Şimdi Ara

Alexander: Satılık 90 Lvl Full Str Glavier [Şok Fiyat] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • can hem sana up cekelim hemde bisey diyim:):)

Yaa bana acayip elixir pro lazim.
    Su elixirleri bana sat:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: loomy

can hem sana up cekelim hemde bisey diyim:):)

Yaa bana acayip elixir pro lazim.
    Su elixirleri bana sat:D

Satmam

Ayrıca;

canalp10 ismini "TriaTor" olarak değiştirmiştim.Fakat girdiğim şifreyle login olamadım. Hesabı filan sıfırladım, yeni şifreler geldi genede login olamadım.

.TriaTor. isimli kullanıcıda canalp10'dur. .TriaTor. hesabını bugün aldım.

İletişim aynı msn üzerinden devam etmektedir.
    İletişim: canalpizmir@hotmail.com

Up.

"Fiyat hala 400'dür"

• hayırlı satıslar up up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: kik6031

hayırlı satıslar up up up

Sağol dostum.
  • Up
  • aydogan94@hotmail.com ekle
  • Charın fiyatı leveline göre çok iyiAma biliyoruz ki şu anda piyasa çok kötü.Normalde bu fiyat şok fiyat olabilir ama şuanki piyasada bu charı satman biraz zor olacak senin için.Neyse hayırlı satışlar dilerim.
  • WomanNizZer

Ekledim dostum.

Terrible_Wizard

Yorumun için teşekkürler.Fakat piyasa bozuk diye char fiyatlarını aşağıya indiremeyiz. Emek var sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TriaTor.

WomanNizZer

Ekledim dostum.

Terrible_Wizard

Yorumun için teşekkürler.Fakat piyasa bozuk diye char fiyatlarını aşağıya indiremeyiz. Emek var sonuçta.

Çok doğru.Mesela bu leveldeki charın şu fiyatı normal piyasada çok iyi bir fiyat.Şu an piyasa düşük olduğu için çok emek harcanılmış güzel charlar bile satılamıyor.Yani senin satışa sunduğun bu fiyat emeğinin altında bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngnsry

quote:

Orjinalden alıntı: samet1541
    1. 90 lvl yapmak için 40-50 bot gıtcek 40-50 bot demek dırek kafadan 500 ytl demek yaws :) farmlı, kasması bunun , emegı , göz hakkı, elektırıgı , yorulman, kascak yer bulman Item malldan alınanları görmuyomusun :(

Harbiden ben buna gülerim. 90lvl'i kafasına koyan adam gider SM alır, her hafta 5 ytl. 90 lvl yapmak max 3 ayı bulur. 3 ayı da haftaya bölersek; 12 hafta olur. 12 haftada da vereceğiniz bot miktarı 60 ytl'dir. iSRO kullanırsa da aylık 20 ytl olduğunu varsayarsak; 3 ayda 60 ytl gibi SM ile aynı miktarda bir rakam öder. Yani bu kadar abartmanın gereği yok.

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim; piyasa kan ağlıyor ŞOK FİYAT falan değil. Neyse yine de hayırlı satışlar, kolay gelsin.

çooook katılıyorum senn fiyatına bişi diyemem ama 220-240 ytl 90 lvl 85+5 li itemli glaverler gidiyor 180 ytl ye 90 bowlar anca satılıyor ama sen inşallah satarın .. bu arada çaktırmadan up :)

• Keşke yeni karaktere para harcamadan senin bu charı görseymişim. Şimdi alsamda suan kasdigim karakterin pre plus'i falan yalan olacak :) hayırlı satişlar
  • feddbba

Düşünürsen burdayım beklerim

duckindark

Yorumun için teşekkürler

Terrible_Wizard

Sende haklısın. Bakalım inş. satarım.

Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Up
  • Son kez up'layim.
    Herkese iyi geceler.
  • Up
  • Up.
  • glavieyi severim inş satarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: qcakiq14

glavieyi severim inş satarsın

İnş.
  • Up
  • char süper hayırlı satışlar benden bi ap!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gececi26 -- 22 Ağustos 2008; 23:05:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.