Şimdi Ara

Alfa 1000mw 1KM USB B/G/N Wireless Adaptor Kali Linux Pen Test (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
6
Favori
15.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masivila

adam bi ürün satacak, ortalığı chat odasına çevirmişsiniz
    şimdi ben de soru soracağım olmayacak ama sormam lazım çünkü alıcıyım. bu cihazı dizüstüne bağladıktan sonra veya bağlamadan başka cihazlara internet verebiliyormuyuz. tablet, telefon vs gibi cihazlara?

başka cihazlara internet verebiliyormuyuz. sorusuna
    cevap

kablosus interneti dağıtabilmeniz için router öelliği olması lazım. bu gibi adabtörlerde bulunmaz.
    bu router özellikleri genelde modemlerde bulunur. örneğin airties modemlerin bazılarında bulunan mest özelliği sayesinde
    dağıtım yapabilirsiniz.
    En gelişmiş fiber interneti destekleyen airties 6372 modem de vardır. çok hızlı ve 3g desteyi, dosya paylaşımı da var. ayrıca kapsama alanı daha geniş bir cihaz.
    diyer markalarda çeşitlilik göserirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordamus

quote:

Orijinalden alıntı: uzbk

sizce bu ùrünmü iyi yoksa alfa mı daha iyi. Birde siz denedinizmi nekadar uzaklığı çektigini açık alandada kapalı alandada. Merak ettim siz kullanıp denediyseniz bakabilirim. Hayırlı
    satışlar

Merhaba

Alfa 1000mw bu 2000mw RT 3070 chipli oldukça güncel bir chip ve çift antenlidir alfada tek anten vardır alfaya oranla daha iyi çekiyor.Tabiki denedik kullanıyoruzda.Benim soyliyeceğim uzaklıklar size fayda sağlamaz çunku herkesin kullanıcağı yer modem uzaklıkları farklıdır tam doğru bi bilgi olmaz.

doğrudur alfa'larda tek anten var. bunda çift anten var. eğer birde mimo desteği varsa. alfadan daha üstün diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

Orijinalden alıntı: masivila

adam bi ürün satacak, ortalığı chat odasına çevirmişsiniz
    şimdi ben de soru soracağım olmayacak ama sormam lazım çünkü alıcıyım. bu cihazı dizüstüne bağladıktan sonra veya bağlamadan başka cihazlara internet verebiliyormuyuz. tablet, telefon vs gibi cihazlara?

başka cihazlara internet verebiliyormuyuz. sorusuna
    cevap

kablosus interneti dağıtabilmeniz için router öelliği olması lazım. bu gibi adabtörlerde bulunmaz.
    bu router özellikleri genelde modemlerde bulunur. örneğin airties modemlerin bazılarında bulunan mest özelliği sayesinde
    dağıtım yapabilirsiniz.
    En gelişmiş fiber interneti destekleyen airties 6372 modem de vardır. çok hızlı ve 3g desteyi, dosya paylaşımı da var. ayrıca kapsama alanı daha geniş bir cihaz.
    diyer markalarda çeşitlilik göserirler.

Bu farklı bi olay lütfen başka ürünlerin konusunu burada açmayın ilgili bölümlerde tartışabilirsiniz. Laptop üzerinden paylaşım konusunda gerekli bilgiyi verdim.

• bu çihazlardan tam verim almak isteyen arkadaşlar bu tür ürünlerin kurulumunu yaptıktan sonra diğer ağ aygıtlarını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakın mutlaka bağlanmama kopma vs gibi sorunlar olmadan en stabil şekilde çalıştığını göreceksiniz...
  • Arkadaşlar burası tartışma alanı değil ilandır varsa kaygılarınız yada genel önerileriniz ilgili forum bölümü altında paylaşınız...
  • Arkadaşlar eğer ürün 2000mW ise gerçekten çok kuvvetlidir ama bu yine de 2KM çekim alanı vs. demeyi doğru yapmaz.Çekim alanı bir çok etkiye bağlıdır ki 2km için zaten dünyanın eğimi engel.Ancak aleti bilmiyorum arkadaşın yazdıkları doğru ise çok iyi sonuçlar alınır.Güçlü bir adet anten alıp bir de bu canavarı çatıya koydun mu tadından yenmez
  • yav birinizde şu ürünü aldık deyin be.....
    şaka bir yana bayağı bilgilendim...tüm sayfayı okuyunca acaip bilgi biriktirdim...
    sayfa ahibi kardeşime yeni sayfa açmasını rica ediyor...kirliliğe özür,bilgilendirmeye teşekkür ediyorum
  • Hocam wireless usb adaptorle alakali soru sorcam cep yazar misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilenenler PM yoluyla ulaşsınlar
  • takas varmıdır
  • Ben taşiniyorum 20 metre ileride oturucam evleniyorum.. Şimdi modemi taşimak istemiyorum.. Bunu alsam evimde laptopa bağlayıp laptop ile içindeki hotspot yazılım ile evdeki telefon ps3 ve benzeri cihazlara bağlayabilirmiyim ?

• softap konusunu biraz açarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

softap konusunu biraz açarmısın

PM atıldı. PM atarak daha hızlı cevap alabilirsiniz.
  • hocam biraz saçma gelebilir sorum ama

8.ci katta ben zemin katta ailem oturuyor bununla internet paylaştırabilir miyim gücü yeterli gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafasıGüzel

hocam biraz saçma gelebilir sorum ama

8.ci katta ben zemin katta ailem oturuyor bununla internet paylaştırabilir miyim gücü yeterli gelir mi ?

Merhaba

Evet olabilir ancak çok iyi ayarlanması gerek arada çok fazla duvar vs varsa sorun olabilir o yüzden camden verirseniz en sağlıklısı olur...
  • Bazı hiçbirşeyden haberi olmayan arkadaşlar alakasız yorumlar yazıyorlar öncelikle cihaz Ralink 3070 chipsetlidir bu chip setin ne derece iyi olduğunu bilenler bilir ve çeşitli platformlarda ne derece desteklendiği konusunda. Ürün 2000mw gücünde uzun menzilli bir wireless adaptördür ve oldukça performanslıdır kullanmasını bilene! ilgileneler sadece PM YOLUYLA ULAŞSINLAR GEREKSİZ YORUM YAZMAYIN!
  • hocam benim modem 14dbi e kadar destekliyor cihazı görürmü?

• quote:

Bazı hiçbirşeyden haberi olmayan arkadaşlar alakasız yorumlar yazıyorlar öncelikle cihaz Ralink 3070 chipsetlidir bu chip setin ne derece iyi olduğunu bilenler bilir ve çeşitli platformlarda ne derece desteklendiği konusunda. Ürün 2000mw gücünde uzun menzilli bir wireless adaptördür ve oldukça performanslıdır kullanmasını bilene! ilgileneler sadece PM YOLUYLA ULAŞSINLAR GEREKSİZ YORUM YAZMAYIN!

Dahili ile ralink farkı olarak şu resimleri koyarsanız daha aydınlatıcı olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Bazı hiçbirşeyden haberi olmayan arkadaşlar alakasız yorumlar yazıyorlar öncelikle cihaz Ralink 3070 chipsetlidir bu chip setin ne derece iyi olduğunu bilenler bilir ve çeşitli platformlarda ne derece desteklendiği konusunda. Ürün 2000mw gücünde uzun menzilli bir wireless adaptördür ve oldukça performanslıdır kullanmasını bilene! ilgileneler sadece PM YOLUYLA ULAŞSINLAR GEREKSİZ YORUM YAZMAYIN!

Dahili ile ralink farkı olarak şu resimleri koyarsanız daha aydınlatıcı olur hocam

ilgine tesekkurler ancak bu tarz bi resim koymak yanlis olur cunku herkesin kullanicagi ortam bolge farkli o yuzden sonuclar senaryoya gore degisecektir ama genel anlamda dahili ile 5 ap goruyorsa bununla min 20 ap gorur cevrede varsa.

• lordamus kullanıcısına yanıt
    muhtemelen ürün satılmıştır ama sorayım yine de duruyor mudur acaba ürün ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.