Şimdi Ara

Alfa 147 Tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar... Yakın zamanda alfa 147 alıcam fakat dizel mi 1.6 ts mi karasızım eğer kullananı varsa artılarını eksilerini yazarsa çok sevinirim şimdiye kadar hep dizel araba kullandım onuda belirtmek isterim tesekkurler :)

• 1.6 ts benzinlisini kullanan biri olarak eğer imkanınız varsa dizel olanını tercih edin derim zaten tek dizel seçeneği 1.9 JTD Q2 ( fakat dizel farkı yaklaşık 12-13 bin fazla ) , benzinli 1,6 olan şehir içi yaklaşık 10-11 lt yakar lpg ile uyumlu bir motor var , benzinlinin en güzel yanı 4000 devirden sonraki inanılmaz motor sesi , benzinlinin kronik varyatör sıkıntısı vardır fakat bunu da tamiri mümkün ben 150 tl ye yaptırdım muhtemelen 10-15 bin km sonra tekrar arızalanacaktır bu gözünüzü korkutmasın sadece araba çalışırken dizel gibi ses çıkarıyor başka bi sıkıntısını görmedim. şimdilik aklıma gelenler bunlar ayrıca alfaturk ve alfistiturkey gibi sitelerden daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. şimdiden aracınız hayırlı olsun emin olun gayet iyi bir tercih yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkancan85

1.6 ts benzinlisini kullanan biri olarak eğer imkanınız varsa dizel olanını tercih edin derim zaten tek dizel seçeneği 1.9 JTD Q2 ( fakat dizel farkı yaklaşık 12-13 bin fazla ) , benzinli 1,6 olan şehir içi yaklaşık 10-11 lt yakar lpg ile uyumlu bir motor var , benzinlinin en güzel yanı 4000 devirden sonraki inanılmaz motor sesi , benzinlinin kronik varyatör sıkıntısı vardır fakat bunu da tamiri mümkün ben 150 tl ye yaptırdım muhtemelen 10-15 bin km sonra tekrar arızalanacaktır bu gözünüzü korkutmasın sadece araba çalışırken dizel gibi ses çıkarıyor başka bi sıkıntısını görmedim. şimdilik aklıma gelenler bunlar ayrıca alfaturk ve alfistiturkey gibi sitelerden daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. şimdiden aracınız hayırlı olsun emin olun gayet iyi bir tercih yaptınız

dizelin sesinden cidden sıkıldıgım ıcın ve 147lerın acık hava fıltresıyle verdıgı sese asık oldugum ıcın benzınlı alasım var ama yakıttan korkuyorum oda bı gercek :) tesekkurler bı tane buldum temız yarın bakmaya gıdıcem

• ozkancan85 O kullanıcısına yanıt
    120 liklerde varyatör vardı yanılmıyorsam. 1.9 dizeli de az yakmıyor şehir içinde bunu da belirtelim. o yüzden en mantıklısı lpg benzinli tercihi olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanKa

quote:

Orijinalden alıntı: ozkancan85

1.6 ts benzinlisini kullanan biri olarak eğer imkanınız varsa dizel olanını tercih edin derim zaten tek dizel seçeneği 1.9 JTD Q2 ( fakat dizel farkı yaklaşık 12-13 bin fazla ) , benzinli 1,6 olan şehir içi yaklaşık 10-11 lt yakar lpg ile uyumlu bir motor var , benzinlinin en güzel yanı 4000 devirden sonraki inanılmaz motor sesi , benzinlinin kronik varyatör sıkıntısı vardır fakat bunu da tamiri mümkün ben 150 tl ye yaptırdım muhtemelen 10-15 bin km sonra tekrar arızalanacaktır bu gözünüzü korkutmasın sadece araba çalışırken dizel gibi ses çıkarıyor başka bi sıkıntısını görmedim. şimdilik aklıma gelenler bunlar ayrıca alfaturk ve alfistiturkey gibi sitelerden daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. şimdiden aracınız hayırlı olsun emin olun gayet iyi bir tercih yaptınız

dizelin sesinden cidden sıkıldıgım ıcın ve 147lerın acık hava fıltresıyle verdıgı sese asık oldugum ıcın benzınlı alasım var ama yakıttan korkuyorum oda bı gercek :) tesekkurler bı tane buldum temız yarın bakmaya gıdıcem

benim aracımda brc var hiçbir sıkıntısı olmadı şu ana kadar ayrıca benzinle lpg arasında ciddi bir performans farkı da yok o da güzel bişey

• ben tüplü kullanmayı dusunmuyorum benzınlı kullanırım eskı kafalıyım tupe karsıyım :) 120 lıkler de varyator var 15 beygır gucu ordan gelıyor 105 lerden farkı olarak :) bakalım yarın gorecez
  • aynı motoru vectra c den biliyorum, çok gürültülü ve dizel olmasına rağmen az yakmayan bir motor hatırladığım kadarıyla, hele motor sesi mühimse kesinlikle dizele bulaşmayın

para yettiği yere kadar herkes lpg ye karşı olur ama yetmediği yerde koşa koşa lpg taktırılır, bu yüzden lpg uyumunu da iyice incelemek ihtimal olarak da düşünmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    3 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo 156 2.5 V6
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz önce arabanın başındaydım tüp takılmamış hiç ama motoru tüpe uyumlu stabil çalışıyormuş sorun yokmuş o konuda kaportada baya bi oynama olduğu için ki satıcınında bunu soylememesinden kaynaklanan güven problemınden dolayı baska arabalara bakmaya devam 147 .16 Ts alma konusunda karalıyım 120 Hp olmak sartıyla :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.