up kardeşım helal super char kacmaz up up up up esırgemeyın ark lar yorum yazın
quote:
Orjinalden alıntı: samet1541
up kardeşım helal super char kacmaz up up up up esırgemeyın ark lar yorum yazın
Teşekkür ederim.
İtemsiz 350 YTL İtemli 400 YTL
Teşekkur etmene gerek yok kardeş ugraşmışsın didinmişsin ASLANLAR gibi çar yapmışsın helal
Satılacak kalmaz bu çar super
up up up
Bir buçuk aydan beri konu burda. Eski topic vardı benim.Gene aynı konu vardı. Bir-iki arkadaş konuyu saptırınca yeniden açtım. Bakalım bekliyorum alıcısını. 400 liradan 1 kuruş inmicem. %90 farmlı ve herşeyden önce 90 lvl. Satmak; kasmaktan daha zor.
Genede Yazayım ben yazcaklarımı
1. 90 lvl yapmak için 40-50 bot gıtcek 40-50 bot demek dırek kafadan 500 ytl demek yaws :) farmlı, kasması bunun , emegı , göz hakkı, elektırıgı , yorulman, kascak yer bulman Item malldan alınanları görmuyomusun :( Pire yokken dc ler aman loader aramalar charım hacklencek dıye korkmalar :D alıp 150 sılklık pire catır catır oynayacan 2. MasrafSIııııııııııııııııııZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzz 3.90 lvl yaw 90lvl
Not: Tabı parası olanlar ıcın
Piyasa çok kötü. Umarım en kısa zamanda satıcam. Artık bu youndan kurtulmak istiyorum. Sattığım an oyunu silicem zaten.
up up Bu charla Dowhangın Önunde Ne ws Yapılır be TANK TANK up up up up up up up up up up up up up up up up
Daha tam tank değil. İtem eksiği var ve 30k sp açığı. 30k sp açığı 3-4 gün içinde biter. İtemleri toplaması ve artıları, blue filan oda 1 haftayı bulur.Ondan sonra gönlünce vs. Ben charın pahalı olduğunu düşünmüyorum. Demin forumu gezerken gördüm 85 lvl glavier ve çok kötü skilleri 350 YTL istiyor. Sorun bendemi bilmiyorum
Konuya bakan arkadaşlar sadece bir "up" yazmanız yeterli.
çok güzel char en kısa zamanda starsın inş. up
quote:
Orjinalden alıntı: bumerang133
çok güzel char en kısa zamanda starsın inş. up
İnş. dostum.
Up.
up
quote:
Orjinalden alıntı: ArFa_
up
Teşekkürler dostum.
quote:
Orjinalden alıntı: samet1541 1. 90 lvl yapmak için 40-50 bot gıtcek 40-50 bot demek dırek kafadan 500 ytl demek yaws :) farmlı, kasması bunun , emegı , göz hakkı, elektırıgı , yorulman, kascak yer bulman Item malldan alınanları görmuyomusun :(
Harbiden ben buna gülerim. 90lvl'i kafasına koyan adam gider SM alır, her hafta 5 ytl. 90 lvl yapmak max 3 ayı bulur. 3 ayı da haftaya bölersek; 12 hafta olur. 12 haftada da vereceğiniz bot miktarı 60 ytl'dir. iSRO kullanırsa da aylık 20 ytl olduğunu varsayarsak; 3 ayda 60 ytl gibi SM ile aynı miktarda bir rakam öder. Yani bu kadar abartmanın gereği yok.
Bu arada eklemeden geçemeyeceğim; piyasa kan ağlıyor ŞOK FİYAT falan değil. Neyse yine de hayırlı satışlar, kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: cngnsry
quote:
Orjinalden alıntı: samet1541 1. 90 lvl yapmak için 40-50 bot gıtcek 40-50 bot demek dırek kafadan 500 ytl demek yaws :) farmlı, kasması bunun , emegı , göz hakkı, elektırıgı , yorulman, kascak yer bulman Item malldan alınanları görmuyomusun :(
Harbiden ben buna gülerim. 90lvl'i kafasına koyan adam gider SM alır, her hafta 5 ytl. 90 lvl yapmak max 3 ayı bulur. 3 ayı da haftaya bölersek; 12 hafta olur. 12 haftada da vereceğiniz bot miktarı 60 ytl'dir. iSRO kullanırsa da aylık 20 ytl olduğunu varsayarsak; 3 ayda 60 ytl gibi SM ile aynı miktarda bir rakam öder. Yani bu kadar abartmanın gereği yok.
Bu arada eklemeden geçemeyeceğim; piyasa kan ağlıyor ŞOK FİYAT falan değil. Neyse yine de hayırlı satışlar, kolay gelsin.
Yorumuna saygı duyarım. Bana göre şok fiyat. İyi günler.
çok güzel bi çar ve böyle bi çarla ne vs yapılır :D