

keylogger vardır hepsinde yaw

cliente keylog biraz zor direk .exe olarak alırsan dosyayı ayrı bu arada saat 2:20 traffic zımbırtısı cıkıyo yuh yani
  • seLam herkeslere 40 oldum 41 olucam az kaldı %99.13^^ oyun atmasaydı
  • Of ya Lan*t olsun tam oyundan zevk alıyodum nerden çıktı bu sorun ya
    bir kere dogru bir is yapsalar camdan atıcam kendimi

SilkRoad Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 8 Ocak 2008; 19:10:19 >
  • ne sorunu dc mi?
  • quote:

ne sorunu dc mi?

ya ne biliyim bi prob vardı silkroada girilmiyodu update falan var diyodu(arkadaşlar oyundaydı ama ne hikmetse artık) iplerden falan diyolar düzeldi ama ALLAH'tan

Neyse ben kaçar acayip uykum var yarın okul var off off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 8 Ocak 2008; 22:39:35 >
  • burdayım yokum sanmayın up up up
  • 15 tatilde seti tamamlarsam süper olacak pk oldum kafalık düştü zaten wtb 8degree bluelı heavy armor kafalık
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.