Şimdi Ara

ALF BT 124 SPEEDY STEAM MOP İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
18.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

semihemre1453 , sunny ye sorarsan yardımcı oluyorlar

stellarium06 , alabilirsiniz iyidir

fofer , burda var
  • Alf Speedy internette incelerken yazınıza rastladım. Ürün özelliklerini öyle güzel anlatmışsınız ki nereden tedarik edebilirim diye kısa bir araştırma yaptım. Şaka gibi bir fiyatla karşılaştım.www.ucuzlukcu.com adlı sitede 79,90 TL ye satılıyor. Hemen aldım. Gerçekten çok memnun kaldım. Yorumunuz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman Şahiner

Alf Speedy internette incelerken yazınıza rastladım. Ürün özelliklerini öyle güzel anlatmışsınız ki nereden tedarik edebilirim diye kısa bir araştırma yaptım. Şaka gibi bir fiyatla karşılaştım.www.ucuzlukcu.com adlı sitede 79,90 TL ye satılıyor. Hemen aldım. Gerçekten çok memnun kaldım. Yorumunuz için teşekkürler

Güle güle kullanın
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Ürün aradan geçen yıllardan sonra nasıl. Hala öneriyormusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alsam mı diye düşündsüm sıcak fırsatlarda görünce. byedek mopları bulunabiliyor mu ucuza acaba
    teşekkürler
  • Bunun yedek bezlerini nasıl bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Bunun yedek bezlerini nasıl bulabilirim?
    ben aldım ama mop çabuk kirlendi yedeğini de bulamadım açıkçası.a artık benzerleriyle idare ediciez
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Evet çabuk kirleniyor. Yedeği hiç yok piyasada. Hangi benzerini alacaksınız? Bana da haber verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Evet çabuk kirleniyor. Yedeği hiç yok piyasada. Hangi benzerini alacaksınız? Bana da haber verin.
    valla hocam evde parex in mopu vardı o yapıştı tam o0lmadı ama idare etti. ama ortası boş onunu o yüzden ordan yerefazal ısalaklık geliyor. ben üçgem olanlkardan deneyeceğim h2mop mudur nedir onun için yapılan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.