Şimdi Ara

Aleyna mı?Evren Can Gündüz mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yüreği tertemiz,muhtemel ölüm sebebi aşırı mütevazılık olacak bu güzel insanı daha çok tanınması ve farkındalık yaratmak amacıyla bu konuyu açıyorum.

Nur içinde Yatsın "Asım Can Gündüz(Nam-ı diğer Awesome John)"ün Oğlu olur kendileri.Gitarla haşır neşir olanlar Asım Can Gündüzü bilecektir.Ömrünüzden yarım saat verin ve Asım Can Gündüz kimdir? diye araştırıp bilgi edinin.(Bu konuya girip bakan herkesten ricamdır)

Çılgın kelimesinin Vücut bulduğu bir isimdi Asım Can Gündüz.Bu ülkenin kıymetini bilmediği virtüözlerimizdendi.Yaptığı müzik herkese hitap etmezdi orası ayrı,

Ancak...

Öyle bir Evren Can Gündüz doğdu ki...

O kadar çok methiyeler düzmek istiyorum ki bu Güzel insanla ilgili...Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeden sadede geleyim.

Arkadaşlar bu adamın kıymetini bilin.Bu çocuk bu ülkeye Blues ve Jazz ı öyle bir sevdirir ki...Yeter ki tanınsın.En az Aleyna Tilki kadar tanınsın istiyorum.

İddia ediyorum;Evrencan ı dinleyip "çok kötü","beğenmedim" diyecek tek bir müziksever çıkmayacaktır.(Blues ve Jazz Sevmeyenler de dahil)

(Bir Baba olarak,Annesi ile ilgili anektodları beni inanılmaz duygulandırdı.İnşallah bu tertemiz yürekli insan hiç bozulmaz)

Herkese İyi Müzikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 26 Mayıs 2018; 21:38:9 >

• Her şey yalan Müslüm baba gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Hobi olarak kendini jiletliyormussun dogru mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 79 tıklama 2 yorum
  • eskisehir espark avmde çıkmıştı, ilk defa görmüştüm,sesi ve tarzini beğendim

• çok saygıdeğer bir müzisyen aile olabilir çok iyi bir insan olabilir sevgi dolu bir kişiliği olabilir tanısam hemfikir olurum herhalde ama yorum bekliyorsunuz madem yorum yapayım hiç beğenmedim blues sevdirme misyonunu başkalarına bırakmasını tavsiye ederim naçizane biz muddy waters etta ve elmore james lightning hopkinsten t bone walkerdan sevdik sanat dediğimiz zevk dediğimiz şey de öznel sonuçta ben sevmedim kimisi çok sever veya kimisi de etta james sevmez nerfret eder son derece doğal
  • pirefokkes kullanıcısına yanıt
    Değerli cevabınız için teşekkür ederim.
    Bu nesilde kültürüne sahip çıkan genç müzisyen neredeyse yok.Alttaki videoyu izledikten sonra bana hak vereceksiniz

Bir diğer konu da şu.Sizce de Aleyna Tilki den çok daha fazla değer görmesi gereken şans verilmesi gereken kıymet bilinmesi gereken kişi olmayı hak etmez mi?

Aleyna yı da yerden yere vurmuş gibi olmayalım 10 numara sesi var kızın.Herşey ses değil demek istediğim o

Evren Can'ı biraz daha tanımak amacıyla şu iki video yu koymak istiyorum.İyi seyirler.Bu arada etta james sevmemek olur mu hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda eskisi gibi her yerde görebileceğimizi zannetmiyorum

Henüz tanışma veya canlı dinleme fırsatı bulamadım bu konuda benden şanslıymışsınız.
  • s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    billie jeandeki düzenlemeyi fena bulmadım ama büyük oranda soprano saxı çalanımızın etkisi sanıyorum çünkü diğer videoları yine beğenemedim çok doğru ses herşey değil fakat gitaristimizin sesini daha çok geliştirmesi gerekiyor gibi geliyor bana şans verilsin elbet herkese şans verilsin ben de ne sesler duydum ne davulcular duydum belki de sadece benim duyduğum ve beğendiğim hayat böyle
  • pirefokkes kullanıcısına yanıt
    Yaşı 22
    Dinlediğiniz videoları ise 18 lik zamanları

Son paylaştığım video ise geçen seneye ait.Şu an bu arkadaş 22 yaşında.

Dikkat çekmek istediğim yer de bu.Youtube videolarında olumlu yorumları görmek de çok ama çok hoşuma gidiyor.
    Yiten çok sanatçımız oldu tabii.Bu ülkede yetişen mükemmel bir Rock müzisyeni söyleyebilirim mesela.İsmi Öztürk.Kaç kişi tanır bilir?Bana göre hiçbir zaman hakettiği değeri kıymeti görmedi bu müzisyenimiz.

Tanınmış tanınmamış nice müzisyenlerimiz yitip gidiyor bu konuda sizinle hem fikirim.O yüzden Evrencan gibiler değer görmeli şans verilmeli tanınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 27 Mayıs 2018; 23:8:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

Yaşı 22
    Dinlediğiniz videoları ise 18 lik zamanları

Son paylaştığım video ise geçen seneye ait.Şu an bu arkadaş 22 yaşında.

Dikkat çekmek istediğim yer de bu.Youtube videolarında olumlu yorumları görmek de çok ama çok hoşuma gidiyor.
    Yiten çok sanatçımız oldu tabii.Bu ülkede yetişen mükemmel bir Rock müzisyeni söyleyebilirim mesela.İsmi Öztürk.Kaç kişi tanır bilir?Bana göre hiçbir zaman hakettiği değeri kıymeti görmedi bu müzisyenimiz.

Tanınmış tanınmamış nice müzisyenlerimiz yitip gidiyor bu konuda sizinle hem fikirim.O yüzden Evrencan gibiler değer görmeli şans verilmeli tanınmalı.
    geç kalınmadan herkese destek verilsin malesef unutulan da çok hiç tanınamayan da bir de ben örnek vereyim şu gençler de yok olup gittiler geçen zamanda

fakat farkettiğim birşey var bu yaşında 1milyon 3milyon dinleyiciye ulaşmış videolarında hiç fena değil aradığı desteği bulmaya başlıyor gibi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

geç kalınmadan herkese destek verilsin malesef unutulan da çok hiç tanınamayan da bir de ben örnek vereyim şu gençler de yok olup gittiler geçen zamanda

fakat farkettiğim birşey var bu yaşında 1milyon 3milyon dinleyiciye ulaşmış videolarında hiç fena değil aradığı desteği bulmaya başlıyor gibi mi?

Alıntıları Göster
    Yavaş Yavaş görüyor evet.Çok daha da iyi olacak gelecek senelerde.

Bu tarz insanların, "kaliteli müzik" yapan tüm gençlerin hakettiği yeri bulmasını çok istiyorum.
    Yalnız enstruman ve ses hakimiyeti olarak evrencan'ın açık ara önde olduğunu bir müzisyen olarak rahatça söyleyebilirim.Ancak videodaki arkadaşlar benim için Aleyna Tilkiden çok çok değerli.

• Konuyu açan Evren Can Gündüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Konuyu açan Evren Can Gündüz mü?
    Üyelik bilgilerime bakıp bunun muhakemesini yapabilirsin Mimar Sanan

Yaş 33.Ben gitarı elime aldığımda,Evrencan muhtemelen 4 yaşındaydı

Maksat muhabbet
  • Karsu gibi şahane bir jazz piyanisti varken diğerleri yalan.

• Adamdan paramı aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliaPo

Karsu gibi şahane bir jazz piyanisti varken diğerleri yalan.
    İnsan olarak en büyük sorunlarımızdan biri bu sanırım bir şeyi yüceltmek için diğer şeyleri yeriyoruz. Neden yapıyoruz ki? İkisi de çok muazzam müzisyenler, ikisi de çok tatlış insanlar. Gerek yok böyle şeylere
  • kıskandım dayı
  • Şanışer

https://youtu.be/hnMHqt4HyEc

https://youtu.be/0w7UE2Shizs

https://youtu.be/V5P59Yve3-4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aleyna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.