Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 2.5 V6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar Alfa Romeo 156 2.5 V6 bu arabayı nasıl bilirsiniz ?

190 hp ' lik bir motor var araçta performansı ve özellikleride iyi diyorlar.

99 model 20 bin liraya bulmakta mümkün 120.000 km yapmış bir Alfa Romeo 156 2.5 V6 önerirmisiniz ? ne gibi sorunlar çıkartır teşekkürler

• 138 binde 96 model alfa romeo spiderım var. çok şükür abartılı sorunlar cıkartmadı. yılda 1000 ytl gibi periyodik bakım masrafı cıkıyor
  • Marka olayarak biliyorum zaten Alfayı da pek sorun çıkartan bir araçları yok sadece ikinci elde kararsız kalıyor insan.
  • Bence daha yeni bir arac bak, araba güzel ama masraf cıakrtırsa basın agırır hem arabandan hem parandan olursun

Ben bu kadar eski arabayı binek alma taraftarı değilim saka maka 10 yasında yani
  • performansli arac istiyorsan alfayi alma. sonra sorun yasarsin. motor parcasinda olsun satmaya kalktiginda olsun. onun yerine. 97-98 civic VTİ sedan al. babalar gibi bin. satmak istediginde havada kaparlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeHuG

performansli arac istiyorsan alfayi alma. sonra sorun yasarsin. motor parcasinda olsun satmaya kalktiginda olsun. onun yerine. 97-98 civic VTİ sedan al. babalar gibi bin. satmak istediginde havada kaparlar.

onu bende düşündüm ama hatta bi honda taraftarı olarak fakat alfe romeo ayrı bir tarz gerek görüşünüzü olsun gerek özellikleri hem piyasada 97-98 VTI temiz bulmak çok çok zor km leri 140.000 - 160.000 arası 90.000 km olanlar ise 22.000 25.000 arası

• Performans ve marjinalite istiyorsan zaten 2,5 v6 Alfa Romeo 156 işini görecektir,zaten diğer 156 bandlarının aksine;bu üretim bandından ülkemizde çok da yok;ama gülü seven dikenine katlanır misali riske girmen icab ediyor;ama yok ben herkes gibi sıradan olayım pek de risk almayayım dersen dersen Honda ve benzeri piyasa markaları seni bekliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısın temiz bir tane alfa bulmaya çalışıcam yinede..
  • vallahi tanıdığım bir abimde vardı zamanında draglarda kullanılmış eski sahibi mükemmel jantları vardı hayatımda bindiğim en tarz arabaydı gidişi karizması 4 4 lük fakat şunuda eklemek isterim arızası hiç bitmezdi yolda kaldığmız bile oldu yani gerçi hırpalanmış bir araçtı bununda payı var muhakkak narin araba buda gerçek
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkos1

haklısın temiz bir tane alfa bulmaya çalışıcam yinede..

bende şansa cok temız bulup almıstım.

hiç masraf cıkartmıcak araba istiyorsan honda toyota falan bak ama az kısıde olan tarz bır araba ıstıyorsan alfa romeodan vazgecmemenı oneririm.
  • 10 yaşında alfanın performans aracını almak çok büyük cesaret ister.
  • bu araç nası peki ?

1999 model orjinal 31500 ' kmde diyor :http://www.sahibinden.com/bulamazsin_bi_daha_bu_arabadan-49WQQaXQQ7701411WQQpXQQdisplayitem
  • Araç garaj arabasına benziyor,o km'de o tür bir araç bulmak hakkaten zor;ama aynı paraya yeni kasa 156'da alabilrisin.Belki o kadar performanslı olmaz,ve bulunabilirlik bakımından 2,5 v6'nın havasını vermez.Karar senin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Araç garaj arabasına benziyor,o km'de o tür bir araç bulmak hakkaten zor;ama aynı paraya yeni kasa 156'da alabilrisin.Belki o kadar performanslı olmaz,ve bulunabilirlik bakımından 2,5 v6'nın havasını vermez.Karar senin...

Araç temiz duruyor fakat 2.5 V6 motorları tanıyan usta bulman gerek birde benden sana tavsiye çünkü çok azınlıkta olan bir motoru bilen de çok az usta vardır bunu bence bir araştır. Ayrıca o fiyata 2004 ve üstü 156 temiz alırsın. Bir seçenek daha performans istiyorsan illa 2.0 TS 156 o fiyata çok rahat bulursun yeterde artar bile, hem kulakların motor sesi neymiş duymuş olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.