Şimdi Ara

Alfa 1000mw 1KM USB B/G/N Wireless Adaptor Kali Linux Pen Test (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
6
Favori
15.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ürün duruyor ayrıntılar için PM ile ulaşınız
  • günceldir..
  • İlan Türü #Alınık olarak gözüküyor. Onu #Satılık'a çevirirseniz daha doğru olur. Anladığım kadarıyla satıyorsunuz ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkcanbaz

İlan Türü #Alınık olarak gözüküyor. Onu #Satılık'a çevirirseniz daha doğru olur. Anladığım kadarıyla satıyorsunuz ürünü.

on tanımlı olarak oraya düşmüş değerli zamanını ayırıp yazdıgın için saol
  • Kendi anteniyle 2 değil 500m. çekmez bence düzenleyin ilanı.
  • Aynen katılıyorum. Alfa'nın bir çok wireless adaptörünü denedim, kesinlikle 100 metreyi anca alır, o'da açık alanda. Ki ben panel yapımı antene adaptörü bağlayarak zar zor 200-300 metreye kavuşabildim. 1km kapsayacak, hemde kapalı alanda. Bu demek oluyor ki en az 400 tane wireless yayıncısı bulur :) SS atılsında bulunan wireless yayınlarını görelim...
  • Sinyal alımları bulunan ortama engellere o anki kosullara vs gore degisen birseydir herkesin baglantı senaryosu farklıdır.Yazılanlar maximum degerlerdir ve açık havada engelsiz ortamlarda alınabilicek en yuksek mesafelerdir bir yanlıslık yoktur.Zaten işi bilen bir kişi 1-2km uzaklıktaki bir ağa sadece bu cihazla bağlanamıyacağını bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş selam bir üst katta ki komşudan internet alaçam laptop tek çizgi gidip geliyor

Bana iyi anten lazim sende su çift antenli is görür mü duruyorsa son olur nedir .bana özelden ulaşırmışım sana zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: firstbuddy78

Kardeş selam bir üst katta ki komşudan internet alaçam laptop tek çizgi gidip geliyor

Bana iyi anten lazim sende su çift antenli is görür mü duruyorsa son olur nedir .bana özelden ulaşırmışım sana zahmet
    PM ile ulaşın yazdıgım icin yorum olarak attıgın.mesajı gormemişim. İlandaki urun tek cizgi çeken yerde min 3 cizgi çeker işini görebilir bilgine.

• hayırlı satışlar dilerim
    takip
  • Selmauiın aleyküm eğer ürün hala duruyorsa ben almak istiyorum 3070 chipseti olanı

• lordamus kullanıcısına yanıt
    Reis ben direk satın alıcam cevap yazarsan sevinirim hadi hadi 3070 chipseti olanı kutuyla alıcam bazı kişiler kutusuz veriyo ve ininal le ödeme yapıcam udemy den ders alıyorum acilen almam lazım @lordamus furkan42akl2005@gmail.com
    Bana buradan ulaş hadi reis

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.