Şimdi Ara

alfa 159 jtd- audi a4 tdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el 2006 model 65000 70000 ytl arasinda 2 araba arasinda kararsiz kaldim.159 ile 3.20 ve C200 ilgili cesitli kiyaslamalar yapilmis. 147 kullanan bi arkadasim perfomansindan cok memnun ama isciliginden sikayetci, a4 ise kaliteli ve 2. el pazari iyiymis. Ben en az 4-5 sene kullanmayi dusunuyorum .Sizce hangisi iyi?

• audi a4 bence adı yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollom

audi a4 bence adı yeter
    bence de audi işçilk sorunsuz motor konfor kalite karizma ne ararsan var.2.eli de çok iyi tasarımı sportif.tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

bence de audi işçilk sorunsuz motor konfor kalite karizma ne ararsan var.2.eli de çok iyi tasarımı sportif.tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bence AlfaDizayn bitiriyo olayı,işçiliğininde hiç fena olmadığı söyleniyor,Motorda iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Bence AlfaDizayn bitiriyo olayı,işçiliğininde hiç fena olmadığı söyleniyor,Motorda iyi

Alıntıları Göster
    Alfa 159 u gidip incele işçiliğinde sorun falan yok.zaten gm-alfa ortaklıpı ile opel vectra platformu üzerine yaratıldı.

sınıfının en iyi yol tutan,en iyi frenaj değerlerini yakalayan aracı.

şu aracı kullansanız eminim ki bu şekil bir konu açmaya bile gerek duymazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Alfa 159 u gidip incele işçiliğinde sorun falan yok.zaten gm-alfa ortaklıpı ile opel vectra platformu üzerine yaratıldı.

Alıntıları Göster
    alfa 159 süper bir araç her şeyi ile 10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

alfa 159 süper bir araç her şeyi ile 10 numara

Alıntıları Göster
    ikisi de harika araçlar bence ama a4 yakında yenilenecek sanırım o yüzden 159 biraz daha alınası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A6 40 TDI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başar AKTEN

ikisi de harika araçlar bence ama a4 yakında yenilenecek sanırım o yüzden 159 biraz daha alınası

Alıntıları Göster
    alfa 159 un sifirini 65-70.000 arasinda, almak mumkun hem fiyat hem tasarim acisindan alfa 1. tercihim olur.
    bence motor ve iscilik kaliteside oldukca iyi seviyede q-tronic secenegi ile beraber progression 36,900 avro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atp-roland

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    a4 artık bitti , uzatmaları oynuyor, şu zaman da alacaksan 159 al derim...
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: atp-roland

bende bir alfa159 düşünüyorum ama full paketi ne kadardır bilmiyorum

47 bin euro civarı
  • quote:

quote:

bende bir alfa159 düşünüyorum ama full paketi ne kadardır bilmiyorum

47 bin euro civarı

Alıntıları Göster
    47 bin euro alfaya verilmez 50 bin euroya gider a2 2.0 tdi alırsın yada 2.0 tfsı
    gidipte 47 bin euro alfaya verip parana yazık etme

ama ben olsaydım ikinci el a4 2.0 tfsı alırdım

edit:alfa fiyatlarına baktım demn 41 bin euroymuş ama yinede değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülzamanı -- 4 Mayıs 2007; 12:51:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gülzamanı

47 bin euro alfaya verilmez 50 bin euroya gider a2 2.0 tdi alırsın yada 2.0 tfsı
    gidipte 47 bin euro alfaya verip parana yazık etme

ama ben olsaydım ikinci el a4 2.0 tfsı alırdım

edit:alfa fiyatlarına baktım demn 41 bin euroymuş ama yinede değmez

Alıntıları Göster
    dahada doğrusu 2000 cc turbo dizel otomatik vitesli araç arıyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    159 u en kısa zamanda test etmeni tavsiye ederim
  • quote:

Alıntıları Göster
    aklımda 2000 cc turbo dizel otomatik vites seçenekleri tam şekillensin zaten bir hafta boyunca plazaları gezerek hepsini test etmek istiyorum ama 2000 cc turbo dizel otomatik hangi araçlar var hangi firmaların bilmiyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    OZAMAN SENİN YERİNDE OLSAM

A4 2.0 TDI multitronic € 52.797

bu modeli test ederdim

git sonra alfayıda test et aradaki farkı anlıycaksın

quote:

• quote:

aklımda 2000 cc turbo dizel otomatik vites seçenekleri tam şekillensin zaten bir hafta boyunca plazaları gezerek hepsini test etmek istiyorum ama 2000 cc turbo dizel otomatik hangi araçlar var hangi firmaların bilmiyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Önce audiye git.sonra alfaya.

en son da bmw

• quote:

Alıntıları Göster
    onumuzdeki hafta 159 jtd yi test edicem. a4 un kasa yenilenilecekmis zaten a4 un 1,9 tdi 2. el fiyati ile 2. el 159 jtd nin full u ayni para.

onerileriniz icin tesekkurler
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

sevgili Akincl kardesim:
    alfa 159 merak ettigim bir aracti.
    on tasarimi cok guzel geliyor bana.forumda da alfa hakkindaki yazilariniz okudum.
    yaklasik 1 ay once test ettim.
    159 jtd Q-tronik sanzimanli modelini test ettim.
    aracin 0 dan kalkista problem yok ama passat dsg den sonra ara hizlanmalarini epey bir sevmedim.
    55 km ile giderken 4. viteste iken gaza yuklenince once 3. vitese atiyor biraz bekliyor daha sonra 2. vitese atiyor ve araci resmen vurduruyor.
    cok rahat sekilde hissediliyor.2. vitese attiginda zaten arac 65-70 km ye geliyor.devir saati de epey ilerlemis oluyor ve motorun olu devrine denk geliyor sonra 3 e atiyor.degistirme hizi ve vurdurma olayi hic hosuma gitmedi.
    araci test etmeden once dergilerdeki yorumlari okumustum.
    hep iscilik hatalarindan bahsediliyordu.forumda sizin ve alfayi oneren diger arkadaslar ise iscilik hatalarinin olmadigindan bahsetmisti.
    aracin aksamlari aydinlatmasi hic hos degil.sofor koltugunda oturan kisi klimanin butonlarini okumakta zorlaniyor.daha dogrusu ben zorlandim.
    koltuklari hayli rahat.benim test ettigim full donanimdi galiba.sarimsi renkte deri koltuklari hem bel destegi hem de baldir destegi olarak passati aratmiyor hatta daha iyi diyebilirim.
    arka diz mesafesi yeterli gelmedi.gerci topicte a4 ile karsilastiriliyor.a4 un de yeterli gelmedi bana.
    ic mekan olarak sunu kesinlikle soyleyebilirim:
    a4 alfa 159 dan bir kac gomlek daha ustun bence.
    dis tasarim guzel ama 159 un icine oturunca alisilmadik(daha dogrusu benim alismadigim) bir kokpitle karsilasinca hayal kirikligina ugradim.
    genel olarak guzel arac ama dedigim gibi Q-tronik herhalde sanzimanin adi iste bu sanzimani gelistirmeleri lazim.
    bir de alfa nin ulkemizdeki ikinci el degerleri cok dusuk epey bir zarara ugratabilir.

bana kalirsa kesinlikle a4 tercih edilmeli.
    ya da biraz daha para ekleyip yeni kasa c serisi tercih edilebilir.cok guzel araba yapmislar.oneririm.

selam ve dua ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

sevgili Akincl kardesim:
    alfa 159 merak ettigim bir aracti.
    on tasarimi cok guzel geliyor bana.forumda da alfa hakkindaki yazilariniz okudum.
    yaklasik 1 ay once test ettim.
    159 jtd Q-tronik sanzimanli modelini test ettim.
    aracin 0 dan kalkista problem yok ama passat dsg den sonra ara hizlanmalarini epey bir sevmedim.
    55 km ile giderken 4. viteste iken gaza yuklenince once 3. vitese atiyor biraz bekliyor daha sonra 2. vitese atiyor ve araci resmen vurduruyor.
    cok rahat sekilde hissediliyor.2. vitese attiginda zaten arac 65-70 km ye geliyor.devir saati de epey ilerlemis oluyor ve motorun olu devrine denk geliyor sonra 3 e atiyor.degistirme hizi ve vurdurma olayi hic hosuma gitmedi.
    araci test etmeden once dergilerdeki yorumlari okumustum.
    hep iscilik hatalarindan bahsediliyordu.forumda sizin ve alfayi oneren diger arkadaslar ise iscilik hatalarinin olmadigindan bahsetmisti.
    aracin aksamlari aydinlatmasi hic hos degil.sofor koltugunda oturan kisi klimanin butonlarini okumakta zorlaniyor.daha dogrusu ben zorlandim.
    koltuklari hayli rahat.benim test ettigim full donanimdi galiba.sarimsi renkte deri koltuklari hem bel destegi hem de baldir destegi olarak passati aratmiyor hatta daha iyi diyebilirim.
    arka diz mesafesi yeterli gelmedi.gerci topicte a4 ile karsilastiriliyor.a4 un de yeterli gelmedi bana.
    ic mekan olarak sunu kesinlikle soyleyebilirim:
    a4 alfa 159 dan bir kac gomlek daha ustun bence.
    dis tasarim guzel ama 159 un icine oturunca alisilmadik(daha dogrusu benim alismadigim) bir kokpitle karsilasinca hayal kirikligina ugradim.
    genel olarak guzel arac ama dedigim gibi Q-tronik herhalde sanzimanin adi iste bu sanzimani gelistirmeleri lazim.
    bir de alfa nin ulkemizdeki ikinci el degerleri cok dusuk epey bir zarara ugratabilir.

bana kalirsa kesinlikle a4 tercih edilmeli.
    ya da biraz daha para ekleyip yeni kasa c serisi tercih edilebilir.cok guzel araba yapmislar.oneririm.

selam ve dua ile...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım

55 le giderken 2 ye alması.geliştirilmesi gerek anlamına gelmez.

roketleme yapıcak tabiki.

a4 bir gömlek üstün falan bunlar da bana göre subjektif yorumlar.

a4 ün iç hacmi daha dar.

alfa nın içi karakteristik spor özellikler barındırır.passat gibi dümdüz konsola alışırsan sana hoş gelmeyebilir.

a4 den çok daha iyi yol tutan,stil sahibi,ayakları yere basan bir araç.

motoru da common-rail.

vw-audi seneye geçicek common-rail e.

teknolojik donanım olarak da alfa bence önde.blue -me dahi geldi.

alfa nın avrupa fiyatlarına bakarsan bmw ye yakın olduğunu görürsün.

burda bmw den ve audi den çok daha uygun satılıyor.

• quote:

Arkadaşım

55 le giderken 2 ye alması.geliştirilmesi gerek anlamına gelmez.

roketleme yapıcak tabiki.

a4 bir gömlek üstün falan bunlar da bana göre subjektif yorumlar.

a4 ün iç hacmi daha dar.

alfa nın içi karakteristik spor özellikler barındırır.passat gibi dümdüz konsola alışırsan sana hoş gelmeyebilir.

a4 den çok daha iyi yol tutan,stil sahibi,ayakları yere basan bir araç.

motoru da common-rail.

vw-audi seneye geçicek common-rail e.

teknolojik donanım olarak da alfa bence önde.blue -me dahi geldi.

alfa nın avrupa fiyatlarına bakarsan bmw ye yakın olduğunu görürsün.

burda bmw den ve audi den çok daha uygun satılıyor.

Alıntıları Göster
    Yakında kasa değiştirecek a4, bu şekilde bakılırsa:
    1. 159
    2. A4

2. el kaygısı fazla ise:

1. A4
    2. 159

3. Daha bir aile arabası isteniyorsa

1. A4
    2. 159

4. 2. el değerinin kasa değişikliği sonrası bir anlamı yoksa

1. 159
    2. A4

1.9 cdti olarak vectrada test ettim, 1000 km kadar, oldukça atak, 180 den sonra bile rahat hızlanıyor.Ama 2.0 tdi kadar olmasada gürültülü...

Paran varsa BMW 3.20 d 2005 model herhalde 46-47 bin euro ya bulunur ve kesinlikle 1. tercihimde bu olur...Herşeyiyle...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.