Şimdi Ara

Alexandria'a dan Görüntüler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ksroda geçirdiğim günlerden anı olarak geçen bir gün oldu...alexandriaya gidebilen nadir türklerden biri olarak..Sizlerle bazı görüntüleri paylaşmak istedim..95+ lwl oyuncularin gittiği bu şehirde gezintiye çıkarmak isterim..yakında bir video girişimim olucak inşallah o zaman tam anlamıyla tanıtırım yeni şehri...

daha detaylı bir çalışma yapmak isterdim zamanım kısıtlı olduğu için elimizden gelen budur..

• Çok güzel şehre benziyor, sun silah gördüm sanki cool

Suan max level 105 değil mi ?
  • evet,şehir çok büyük bir sahil yapmışlar gemiler felan tam alexandria olmuş..

sun silah mı istiyorsun
  • Ksroda gold işine bi çözüm olsa, isroda dakika durulmaz ya,insan gerçekten silkroad oynadığını orada anlıyor,,, çok güzel resimler,teşekkürler
  • gold olayı basit ben çözdüm üstümde 100m genelde nakıt bulunur..diger araç gereçleri sayarsak (devili,tavşanı,dressi)500m'i bulur...

ama ksro öyle kolay değil..
  • Silk alımı felan basit mi Ksro'da?
  • bence silk almayi gerektiren bi durum yok ama..silk almak için paypal hesabın olması gerekiyor bidiğim kadarıyla..

zaten herşey stallda satılıyor...
  • Bu ss'ler bana WOW 'daki bir şehri andırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

bence silk almayi gerektiren bi durum yok ama..silk almak için paypal hesabın olması gerekiyor bidiğim kadarıyla..

zaten herşey stallda satılıyor...

Exp drop olayı nasıl peki,iSro ile aynı mı?
  • aynı..burda ısrodakınden daha fazla event oluyor..orda %20 %30luk artıslar yapiyorlar bazen fazla bi farkı yok..
  • zaten 3-5 lvlde %100 moving scroll'la başlıyo oyun :D belli levelllerde %100 hatta %150 exp scrollar alıyosun ve yine belli levele kadar npcnin hediyesi sos silahlar ve görev yapınca sos item de cabası,, trafik yok, ks yapan yok,o hep şikayet ettiğimiz bot yok, item mall premiumuna kadar stallda,, onca yıl bu oyunu oynamışlığım var,hayatımda ilk gm'i ksroda gördüm ve muhabbet ettim,gerçi sohpetine doyum olmadı adamın ağzından cımbızla laf alabildim ama, isroda gm görüp sohpet etmeyi bırak adam notice yazınca bile kaçıcak delik arıyoruz bot yüzünden..

Bir süre oynadım bende, hatta shakuna (umarım doğru yazdım adamın adını) 'nın guildindeydim, pet şart,ama alacak gold'u bulamıyosun, yerden toplamak zulüm zaten, ben gold alabilcek biryer bulamamıştım bırakmamada %99 gold meselesi sebep oldu diyebilirim
  • sen galiba su 3 serverın bırlestıgı serverda oynadın..o servera bende gırdım fıyatlar bızıms ervera gore kat kat ucuz..onun orda para kasılmıyor..

stall işi orda gitmez heralde..

bizim server oyunun en pahalı serverı galiba..ama yolunu buldun mu cok guzel bı server..

orda galiba türkleri sevmiyorlarmış...bizim serverda "I love you turkey "yazıları uçuyor..
  • evet ,, polonyalılar ve brezilyalılar sürekli türklerle uğraşıyor, o server dışındakılerde de maşallah in cin top oynuyor, o yüzden pahallıdır bence çünkü kimse yok, bir ara sıkıntıdan moblarla muhabbet edesim geldiydi
  • Oncelikle eline emegine saglik
    Sehir cok guzel ama ben mob lari pek begenmedim farkli tarzda yapsalardi iyi olurdu bence..BIizZarD in da dedigi gibi gold gercekten buyuk sorun ama bi yerden biraz para buldunmu gerisi corap sokugu gibi geliyor...onun disinda yine BIizZarD in dedigi gibi Polonyalilar , Brezilyalilar ve Ispanyollar bayagi var..Son olarak birde su Kore dil paketi olayi olmasa super olcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaDeNiZ_08 -- 23 Aralık 2009; 9:01:25 >
  • evet, bende pek begenmedim moblari degsik moblar diger tarafta galiba onlarda fazla farkili degil araplari bekliyecegiz galiba...

bence kore dil paketinin olmasi iyi oyunun bi farki olsun diger oyunlar gibi yalama olmamis hic yoktan...

• bişey sorcam alexandria daki moblar kaç Lv?

demek istediğim kasmak için 2 saat cave gibi bir yere gitmiyorsun değil mi? şehrin dışında kapının etrafında olsa daha iyi.
  • evet, kapinin onunde hepsi..sehirden cikiyorsun direk 100 biraz ilerliyorsun 101 az daha git 102..ye kadar boyle sonrasi icin bisey diyemiyecegim karsi tarafa gecemedim..

96-97 lwl bi adam gelip cok guzel b.ota biraka bilir..alan duz..karsi tarafta oyle olmasi lazim...kasma isi kolay cok kolay..

jangan cave gibi ezikli bi ortam olmicak sizin icin...sehir biraz buyuk..kosu fazla gider bard iseniz sorun olmaz..

video ile ugrasanlar icin cok guzel ortamlar var..
  • Yaratıklar zaten mevcut olanların biraz değiştirilmiş hali. (movia, spider falan işte)
  • black robber
  • Güzel kareler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.