Şimdi Ara

alfa 159 jtd- audi a4 tdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence alfa romeo 159 jtd distinctive alın gerçekten mükemmel bir araç.(kullanmadım ama binip gezme fırsatım oldu)o sınıfta tek alınabilecek araç bence 159 ve benim en sewdiğim arabadır.yol tutuşuda mükemmel zaten. aşağıda verdiğim linkte yol tutuşunun mükemmel olduğunu görebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
  • Harbiden alfa iyi yol tutuyomuş
  • yol tutuş konusunda quattro vardır ondan iyiside olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülzamanlardaki -- 5 Mayıs 2007; 1:00:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: atp-roland

bende bir alfa159 düşünüyorum ama full paketi ne kadardır bilmiyorum

47 bin euro civarı

defalarca baktım alfaya bugün bir panjur değişik bir far o arabayı kurtarmaya yetmiyor

audi daha elit ve sağlamlık hissi veriyor helde 4-5 yıl kullanıcısına audi daha çok hizmet eder gibi geliyor bana
  • quote:

quote:

quote:

47 bin euro civarı

defalarca baktım alfaya bugün bir panjur değişik bir far o arabayı kurtarmaya yetmiyor

audi daha elit ve sağlamlık hissi veriyor helde 4-5 yıl kullanıcısına audi daha çok hizmet eder gibi geliyor bana

Defalarca bakma 10 km kullanman yeterli.

test ettin mi?

159

alfaromeo ve general motors(opel) ortaklığı ile geliştirildi.

bırak 4-5 seneyi sana 20 sene gidebilecek bir otomobil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

47 bin euro civarı

Defalarca bakma 10 km kullanman yeterli.

test ettin mi?

159

alfaromeo ve general motors(opel) ortaklığı ile geliştirildi.

bırak 4-5 seneyi sana 20 sene gidebilecek bir otomobil.

sevgili Akincl kardesim:
    "4-5 seneyi birak 20 sene gidebilecek bir otomobil" diye bir cumle kurmussun.
    degerli kardesim bunun garantisini bu araclari ureten firmalar bile veremezken siz nasil veriyorsunuz merak ettim
    adamlar 2 sene dolar dolmaz (cogu firmadan bahsediyorum.bazi firmalar garantiyi uzatma sansi veriyor) cikan en ufak bir arizadan para yolmaya calisirken bu gibi ithamlar ne kadar dogru ve objektif bilemiyorum.

hayirli geceler.

• Valla güzel kardeşim

aracı kimin ürettiğine bakıcaksın.

alfa-gm

dandik araç üreticek değiller.sen nasıl audi ye güveniyorsan ben de alfaya güveniyorum.

20 sene arıza çıkarmaz da demedim.yanlış anlamışsın.garantiyi eski ürünler verir.ben veririm demedim

alfayı küçümser bir tavrın var.

alfa çok eski bir üretici.

Henry Ford'un

"Nezaman görsem şapka çıkarırım" dediği araç
  • quote:

Valla güzel kardeşim

aracı kimin ürettiğine bakıcaksın.

alfa-gm

dandik araç üreticek değiller.sen nasıl audi ye güveniyorsan ben de alfaya güveniyorum.

20 sene arıza çıkarmaz da demedim.yanlış anlamışsın.garantiyi eski ürünler verir.ben veririm demedim

alfayı küçümser bir tavrın var.

alfa çok eski bir üretici.

Henry Ford'un

"Nezaman görsem şapka çıkarırım" dediği araç

estagfurullah ne demek kucumsemek.
    her arac sahibine gore degerlidir.
    ne bileyim 20 sene diyince ondan sey ettim

• Kişisel tercihim 159 olurdu.
    156'dan daha az Alfa olsada yinede o bir Alfa ve bir Alfa'nın sürüş zevki ve dokusu gerçekten çok farklıdır. Ruhanidir...
    Diğerleri epey bir sentetik gelir Alfa'dan sonra. Gerçek Alfisti bunu anlayabilendir.
    Alfa'yı sırf şekil olsun diye alıp bu otomobilin kültüründen bir haber olan bir dolu adam var.
    Farklı olmak ve sürüden ayrı olabilme hissi Alfa ile daha fazlalaşıyor.

Haa teknik özelliklere gelirsek. Orada duruyor göz atmakta tabi fayyda var ama Alfa'nın olayı farklıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

bence alfa romeo 159 jtd distinctive alın gerçekten mükemmel bir araç.(kullanmadım ama binip gezme fırsatım oldu)o sınıfta tek alınabilecek araç bence 159 ve benim en sewdiğim arabadır.yol tutuşuda mükemmel zaten. aşağıda verdiğim linkte yol tutuşunun mükemmel olduğunu görebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek

bu alfa kaç çeker? 2-4
  • 4 çekerli versiyonları sadece 3.2 hacimli benzinli motora sahip olanlarda var. Dizel katagori diyor videoda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 147BLACK -- 5 Mayıs 2007; 11:54:58 >
  • a4 kasa değiştirecegi icin bazı opsiyonlar artık ücretsiz.

Kalite ve işcilik konusunda audi daha üstün fakat ben olsam alfa yı alırdım :) Tipi cok güzel. Azıcık basıp 18-19 jant takınca o arabanın halini düşünemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.